Моля за помощ- Какво ми има ...

• 2 729
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Нарича се "Обременяване с глюкоза", трикратно 2 показателя - глюкоза и инсулин. Изрично ги казваш и двата (имаше тук случаи, които им бяха пуснали само единия, а после не може да се повтори).
Отдели си 2 часа, защото м/у трите взимания на кръв не трябва да се движиш, седиш в лабораторията. Прави се сутрин, на гладно.

# 16
Здравей, виж дали нямаш нещо по прешлените и гръбнака - шипове, размествания. Често дават такава картина. Ти описа и стягане във врата и влошаване. Намери някой да те разтрие и отлепи кожата, не масаж, и виж как ще се почувстваш.

# 17
Изтръпването, мравучкането, световъртежа и други могат да се дължат освен на захапан, възпален нерв и на не излекуван зъб. За проблемите с подуването на корема- може да имате непоносимост към някой тип храна, примерно млечни или глутен. Приемате ли пробиотици? Ако не започнете, на първо време сутрин и вечер и според мен ще има подобрение.

# 18
Много баби - хилаво бебе. Защо не си намерите свестен лекар, който ще ви обърне повече внимание и ще постави диагноза? Тук всеки казва по нещо, къде разбрал, къде не разбрал. На мен например наистина ми прилича на паник атаки или някакви неврозни състояния, но все пак аз не съм специалист, нали така! Дали ви е ниска кръвната захар, дали от стрес, дали са паник атаки, това е работа на лекар да разбере. Не се вторачвайте толкова много в себе си, вие сте млада жена - днес това ви тръпне, утре там ви дърпа... И да не е от стрес вие достатъчно допълнително стрес си причинявате. Намерете добър лекар и споделете всичко това, нека той направи каквито трябва нови изследвания и да реши проблемите ви, тук е форум, дават съвети хората, опитват се да помогнат, но все пак...Нали!

# 19
  • София
Силна тревожност и панически пристъпи могат да доведат до всякакви телесни симптоми които нямат физиологична причина.Но вие сте си навила на пръста,че не е това.Та,то и хипохондриците така твърдят и никой не може да ги убеди в противното.На психичско ниво е както ви казват и лекарите.Не "хапчета за нерви, а терапевт ви трябва.

# 20
Силна тревожност и панически пристъпи могат да доведат до всякакви телесни симптоми които нямат физиологична причина.Но вие сте си навила на пръста,че не е това.Та,то и хипохондриците така твърдят и никой не може да ги убеди в противното.На психичско ниво е както ви казват и лекарите.Не "хапчета за нерви, а терапевт ви трябва.
Затова се правят кръвни изследвания. При нея те ясно показват проблем с щитовидната, така че причина има, просто трябва да намери добър лекар, който да ѝ проведе адекватно лечение.

# 21
  • София
Затова се правят кръвни изследвания. При нея те ясно показват проблем с щитовидната, така че причина има, просто трябва да намери добър лекар, който да ѝ проведе адекватно лечение.

Проблемите с щитовидната не резонират с половината от оплакванията и.

# 22
Но отговарят на проблем с инсулина, който в повечето случаи върви ръка за ръка с щитовидната.

# 23
  • Швейцария
Много баби - хилаво бебе. Защо не си намерите свестен лекар, който ще ви обърне повече внимание и ще постави диагноза? Тук всеки казва по нещо, къде разбрал, къде не разбрал. На мен например наистина ми прилича на паник атаки или някакви неврозни състояния, но все пак аз не съм специалист, нали така! Дали ви е ниска кръвната захар, дали от стрес, дали са паник атаки, това е работа на лекар да разбере. Не се вторачвайте толкова много в себе си, вие сте млада жена - днес това ви тръпне, утре там ви дърпа... И да не е от стрес вие достатъчно допълнително стрес си причинявате. Намерете добър лекар и споделете всичко това, нека той направи каквито трябва нови изследвания и да реши проблемите ви, тук е форум, дават съвети хората, опитват се да помогнат, но все пак...Нали!

Aз съм психолог и наистина ми прилича на паник атаки. Може да има и други допълнителни неща, например соматоформно разстройство.  Но може и да е нещо съвсем друго. Ние по интернет диагноза не можем да поставим. Подкрепям да си намериш добър лекар и да се направят пълни изследвания.

# 24
  • Перник
Аз съм почти със същите симптоми и съм с паник атаки, паническо разстройство  инсулинова резистентност и проблеми с щитовидната жлеза. Тръгни от ендокринолог, направи хормоните на щитовидната и инсулин и захар. Можеш и снимка за шипове да направиш . Ако нищо не излезе там, потърси добър психиатър. Понякога нещата са комплексни, понякога проблема е един и от там е вс. За да го установиш ще ти су наложи да действаш по метода на изключването. Обиколила съм какви ли не лекари и изследвания докато се разбере, че имам панически атаки. Вдигаха рамене и казваха, че нищо ми нямало, а аз не се чувствах добре... Ако имаш въпроси, насреща съм. Успех!

# 25
  • под тепетата
С уговорката, че не съм лекар, но напоследък ми се насложиха много оплаквания споделям това
 https://detoxcenter.eu/vegetativno-sadova-distoniya-kakvo-predst … ava-tozi-sindrom/
С повишено ТСХ съм, с кризи на улцерозния колит и още...

# 26
  • Перник
С уговорката, че не съм лекар, но напоследък ми се насложиха много оплаквания споделям това
 https://detoxcenter.eu/vegetativno-sadova-distoniya-kakvo-predst … ava-tozi-sindrom/
С повишено ТСХ съм, с кризи на улцерозния колит и още...
Невролозите го наричат така ВСД, психиатрите паническо разстройство, едно и също е, с прояви на най-разнообразни симптоми , но за да се постави тази диагноза, трябва да се изключат същински заболявания.

# 27
  • Пловдив
Соматоформно разстройство мисля, че също му казват.

Общи условия

Активация на акаунт