Лидл 140 - Здравей лято!

• 117 937
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Стара Загора
И аз се разправях за айсбера. Маркиран на 1,49 и ходи касиерката до управителя. Върна ми разликата. Ама наистина е ужасно объркващо, краставиците пък от сряда. Rolling Eyes

Народа грабеше клинове, къси панталони и бюстиета за спорт. Даже двама мъже бяха пратени явно и взимаха за жените си. Отчетох се и аз с 2 клина и 2 бюстиета. Взех настрани да огледам едни къси панталони, но този шушляк ще се лепи яко като се изпотя.

Не видях от този новия сладолед на мястото при останалите, сигурно са във витрините срещу колбасите и скира.

# 1 891
  • 1st floor
Аз взех бански на дребния, не знаех S или M, та ходих да връщам сега големите. За себе си реших, че късите гащи трябва да са S, но се надцених и смених за по-малки. Взех едни тъмно сини памучни да има и едни черни "шушлякови" за тичане. Защо да запаряват шушляковите - нали са с етикет за бързо съхнене и отвеждане на влагата навън? Мисля само да им отрежа вътрешните гащи, много са дразнещи...

# 1 892
За ДДС-то, аз до сега не съм купила нещо поевтиняло, предимно поскъпнали стоки купувам. И за детето, също.

Ами новия закон влиза в сила от 01.07 /сряда/, така че до сега просто не е имало как да го прилагат. Иначе поскъпването може да е от данъчната основа, а не от данъка Smiley

# 1 893
  • Пловдив
Новото Ддс 9% е по-скоро за услугите... т.е ако седнеш в пицария и поръчаш пица ще е с 9%, но ако си я поръчаш до вкъщи ще е с 20% Simple Smile
Сори за спама...

# 1 894
  • Mediterraneo
Добре, де, аз пак, че ми е интересно. В каква връзка спрягате намаляване на ДДС тук като ставката важи за ресторанти и кетъринг,книги и учебници и детски стоки?

# 1 895
  • Пловдив
Добре, де, аз пак, че ми е интересно. В каква връзка спрягате намаляване на ДДС тук като ставката важи за ресторанти и кетъринг,книги и учебници и детски стоки?
аз затова спамих в горния пост...няма общо с магазини.

# 1 896
  • Буркина Фасо
За ДДС-то, аз до сега не съм купила нещо поевтиняло, предимно поскъпнали стоки купувам. И за детето, също.

Ами новия закон влиза в сила от 01.07 /сряда/, така че до сега просто не е имало как да го прилагат. Иначе поскъпването може да е от данъчната основа, а не от данъка Smiley
ами нали по ТВ го казаха - този данък е за да подпомогне бизнеса. т.е. ще заплащат по-малък данък на Държавата, а няма да намаляват крайната цена.  може и да я намалят, но не са длъжни.

# 1 897
Колко дни след покупка можеше да се връща стока с касовата бележка?

# 1 898
Това е моето изискване - излизам, отварям вратите и да се вихри. Няма как да чисти докато съм вкъщи, с бебе съм, което го преследва. Моята приятелка е така, но със шаоми, излиза и го пуска от телефона. Гледа си картата, къде е минал, къде му остава. Тааа, ще се разделяме Joy
На мен пък не ми е минавало и през ум да го разнасям през стаите Fearful
С такива изисквания, вадиш още 500 кинта и си взимаш систематичен, като например споменатия xiaomi от Алито.
Майкии, похвали чивапчетата и край, изчезнаха от нашия магазин, страшно вкусни много ни харесаха, като семки ги опукахме.
Взех си сиво спортно клинче днес, много е хубава материята и много хубаво ми стои.

# 1 899
  • Варна
Този мус е приятен, все едно ядеш леко разтопен сладолед. Съставът му, обаче, е мини-ферман.

# 1 900
  • Козлодуй
Прочетох в листовката хартиената че всеки 2-ри закупен продукт от един и същи вид ще бъде намален с 50% - но не разбрах от понеделник или от сряда ще е това намаление и за кои продукти важи или за всички?

# 1 901
  • Варна
Само на страницата с бирите виждам подобна промоция. Кои са пък тези всички стоки - иска ни се! Joy

# 1 902
  • 1st floor
Коя от тези били е хубава? Знам, че е въпрос на вкус, но да питам все пак...Стела пия по принцип... Simple Smile

# 1 903
Харесваме (и аз, ММ, майка ми също) Перленбахер.

# 1 904
И от мен глас за Перленбахера.

Общи условия

Активация на акаунт