Майски бръмбарчета - Тема 1

• 18 272
  • 332
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета, как сте? Как са бебоците?

# 226
Здравейте!
Вчера бяхме на консултация с малкия, биха му ваксина. Вече е 7700/67 см Simple Smile Добре сме, започнах да го захранвам,
 засега е още на зеленчукови пюрета. Запознава се с различните вкусове и постепенно увеличавам количеството. Мисля, че върви добре. Страшно енергичен е, много силен е станал - доста се изморявам като се налага да го нося на ръце. Вие как сте, как са дечицата?

# 227
Здравейте! Цяло лято сме на разходки и нямаше време да пишем! Благодарим, добре сме! Бяхме на консултация - 6.940 кг и 65 см. От 1 месец на обед ядем зеленчуково пюре, от 1 седмица започнах и жълтък и плодово сутрин и следобед между храненията. Венците са му подути и всичко слага в уста. През деня спи много малко 2-3 пъти по 30-40 минути. През нощта около 10 часа, като се буди да пие мляко и към 5ч го взимам при нас, защото реве. Косата му поокапа и изсветля. Вече е много променен и по-различен за 5 месеца😊😊😊.
Дано по-дълго се задържи хубавото време!
Нека всички да сме живи и здрави и бебенцата ни все така да ни радват😍😍😍!

# 228
Здравейте и от мен! С дни се променя това дете. И аз го захранвам, даже вече заместихме обяда с пюре. Изяжда си ги и ги харесва. Много иска да сяда, постоянно се надига и гледа. Слагам го по малко, ама има още време. Определено вече е по-активен и социален. Закача се, смее се, играе. Лапа всичко Grinning Спи през цялата вечер и се буди да яде най-рано в 8, но заспива късно. Към 12, 1. Мъча го да заспива по-рано, ама не се дава, каквото си реши той. Понякога сам заспива в 21, 22. Поне храненето си е твърдо- 5 пъти по едно и също време горе долу. Но времето минава страшно бързо, а съм по цял ден с него... Как са вашите бебоци? Вие как сте?

# 229
  • Пловдив
Здравейте и от мен..Не съм започнала захранване,на кърма сме и съм решила на 6 м..Малкия е голям дивак...Обръща се,пружинира...хахах/Не ще количката ,само като спи седи..Иска да е прав и да гледа...Мъчат ни много зъбите и се буди много често вечер,само гърдата ми е спасението..Мажа с няколко гела,давам Осадент пилупи-няма ефект..Направихме 2 морета,постоянно пътуваме,харесва му..

# 230
  • Бургас
Здравейте и от нас с Вики! Добре сме, малката ми буболечка расте страшно много и на 5 месеца и половина беше 7.900 кг и 65 см. Както и оставаше през бременността така хубаво си навакса, че има огромни бузки вече 😃 До скоро беше само на кърма, но от една седмица започнах да я захранвам. За сега ѝ харесва. Не усещам как минава времето и направо ми е невероятно, че след 9 дни ще навърши 6 месеца!
Зъби все още няма, иначе от 2 месеца точи лиги стабилно. Спеше непробудно по цяла нощ (от 20 до 6 ч) до скоро, но сега започна към 3-4 сутринта да се буди. Надявам се да е нещо временно.

# 231
От къде черпите идеи за захранването? Не попадам на сайт с така изчерпателна информация и примерно меню. Само основни правила.

# 232
Следвам информацията в тази книжка,  допитвам се до педиатърката и до вече минали мами по този път при въпроси Simple Smile  https://www.namama.bg/page/kniga/

# 233
Как сте на нас май ни излизат зъбки но от едно известно време от време на време Преси трепери с ръчички дали от уплаха или иска нещо или се ядосва и започвам леко да се притеснявам

# 234
Вероятно е като израз на някаква по-силна емоция. Не се притеснявай, но пък не пречи като ходите на консултация да го обясниш на педиатъра, за да чуеш какво той ще ти каже, за да ти е спокойно.

# 235
Здравейте,радвам се, че ви открих.
Малкия се роди 4кг и 53см,сега е 8кг и 71см. Нощите спеше непробудно,но от известно време се буди с плач, явно го мъчат зъбки.
Има ли бебчета вече със зъбки?

# 236
Малкия се роди 4кг и 53см,сега е 8кг и 71см. Нощите спеше непробудно,но от известно време се буди с плач, явно го мъчат зъбки.

Не знам дали са зъбки, но моят човек започна да се буди на всеки 2 часа през нощта. Иде ми да се гръмна

# 237

Не знам дали са зъбки, но моят човек започна да се буди на всеки 2 часа през нощта. Иде ми да се гръмна

Същите сме и ние. Бях отвикнала
Не се наспивам

# 238

Същите сме и ние. Бях отвикнала
Не се наспивам
Денем спи 3 по 30 мин дали защото се е наспал

# 239
  • Пловдив
Здравейте.Моят и той вечер се буди през 1 ч,ужас...Добре,че гърдата ми е спасение.Имам няколко гела,пулипи ,нищо не помага...

Общи условия

Активация на акаунт