Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 003
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 665
Здравейте!
Аз имам въпрос тези детски слипове дали са размер за по-големи деца:

Не видях да пише някъде и в брошурата не ги намерих, само на сайта на Лидъл?!
Ииии задрямала работа - дано намеря някакви детски и мъжки гащи днес Rolling Eyes
Доволна съм от Сатенирания чаршаф с ластик, но е по-широк като го сложа на матрака от същия размер памучно трико пак Лидълски. Не е драма по принцип.
Другата седмица има къси панталонки, поли май не е имало преди?!
Аз харесвам прясната паста, която тази седмица е XXL опаковка. Става за бърза вечеря.

# 1 666
  • Варна
Марката е Pepperts, значи са за по-големите.

# 1 667
Другата седмица си харесах дъската за рязане.

# 1 668
А, значи каната поне е стигала до тук, явно съм я пропуснала. Тази ли е

# 1 669
Някой може ли да ми каже от детските каски като размер от 49 за колко голями деца са

# 1 670
  • Варна
Това нещо не ни хареса. Едни киселовато-солени ми стоят...

# 1 671
на мен ми харесват /с ясното съзнание какво съдържат/.

# 1 672
  • в кукувиче гнездо
Ооо, франкфутерите много ги харесвам леко затоплени.. От новата брошура, това което харесваме много вкъщи е пастета. Но този, който  е натурален, без добавки, често взимаме.
Такава кана, със сменящи цветове, ако пуснат - веднага ще си взема.

# 1 673
  • София-Младост
Някой може ли да ми каже от детските каски като размер от 49 за колко голями деца са

Това е нещо свързано с обиколката на главата по скоро. Но такива каски трябва да се мерят задължително.

# 1 674
  • София
Да попитам за мнение комплекта за епилация да ли си струва? Предлагат ли се консумативи (восък)?

# 1 675
Същата е ,да . Април месец са я били пускали според чичо Гугле

# 1 676
Благодаря, търсих но нещо не ми я показа търсачката (през телефон), затова си помислих, че не е пускана, пък нещо в брошурата не съм я забелязала. Интересното е, че даже е била малко по-евтина тук (защото например гледах преди време за куфара с инструменти за барбекю и мисля, че в Италия беше по-евтин, и други неща струва ми се, че съм мяркала на по-ниски цени).

# 1 677
Аз имам подобна кана , но от К.
Спря да свети на втория месец. Сега, година по- късно пак все да свети Wink лесна ѝ е подръжката. Ако се натрупа котлен камък слагам 2 пакетчета лимонова киселина, пускам я и е като нова.

# 1 678
Алуминиевите тигани не бяха ок като материал, нали? Т.е не е полезно готвенето в тях...
В алуминиеви съдове не се съхранява храна, защото е възможно да проникнат частици от метала в храната, но когато само се готви и се извади от съда, не виждам защо да е проблем. Гледам, че са с покритие, при това. Просто в момента, в който го надраскаш, вече не трябва да се ползва, но то това важи за тефлона като покритие върху всякаква сплав. Мое непрофесионално мнение.

# 1 679
Peacock, благодаря за идеята за лимонената киселина, моята стара стъклена кана може да я поизчистя така (още си работи иначе, но няма екстрата и глезотийката с цветовете).

Общи условия

Активация на акаунт