Предимствата не ги намирам нещо

Били по- икономични - колко? Ще спестя 5лв на месец ли?
Плота, който съм харесала е с 2 индукционни и 2 обикновени. Аз на 4 инудкционни не бих се хвърлила категорично. Работата е там, че двата индукционни са отпред и това, ще са основните котлони, на които ще работя. Значи, трябва да са ми много удобни и удачни, за да не съжалявам горчиво, че съм си ги причинила. Важно е, че готвя всеки ден или поне 6 дни в седмицата. Не е да ги взимам за красота.
Четох стари теми - палачинките били проблем! Тефал имали тиган, дето да става за индукция, ама имат ли модел за палачинки, дето да става и за индукция? Проблем се получавал и като се вдига тигана от котлона, с цел обръщане на плачинката, че котлона се изключва и май чакал 90 секунди, за да се включи пак - така ли е? А ако обръщам палачинките с лопатка, без да отделям тигана от котлона, ще се уреди ли работата или пак не?
Изобщо - размисли и страсти на тема индукция


Лошото е, че нямаме близки, които да разполагат с индукционен котлон, та да ида, да гледам, да цъкам, да се пробвам и да реша. Трябва теоретично да огледам нещата и така да взема решение. Моля, помогнете!