Майски бръмбарчета - Тема 1

• 18 265
  • 332
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте.Моят и той вечер се буди през 1 ч,ужас...Добре,че гърдата ми е спасение.Имам няколко гела,пулипи ,нищо не помага...
Аз започнах да давам Камилия,успокоява го сякаш,но пак се буди.

# 241
  • Пловдив
И това давах и нищо...

# 242
Имаме цели 2 зъба. Само гърда признава. 😄 Днес му дадох да дъвче праз и ще видим как е. Откакто и втория проби е малко по-спокойно.

# 243
И ние от вчера имаме едно,през ноща спа спокойно.

# 244
  • Пловдив
Нас ни мъчат много ,буди се по 1357 пъти и само гърдата е спасение

# 245
Карина все още няма зъби, въпреки че от втория месец ръцете й, както и всичко друго, което хване, са непрекъснато в устата🤨.
  Напоследък и тя започна да се буди нощем, а преди това поне нощно време спеше като пън. Мисля си, че или й е топло или ще излиза и при нас някое зъбче.
  Минахме голяма част от ваксините, направихме всички профилактични прегледи( ортопед, коремни органи и т.н.), пуснахме и изследванията на кръв и урина и изобщо като се замисля как се изтъркулиха почти 7 месеца, а сякаш вчера се роди...
  Момичета, вашите мъници сядат ли? Моята в неделя става на седем, а все още ми се струва далече от това да може да седне стабилно.

# 246
  • Пловдив
Надига се,но му трябва опора...Или като си играе и седне,но се подпира на ръката си...Като лежи в някой се надига...в количката се надига...Спокойно,,,ще стане и това,не се притеснявайте,,,

# 247
Седи стабилно от 5 месец, но той избързва - на 6 месеца се набра на решетките на кошарата.... Закъде бърза не знам. Но аз хич не го очаквах да седне просто един ден докато си правихме коремните преси не падна назад.
Онзи ден така не изненада. Бях го оставила седнал да си играе на земята и отивам да го вдигна. По принцип го вдигам като му подам ръце той се набира да се изправи и го хващам под мишниците. И изправи се човека и като почна да крачи - мина 2 метра, когато реших че му стига. 🤷
Но за сметка на двигателното развитие чак сега почна по активно да сричкува. По принцип обича да мълчи и съзерцава.

# 248
Здравейте, момичета. Дано всички сте добре с бебоците.
 Да ви попитам, къде ходихте за екограф след 6 месец с направление?

# 249
Здравейте мамчета, за първи път се включвам и аз в темата, въпреки че я следя живо. Моят мъник вчера навърши 6 месеца, расте като гъбка, хапва си здраво и е един пухкавелчо. От почти 2 месеца обече сънят му е ужасен, почна се с будене на всеки 2 часа, а сега вече мина на 40 минс. Вечечно е крив, както и аз 😃😃 не знам зъбки ли са (за сега няма, преди месец педито каза, че са му надути венците) нощи не пробива, само лапа някакви неща и никакъв прогрес. Вечер приплаква при всяко събуждане, и аз от мързел и да ме будя съседите почнах да му давам да поцоква, за да заспи най-бързо. Ами познайте сега, освен че цоца на 40 мин вечер, му развалих и дрямките. Бяхме извоювали да си заспива в коларката самичък и аз да съм до него, а сега се опъва:)) имате ли някакви съвети, че само се лутам зъби ли са (накупила съм всичко за тях, не помага) или просто има проблеми със съня? Благодаря ви - мама зомби:)

# 250
# 251
  • Пловдив
Здравейте..И моят се буди често и аз го слагам на гърда или го люшкам малко....Зъби са.имам гелове,Осадент пробвах,сега Дентокинд хапчета ползвам,,но нищо не помага...Период е,ще мине..Аз го взимма при нас да спи..

# 252
Здравейте мамчета, за първи път се включвам и аз в темата, въпреки че я следя живо. Моят мъник вчера навърши 6 месеца, расте като гъбка, хапва си здраво и е един пухкавелчо. От почти 2 месеца обече сънят му е ужасен, почна се с будене на всеки 2 часа, а сега вече мина на 40 минс. Вечечно е крив, както и аз 😃😃 не знам зъбки ли са (за сега няма, преди месец педито каза, че са му надути венците) нощи не пробива, само лапа някакви неща и никакъв прогрес. Вечер приплаква при всяко събуждане, и аз от мързел и да ме будя съседите почнах да му давам да поцоква, за да заспи най-бързо. Ами познайте сега, освен че цоца на 40 мин вечер, му развалих и дрямките. Бяхме извоювали да си заспива в коларката самичък и аз да съм до него, а сега се опъва:)) имате ли някакви съвети, че само се лутам зъби ли са (накупила съм всичко за тях, не помага) или просто има проблеми със съня? Благодаря ви - мама зомби:)
Здравей,зъбки са най-вероятно. Ние сме на 6+ и сме със две,нощите са кошмар,буди се през час гладен, а преди спеше цяла нощ.
Много сме доволни от Камилия,не му минава изцяло,но успокоява:)

# 253
Здравей,зъбки са най-вероятно. Ние сме на 6+ и сме със две,нощите са кошмар,буди се през час гладен, а преди спеше цяла нощ.
Много сме доволни от Камилия,не му минава изцяло,но успокоява:)

Благодаря много, ще го пробвам. За сега давам разтворени хапченца Дентокинд, както и гелче, а в последно време и Дентонокс. Не виждам особена разлика:) а забравих да кажа, че е адски обринат по бузките, защото все има някакъв предмет в устата 😒 айде да излизат вече тези зъби хихи

# 254
Давайте и пробиотик, може коремче да го мъчи около захранването.

Моят юнак също се буди по 1000 пъти на нощ, зъби няма още.
Заспива в кошарката с люшкане. Започнах плавно да премахвам люшкането и давам био гая. Последните 2 нощи вместо 35568 пъти се буди 3.
Дали е заради намаляването на асоциацията за движение, дали е пробиотика или просто ми е дал 2 нощи бонус и тази нощ пак ще е дискотека - мога само да гадая.

Общи условия

Активация на акаунт