Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Индукционни котлони - убедете ме, че са ми нужни!

  • 121 860
  • 772
  •   1
Отговори
# 765
  • Велики Преслав
  • Мнения: 1 461
Явно, така става. Пустия му Бош. Много притенции има.

# 766
  • Мнения: 4 867
Проблем се получава и при многослойни дъна тип "сандвич".

# 767
  • Мнения: 5 812
Повечето май са многослойни.. или аз се бъркам нещо?

# 768
  • Велики Преслав
  • Мнения: 1 461
В инструкциите на Бош пише по-добре да се използват съдове със дъно тип сандвич.
   

# 769
  • Мнения: 18 453
Повечето май са многослойни.. или аз се бъркам нещо?


Не се бъркаш, но има правилно и неправилно направени дъна.

http://common.csnimages.com/common/pdf/transtherm_universal_base.pdf

Аз не се връзвам на гол стикер, искам да е щампован знакът за индукция.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 14:33 от Черна станция

# 770
  • Мнения: 753
На дъното на  касеролата си е щампован надписа INDUCTION, другите са показани със символи. Явно самият модел плот си е капризен - а не марката на плота.

# 771
  • Мнения: 4 867
https://www.aeg.bg/support/support-articles/gotvene/plotove/kakv … ionno-nagryavane/
2. Материал на готварския съд: 

Правилен: чугун, стомана, емайлирана стомана, неръждаема стомана, с многослойно дъно (с маркировка за съвместимост от производителя).

Неправилен: алуминий, мед, месинг, стъкло, керамика, порцелан.

# 772

Общи условия

Активация на акаунт