Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 009
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 650
Долче, бъди здрава!!
Аз ползвам само техния бакпулвер. Никога не съм имала проблеми. Дори вчера без малко да ми излезе кекса от формата Wink
Не лоша брошура за другата седмица.

# 1 651
Аз съм доволна от бакпулвера. Даже малко силен ми идва, кексът все иска да излезе от формата. Simple Smile И формата ми е от Лидл.
Долче, да си жива и здрава!🌹

Вчерашният пазар беше разочарование за мен. Не намерих XXL бишкотите и XXL прясна паста. За сметка на това имаше доста от нормалните опаковки.
Дамските бикини не ми допаднаха като материя, имаше доста при нас. Купих от детските. Дано са качествени (есента купих и са супер, преди това съм купувала, но още от първите пранета им се разнищваха ластиците на крачола).

# 1 652
Долче, здрава да си. Отивам да гледам брошурата.

# 1 653
Брошурата нищо.
Долче честито, Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
здраве и щастливи дни ти желая.

# 1 654
Долче, аз за печения чийзкейк използвам основа от смлени на не много ситно орехи и масло, става страхотно.

# 1 655
Долче, бъди здрава и много щастлива! 💐
Да ви кажа, че брошурата я качват в приложението по-рано, но и аз нищо интересно този път не видях. Освен, че предлагат някои уреди, които са сега, текущата седмица във френската брошура и някои от следващата там, но уреда за сушене предполагам, че щом сега не е пуснат тук, другата седмица може и да дойде и при нас (сега например там е тостерът + една много готина стъклена кана с менящи се цветове - при различни температури на водата и която е явно, че няма да ни огрее тук).

# 1 656
При вас има ли зареден сладолед на клечка-бурбонска ванилия с бял шоколад и бадеми 6бр. за 5,89лв.?
Веднъж взехме и много ни хареса. Беше във фризерите със сладолед от постоянния асортимент. Искаме отново да си купим, но от 2 седмици само етикет стои и мястото е празно. Нямат доставки ли или просто не са си пуснали заявка за зареждане?

# 1 657
Нищо не си харесах в таз брошура. Изобщоооо напоследък супер смотани неща. Чак ще спра да ги следя вече пфу...
Най-много на мъжовете някои къси гащи да взема.

# 1 658
  • Пловдив
Алуминиевите тигани не бяха ок като материал, нали? Т.е не е полезно готвенето в тях...

# 1 659
Това- ако се надраскат и храната влезе в контакт директно с алуминия или се отделят частици от незалепващото покритие. Или поне такава информация съм срещала.

# 1 660
  • София
Оу, ще има разорение - блендер (предния го изгорих с едни замразени банани, явно беше слаб), тостер за сандвичи (предния го бутнах и се счупи). Голяма съм разсипия значи Simple Smile Спортен клин и бюстие (ама явно трябва да спя пред магазина, предния път свършиха за 1 час).

# 1 661
От новата брошура залагам на пастите в кутия и бейби царевицата.
Във Варна дали се намират моцарели ?

# 1 662
  • Варна
Сдобих се с робот. Имаше доволно количество и парочистачки и от уреда за стъкло Варна- Окръжна болница

# 1 663
Долче, бъди здрава и много щастлива! 💐
Да ви кажа, че брошурата я качват в приложението по-рано, но и аз нищо интересно този път не видях. Освен, че предлагат някои уреди, които са сега, текущата седмица във френската брошура и някои от следващата там, но уреда за сушене предполагам, че щом сега не е пуснат тук, другата седмица може и да дойде и при нас (сега например там е тостерът + една много готина стъклена кана с менящи се цветове - при различни температури на водата и която е явно, че няма да ни огрее тук).
Стъклената кана със сменящи се цветове беше преди 2 месеца някъде тук. Може и пак да я пуснат - аз много и се кефя ...луд на шаренко се радва Simple Smile

# 1 664
Не видях в новата брошура сладоледите в кутия, които обикновено пускат в американската седмица. Надявам се все пак да ги има и да заредя, че ягодовият ми е любим.

Общи условия

Активация на акаунт