Майски бръмбарчета - Тема 1

• 18 310
  • 332
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен! Моят е много спокоен и усмихнат. Тежи 4.700 и е 56 см. Плака от тези ваксини, когато му ги биха, но после нямаше странични ефекти. Отдавна няма жълтеница, но още го мъчат колики. Гука и се опитва да държи главата. През деня будува доста и яде на 2 часа. Понякога заспива дълбоко и гледам да чистя и готвя. Все още яде през нощта, но само веднъж, преди беше по 2 пъти. Усещам, че скоро и това ще отпадне. Яде към 22, 23 и после в 4.30, като по часовник е Grinning Ходим в парка и там чета книга, а вкъщи си гледам сериали, имам време за себе си. Но наистина не знам как успявате с по-големи деца. Адмирации!

# 121
На някоя от вас изтръпват ли ви отделни зони в краката след спинална упойка? Например едната пета, палец...

# 122
Привет!
След раждането имам остра болка в палеца, но не мисля, че е от спиналната упойка. На моменти е толкова силна болката (при движение), че не мога да държа бебето. Все ще ходя да ме прегледа ортопед, но наистина не ми остава време. Поразрових се из интернет и мисля, че е тендовагинит. Пристягам си цялата китка със шина и така си ходя. Сутрин болката е много силна.

На някоя от вас изтръпват ли ви отделни зони в краката след спинална упойка? Например едната пета, палец...

# 123
  • Стара Загора
Здравейте, мами!
Днес минахме консултация след навършени 2 месеца с огромно закъснение, защото над 20 дни имаше сополи и цялото семейство изкарахме вирус.
И така на почти 3 мес бебо е 5750гр и 59см, роден 3850гр и 53см. Само на кърма е и се справяме много по-добре отколкото с кака му, но и опита оказва влияние. Супер усмихнат е, гука непрестанно от първия месец и няколко пъти се е смял на кака си, но аз не мога да го разсмея. Колики не е имал абсолютно никакви, но постоянно търси внимание и някой да му прави физиономии.
Сложихме първите 2 ваксини, Ротавирусната я отказах и сега се надявам да няма температура и да си бъде все така послушно усмихнато човече.
Мама и тя е добре, нямам време за почивка и не съм писала отдавна. Не съм свалила и грам за тези 2 месеца, но тренирам 5-6 пъти в седмицата за 30мин по програма и коремът ми много се прибра, но има още мазнинка за изгаряне. Не спазвам диета, но съм намалила сладкото и наблягаме на пресни плодове сега.

# 124
Вашите бебчета стряскат ли се на сън? Моето напоследък много се стряска през деня и спането е мъка.. Тъкмо сме се приспали след доста люшкане, после го оставям в нреватчето и започвам да си правя грандиозни планове (да ям например). След 5 минути той се стряска, някой път с плач дори се събужда и след това успява да заспи само гушнат в мен..

# 125
сподели програмата за прибиране на корема, че и аз имам нужда да му помогна да се прибере
Здравейте, мами!
Днес минахме консултация след навършени 2 месеца с огромно закъснение, защото над 20 дни имаше сополи и цялото семейство изкарахме вирус.
И така на почти 3 мес бебо е 5750гр и 59см, роден 3850гр и 53см. Само на кърма е и се справяме много по-добре отколкото с кака му, но и опита оказва влияние. Супер усмихнат е, гука непрестанно от първия месец и няколко пъти се е смял на кака си, но аз не мога да го разсмея. Колики не е имал абсолютно никакви, но постоянно търси внимание и някой да му прави физиономии.
Сложихме първите 2 ваксини, Ротавирусната я отказах и сега се надявам да няма температура и да си бъде все така послушно усмихнато човече.
Мама и тя е добре, нямам време за почивка и не съм писала отдавна. Не съм свалила и грам за тези 2 месеца, но тренирам 5-6 пъти в седмицата за 30мин по програма и коремът ми много се прибра, но има още мазнинка за изгаряне. Не спазвам диета, но съм намалила сладкото и наблягаме на пресни плодове сега.

# 126
Габи Стоянова 643953, мина ли жълтеницата? Моят юнак е на 2 месеца и половина и още има лека, но почти изчезна. Нищо не съм му давала, защото и аз, и педиатърката сме на мнение, че за физиологична жълтеница най-добре да се чака.
Вече с бебо се нагодихме един към друг и успявам и вкъщи работа да свърша, но той е много спокойно бебе, е и гушкаво, но кой не обича да се гушка. Simple Smile
Днес бяхме на втори прием ротарикс и е качил досега 3090 гр и 12.5 см. Преизпълнява всички норми. В крайна сметка решихме да не забелваме и педиатърката е съгласна с нас. На чиста проба късмет я намерих и съм много доволна.
Днес ще пътуваме към мама за няколко дни и тя най-накрая да си види внучето.
Мина след преглед в стара загора изписаха ферноробитол и мина

# 127
Как минаха вашите 1 ви имунизации  днес беше първата на Преси там не плака много дадоха и в устата и в крачето .Обаче след като се прибрахме беше заспала събуди се и рев рев до почервеняване  с 300 зора хапна и пак заспа за час пак се стресна и пак рев рев хванах я по памперс и вън в най силния пек и заспа и се окроти  прибрахме се папа банята и пак яде и заспа 🤕🤕🤕🥴🥴😔😔😔 Дано и мине скоро при вас как минаха

# 128
  • Стара Загора
И при нас днес сложиха първите две и като се прибрахме беше пищене, не искаше да яде, нито да го нося или люлея. Поспа 2ч и нещо и беше много по-весел, но не както обикновено. За сега няма температура и се надявам утре всичко да бъде наред.

Програмата с упражнения е платена на Руми Илиева. Казва се Високоефективна, а онзи ден съобщи, че специалната програма за възстановяване след раждане ще бъде готова след 3 месеца. А тази с която тренирам е подходяща за след раждане, диастаза и болка в ставите, защото няма лицеви опори, планк, напъди и т.н., но тренираме корем с други упражнения и наистина има видим резултат.

# 129
Да, понякога. Както спи и изведнъж се събужда с рев. Или ако е заспал в ръцете ми и го оставям в кошарата.
Вашите бебчета стряскат ли се на сън? Моето напоследък много се стряска през деня и спането е мъка.. Тъкмо сме се приспали след доста люшкане, после го оставям в нреватчето и започвам да си правя грандиозни планове (да ям например). След 5 минути той се стряска, някой път с плач дори се събужда и след това успява да заспи само гушнат в мен..

# 130
Мислим за 2 дни да отидем на море с палечка тя ще е на 2 месеца и половина какво взехте за плажа за да се пазите

# 131
  • Пловдив
Габи и ние ще ходим август.малкия ще е на 3 месеца,ама ние за 8 дни,,,Ще взема слънцезащита за него,панадол,биогая,..шапка,чадър..

# 132
Габи и ние ще ходим август.малкия ще е на 3 месеца,ама ние за 8 дни,,,Ще взема слънцезащита за
него,панадол,биогая,..шапка,чадър..
а палатките от джъмбо дали предпазват

# 133
Според мен предпазват, всеки достатъчно дебел плат е с UV защита.
Днес бяхме на ДК и ваксина. Този път повече се разплака, но защото се беше заиграл. Simple Smile Иначе вече е 64 см, 6320 г. Като си спомня, че преди три месеца се роди 49 см и 2920 г, направо не мога да повярвам.

# 134
  • Пловдив
Здравейте.Вашите по колко спят следобед?Вечер кога заспиват и на колко време се будят?

Общи условия

Активация на акаунт