Лидл 140 - Здравей лято!

• 117 919
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 905
Прочетох в листовката хартиената че всеки 2-ри закупен продукт от един и същи вид ще бъде намален с 50% - но не разбрах от понеделник или от сряда ще е това намаление и за кои продукти важи или за всички?

Ако става въпрос за видовете бира - от днес е, ММ се зареди да си имал! Joy

# 1 906
Добре, де, аз пак, че ми е интересно. В каква връзка спрягате намаляване на ДДС тук като ставката важи за ресторанти и кетъринг,книги и учебници и детски стоки?

Няма връзка, а и ' намалението' е само за месец.

# 1 907
  • In transit
В К. има Стела на левче...да не ми я изкупите!

Леми, вече няма да казвам нищо...само на ухо ще ти споделям такива неща.

Киса, защо не си забъркаш сама един шоколадов мус, толкова е лесно...загряваш една сметана от лидълската, слагаш вътре един хубав шоколад по избор да се разтопи и добавяш малко желатин. Само три съставки както виждаш, не цял роман.
Забравих, че и прясно мляко се слагаше.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 15:32 от Mikkey

# 1 908
Взех си едни къси панталонтки, но май са уголемени, тъй като съм бременна в 9 месец, а М размер ми стана.

# 1 909
В Lidl приемат ли ваучери edenred, знаете ли? В Кауфланд ми ги отказаха.
И в Лидъл и в Кауфланд, и в много др. по-малки магазинчета пазарувам с ваучери на Идънред (моите са "за храна") . За по-сигурно провери в сайта им (на Идънред) за списък с търговски обекти като посочиш населено място и вид на ваучера.

# 1 910
  • Пловдив
И в Лидъл и в Кауфланд, и в много др. по-малки магазинчета пазарувам с ваучери на Идънред (моите са "за храна") . За по-сигурно провери в сайта им (на Идънред) за списък с търговски обекти като посочиш населено място и вид на ваучера.
отказали са там, понеже продуктът не е бил хранителен. В Лидл минават.

# 1 911
  • София
Няма как.да ме накарат да ходя.всеки ден, какви ще промоции да пускат. Днес мислех да ходя за къси панталонки, но ходих по.други.задачи преди това, напече ме слънцето и се отказах.
Онзи.ден ми се падна нов касиер. И на двамата клиенти пред мен им беше объркал по нещо. Аз винаги си гледам бележките, обаче в случая ми се обадиха от работата точно като бях на касата и трябваше да се изстрелям към вкъщи. Едни намалени тарелки на -30% ми беше сбъркал. Едната без намаление, че и два пъти ми я беше маркирал. Ама карай, аз съм си виновна в случая. Sad

# 1 912
В Кауфланд има една сръбска бира - Лъв, хубава е, или поне на жените мисля че ще им хареса. Миналата седмица беше на промоция.
Майки при вас има ли останали, дали са в постоянния асортимент?

# 1 913
  • Мадрид / София
За фъстъчения крем (масло) писах аз и е от американската седмица, но се отнася за Испания. Взех този със синята капачка, че не искам да ми хруока.

# 1 914
  • In transit
Леми, свършиха още в петък, поне в магазините наоколо. Не са в постоянния асортимент, но може да им пишем, да ги пуснат пак.

# 1 915
Няма как.да ме накарат да ходя.всеки ден, какви ще промоции да пускат. Днес мислех да ходя за къси панталонки, но ходих по.други.задачи преди това, напече ме слънцето и се отказах.
Онзи.ден ми се падна нов касиер. И на двамата клиенти пред мен им беше объркал по нещо. Аз винаги си гледам бележките, обаче в случая ми се обадиха от работата точно като бях на касата и трябваше да се изстрелям към вкъщи. Едни намалени тарелки на -30% ми беше сбъркал. Едната без намаление, че и два пъти ми я беше маркирал. Ама карай, аз съм си виновна в случая. Sad

Те изобщо не си правят услуга и с това бързане по касите, онзи ден ми маркираха опаковка от 12бр.  яйца за 111лв. и някакви стотинки, хлъцнах на касата. Идва управителя да коригира и я пита що така ги е наджаскала и тя сама си каза, "ами от бързане". Да не говорим, че после пък хептен беше ги забравила да ги прибави, въпреки че "картончето" с яйцата стоеше до нея, но чак в къщи видях. Аз като пазаря обикновено съм сама и никога не гледам бележки, се и с тези маски, гледам колкото може по-бързо да изляза от магазина, че ги мразя, все ми пречат.
Кога ще спрат с тези скорости по касите, направо ги хвърлят тези продукти, не си прибрал още  плащаш, тя хвърля вече отгоре ти покупките на следващият. Разногледа ставам да не прибера покупки на друг. Ужас са.

# 1 916
  • Варна

Киса, защо не си забъркаш сама един шоколадов мус, толкова е лесно...загряваш една сметана от лидълската, слагаш вътре един хубав шоколад по избор да се разтопи и добавяш малко желатин. Само три съставки както виждаш, не цял роман.
Забравих, че и прясно мляко се слагаше.

Ааа, не съм примряла за такъв мус - ММ е купил, без да съм го писала в списъка, та се наложи да го ям, хаха.

Сега караме на сладолед, даже моят тази седмица е намален на 0,29 лв Simple Smile

# 1 917
  • София
Взех си полички, много са симпатични и удобни. Айсбергът не беше намален, а в брошурата го дават от понеделеник.. Явно целят объркване..
Поличките само червени и сиви ли са?

# 1 918
отказали са там, понеже продуктът не е бил хранителен. В Лидл минават.

В Кауфланд питах още на влизане и ме отрязаха и не съм пробвала повече. Ще видя в Лидл.
Ваучер подарък пише, преди ми бяха обяснили, че важат и за цигари и алкохол и нехранителни стоки, с по-широк обхват са един вид.

Благодаря ви за включванията.

# 1 919
Момичета, някъде има ли от този сладолед? В Борово пак половината неща ги няма

Също и хлебчетата за бургери, ако сте виждали, ще съм благодарна за насока до кой Лидл да отскоча.

Общи условия

Активация на акаунт