Лидл 140 - Здравей лято!

• 117 919
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Mediterraneo
Тогава това какво общо има?
От сряда пада ДДС-то и затова са тези цени. Свалят цени уж.

# 1 861
Няма общо, а и пише че 'ниските цени' са до края на юли...

# 1 862
Абе...кьорфишеци Joy

Не видях от хвалените кебапчета днес...взех си кайма 2 тарелки на 30% намалени, и една редовна телешка. Много скъпа станала...5 лв тарелката..тц..тц...

Не сте оставили боксерки на ММ...

Нищо интересно не видях. Обичайните теща си взех - крила, кайма, яйца /Л бяха намалени/, и т.н.

# 1 863
  • Велико Търново
И аз се зачудих, че тези цени са намалени до петък... Вече им изгубих спатийте на промо периоди и уикенд намаления. Като харесам нещо от брошурата и първо гледам инфо в ъгъла кога го има... Разногледи ще станем

# 1 864
Килимчето за кухня гледам...дали е платнено някакво, или ще е гуминаж ??

И лед лампата - пръчка...ама не мога да й схвана как се свързва?!?

Пържен лучец, салата Колсло, хлебчета за хот дог - за детето..

# 1 865
Te  на това разчитат, да отидем в сряда за нещо дето е от петък, после в петък да отидем пак. Аз напоследък започнах да пазарувам в работно време (ако имам възможност) и без уикенд, че става голяма навалица.
Днес след плажа, познайте. Една каса работи а магазина опразнен.
За ДДС-то, аз до сега не съм купила нещо поевтиняло, предимно поскъпнали стоки купувам. И за детето, също. Памперсите на лидъл бяха към 12-13 лева намалени, сега гледам ОТ СРЯДА 14, 23лв.

# 1 866
Да, скоро имаше две кампании с намалени памперси. А сега пък ги рекламират пак

# 1 867
  • Варна
Възрастните хора най ще се омотат с тая брошура.
Вижте страницата със зеленчуци - двойна е, като от лявата страна са от понеделник на акция, а от дясно - от четвъртък.
Луд да станеш е малко...

# 1 868
Поне вече ги има и тия от понеделник. Все се чудех кои плодове и зеленчуци са намалени от понеделник

# 1 869
Вижте страницата със зеленчуци - двойна е, като от лявата страна са от понеделник на акция, а от дясно - от четвъртък.
Луд да станеш е малко...
Точно това коментирах вкъщи, сега научавам че имало и за сряда, това пък въобще не съм го видяла...
Дразнещо е.

# 1 870
  • In transit
От понеделник обикалях да търся люти чушки ...след като два дни подред не видях, попитах един младеж и каза, "те са от четвъртък"... След това загледах брошурата, че са разделени зеленчуците от - до.

# 1 871
  • Буркина Фасо
Луд да станеш е малко...
това е идеята - да се объркат, да влезнат в магазина и да си купят нещо.

# 1 872
Сряда явно им е слаб ден и опитват почвата как да вдигнат оборота. С ваучерите за намаление в неделя, ако пазаруваш в сряда, явно не им се получи. Това сега е новият трик според мен.

# 1 873
Много мразя да пазарувам сряда и неделя. Това са дните, в които магазинът е най- празен и разхвърлян.

# 1 874
  • Варна
При нас в сряда и неделя още от 16 ч. почват да разместват за стоките на другия ден, нищо не можеш да намериш, етикетите са други или изобщо няма...
Днес минах набързо за лазаня и за пици ХХЛ и с изненада открих от заветните стреч панталони - от всички 4 вида, че даже и размери... И гащи грабнах имаше доволно количество още, да не остана назад 😄
Бяха заредили американската седмица вече, от нея не пропускаме пърженото луче, много пристрастяващо!

Общи условия

Активация на акаунт