Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 408
  • 691
  •   1
Отговори
# 600
  • Пеликания
Като избирате продукт гледайте името на марката да е гравирано, а не залепен.

# 601
  • софия
Спешничко си търся готварска печка с 4 котлона, керамични, на ток. На майка ми печката изгоря и ще трябва да взема нещичко на първо време, та се озъртам за нещо бюджетно.  Sad Ще съм ви много благодарна, ако можете да ме насочите, никога не съм купувала такова нещо и изобщо не знам какво да гледам, не беше и предвиден разход... По едно време в Зора имаше промоция, нещо от порядъка на "Всичко е с -10% след 20 часа" (Само за пример давам числата.). Дали още има такова нещо?
аз бих опитала втора ръка - има маркови, съвсем запазени, някои дават и гаранция - много по-ниски цени- 300-400 лв. /пускаш на търсачка: бяла техника втора ръка/.

# 602
Няма приставка за сухо смилане,аз я издирвам и ми казаха че в края на януари ще имат.
Стана ми интересно, коя е приставката за сухо смилане? А иначе да кажа, че лятото три месеца чаках за нова чаша, май не подържат никакви части като резерв.

# 603
Всъщност приставката е налична ето тук https://www.delimano.bg/nutribulet-ostrie-za-suho-smilane/

# 604
Така си мислех и аз, но при свързване с оператор се оказва, че няма налични. Сетих се коя е приставката.

# 605
Аз имам препоръка от човек който прави кухни, да избягвам уредите Горение за вграждане, за свободно стоящите не зная.

# 606
  • София
Много ви благодаря,  ще разгледам навсякъде Heart

# 607
  • София
Всичко е супер само никак не препоръчвам ГОРЕНИЕ
Производството на тази марка рязко се влоши, имат много дефекти а стъката на фурните гърмят, т.е. бягайте от марката
инфо от сервиза
Подкрепям, опит с вградена фурна, коята точно смених, като дотук за ремонти дадох почти половината от цената за нова такава😒
Имам плот и фурна Горение и не съм имала никакъв проблем вече трета година. Мисля, че е до конкретния уред, а не до марка въобще.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 01:07 от july1993

# 608
Аз търся самопочистваща се и незамърсяема фурна 😀 Марката няма значение.

# 609
Аз да ви кажа за моя опит с Горение (важи и за всички марки). Преди 17,18 г. Си купих фурна за вграждане на марката, със сензорно иправление, нарисувана от Пинфарина, цената беше над 1000лв.Скапаха ми се чантите на вратата. Докато ми пратят от сервиза правилните панти (за 17 лв.) аз я ползвах, разбира се. НО се развали сензорното, от топлината предполагам. Фурната буквално си правеше каквото иска. ТА, повече никога няма да купя фурна със сензори.

# 610
Моята фурна е с каталитични панели. Чистя само вратата. Препоръчвам

# 611
Аз търся самопочистваща се и незамърсяема фурна 😀 Марката няма значение.

Т.е. с пиролиза Wink
Пускате на функция пиролиза (която при мен е на 3 степени, според замърсяемостта) и после забърсвате с максимум 4 мокри кърпи праха, който е останал след пиролизата.

Аз имам самостоятелно стояща АЕГ печка (пиролитична фурна и индукционни котлони) и съм мега доволна. Поради спецификата на кухнята ми и лични съображения, не съм фен на тези за вграждане...но това в случая не е толкова от значение Simple Smile

# 612
Tърся намалени лещи Purevision 2 hd Simple Smile

# 613
Зтравейте, някой има ли код за намаление в Комсед и бихте ли го споделили. Благодаря

# 614
Зтравейте, някой има ли код за намаление в Комсед и бихте ли го споделили. Благодаря
Имам код за комсед - за артикули Playmobil и за Леденото Кралство-ако ви устройват тематиките ги подарявам.

Общи условия

Активация на акаунт