Майски бръмбарчета - Тема 1

• 18 302
  • 332
  •   1
Отговори
# 135
Моето момче е изцяло на АМ и се храни на интервал между три часа до три часа и половина през деня. През останалото време спи. Сега например е буден и съм го сложила в шезлонг, много му харесва, кротва се там. Като цяло вечер се активира, нощна птица е като майка си. Такъв беше и в корема ми - вечер до късно много ме риташе, после покой.  Къпем го към 22:30, 23:00 часа, след това хапва и спи докъм 7, 7:30 сутринта. През деня е много кротък като няма колики е същинско ангелче. Последните дни все повече се буди, започна да се заиграва с играчки, да търси повече внимание, голям сладур Simple Smile

# 136
Здравейте! Моята яде последно към 21:00 - 21:30 и после чак сутринта към 6 -6:30. Няма нощно хранене още откакто беше на 2-3 седмици, спи си непробудно нощем. За сметка на това денем рядко се случва да спи повече време и то е най-често на вън в количката. Когато не спи иска постоянно внимание иначе веднага започва да мрънка и ако не реагираш веднага направо пищи😅.
  Иначе вие как сте момичета, добре ли се чувствате, по почивки ще ходите ли?

# 137
С ММ и бебето ще посетим някой от зимните ни курорти края на август или началото на септември. Не съм фен на морето, да не кажа, че хич не го обичам, а и толкова малък не бих го водила на море - като порасне Simple Smile Чудихме се дали да ходим някъде, защото още ми се вижда мъничък, а и покрай ваксините трябва да го пазим, но ние с ММ много  пътуваме и из България, и в чужбина и за първи път от много време не сме пътували близо година вече и започва да не ни свърта Simple Smile

# 138
  • Пловдив
Ние вече пътувахме с малкия ,харесва му и ще ходим и на море..Моя следобед заспива на ръце,но не спи много,снощи нещо му стана,събужда се в 5,после в 7,но гърдата го приспива само,.,..Иначе той си се буди вечер за ядене,..

# 139
Кърмен е на поискване - заспива 21-23 и се събужда 8-10, като в този интервал се пробужда да суче, но понеже спи при нас даже не усещам 30-те секунди, за които му я подавам. През деня има 5 дремки по 30-60 Мин и будува около 1:15-1:30.
Ние ходихме на язовир началото на юли и бяхме при мама 10 дни да си починем, ако махнат изискванията за Гърция може септември на море, иначе някъде на планина с басейн.
На мен една от големите ми драми, че не свалям и грам даже.... Сега като минаха 3 месеца ще се натоваря повече, но в тази жега честно така не ми се занимава.

# 140
  • Пловдив
Аз съм свалила всичко,даже съм по-слаба.Към   49 кг..Ама то с това моето диване..Хахахахх Simple Smile Моя заспива само на гърда,следобед спи у мен,върху мен,някой път в количката се дразни,иска на ръце,таткото го взема,аз не го взимам толкова,че ми тежи и кръста ме боли...

# 141
При мен също с килограмите е драма, след като свалих близо 13 килограма в рамките на 10 дни след раждането ми останаха едни 7 отгоре, които не мърдат. Лошото е, че аз съм ниска и ми личи доста, освен това и коремът ми не се е прибрал има още доста какво да се желае. Почвам от тези дни едни упражнения за корема поне него да го поприбера, защото е много неприятно, аз почти нямам по-широки дрехи и много малко от моите неща ми стават. Не ми се искаше да си купувам дрехи по-голям размер, но ще се наложи. Дано захладнее повече, за да мога да влезна в кондиция по-скоро, защото в тези жеги ми се иска да съм някъде в планината на хлад, а не да се пържа в града.

# 142
Преси спи от 21.30 до към 6.30 сутринта през деня спи по 2 3 часа като само се събуди ако не я закачам и само суче може да заспи 🤣🤣като цяло си е доста кротка вашите започнаха ли да издават вече звуци и да се пробват да гукат 😂😂😂❤👧🥰

# 143
  • Пловдив
Моят гука отдавна,усмихва се и издава звуци,иска само да си гука с някой...Ххахах.Ама със заспиването виждам зор,не иска рано да ляга,заспива само на гърда,през деня заспива на ръце и в количката не му се седи вече много..Голям дивак е

# 144
Гука може би от средата на първия месец. Ох, вече почнах да забравям.
Аз пък се оплаквам че на гърда не заспива, а иска люшкане, гушкане...

# 145
Гука може би от средата на първия месец. Ох, вече почнах да забравям.
Аз пък се оплаквам че на гърда не заспива, а иска люшкане, гушкане...

От няколко седмици и ние сме така. През деня не иска и в креватчето да спи - или в количката или гушнат в мен на спалнята.. Иначе гука, писука, може би откакто стана на ололо месец и половина. Чакам го сега да започне да хваща разни неща. Днес за пръв път протегна ръчички, за да ми пипне лицето, много сладко беше Simple Smile (На 3 месеца е)

# 146
С две ръце да ни пипа лицето не се е протягал, но с една го прави от около месец може би. Иначе напоследък има навика докато суче ме гледа в очите и си върти ръката да ме шамари. 😁 И аз чакам да почне да хваща и да почне да се обръща, засега е овладял застава ето на една страна, но не и захлупването. 😁

# 147
Здравейте, момичета и бебчета😊! Как сте? Ежедневието изцяло ни е завладяло😄! Ние утре правим 3 месеца. Искам да Ви питам: Вие получавате ли си редовно майчинството? Аз още първото от 04.05 не съм получила. Имам и от 15.06 втори до 11.08. Никакви пари! Звъня в НОИ и никой не отговаря.

# 148
  • Пловдив
Аз чакам от 15.06 до 30.07...половината за юни ги получих,,,Защо не отидеш в НОИ...Това е много време

# 149
Аз чакам от 15.06 до 30.07...половината за юни ги получих,,,Защо не отидеш в НОИ...Това е много време
Деси, вече 10 пъти звъня и никой. Поредното Бг безумие- отида ли до НОИ веднага жалба. Те знаят ли как се гледа 3 месеца бебе без пари, ами ако нямаш други средства?

Общи условия

Активация на акаунт