Лидл 140 - Здравей лято!

• 117 910
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 920
Взех си полички, много са симпатични и удобни.
Поличките само червени и сиви ли са?
Да. Надявах се да има и други, но нямаше (случвало се е да има и други разцветки освен показаните в брошурата, но май само при детските дрехи). Уголемени са леко, взех си S, но мисля, че и XS щяха да са ми ок. На кораловата малко се виждат, прозират джобовете, но не е грозно.. А и не са за официална премяна все пак. Simple Smile

Нищо лично, аз не намерих хлебчетата от брошурата, исках от пълнозърнестите, но и бързах, видях само за хот-дог. При опакованите хлябове имаше някакви бели, може би от редовния асортимент (не съм купувала и търсила никога).

# 1 921
И аз днес търсих от сладоледа, но нямаше при нас. Доста от нещата от американската седмица ги нямаше, преобладаваха сякаш ххл продуктите.

Днес разглеждах беконите, но не можах да се реша. Кой от асортимента им ви харесва за консумация директно, не готвен, с изключение на пушения на Пикок, големите парчета?

# 1 922
Върнали са препарата за почистване на прозорци W5 и мокрите кърпи с аромат на бриз. Лютите чушки в саксия дали са в постоянния асортимент, миналата седмица бяха на промо.

# 1 923
  • Пловдив
Видяхте ли новите етикети? Simple Smile и червените и обикновените...едни ситни са с бинокъл да четеш.
Скрит текст:

И тези гофрети са нови...някой опитал?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 08:41 от mystic woman

# 1 924
  • Козлодуй
Благодаря за отговора за 50-те % Simple Smile Явно не е за мен намалението щом е само за бира Simple Smile Взех клинове спортен и памучен - много съм доволна - страхотни са Simple Smile

# 1 925
Защо се връзвате на това 50 % ..ама за второто само. 😉

Салатата Колсло някой опита ли я...много ли е гадна 😄? Да не се набутам...😒

# 1 926
  • Mediterraneo
Що, бе, Тете, намаление си е. Аз много обичам нещо да е на кирийка, ако и да трябва да купя 2.

# 1 927
Щото ако ми трябва 1, пък купя 2...съм на загуба.

Ама тя бирата върви..да речем че има файда там 😄😄

Абе намали го едното с 50%...кво се стискат...😆

# 1 928
  • София
Аз взех салата Колсло, понеже много я обичам и не бях пробвала тяхната. Много, много ми хареса, изядох я почти цялата на веднъж Grinning Да се отчета с черни клинове, спортен клин, къси гащи тъмно сини и едни розови за спорт. Също взех черен потник много хубав и се върнах за още един, ама нямаше вече. Абе всичко което исках, купих.

# 1 929
Мерси за отзива...☺
Утре ще тичам тогаз...

# 1 930
  • Пловдив
Я кажете каква е тая специална салата? Simple Smile

# 1 931
  • Велико Търново
Зеле с моркови и майонеза Simple Smile
П.с. и лук

# 1 932
  • Пловдив
Зеле с моркови и майонеза Simple Smile
П.с. и лук
затова не я знам Wink мерси.

# 1 933
Лютите чушки в саксия дали са в постоянния асортимент, миналата седмица бяха на промо.

Миналата седмица исках да купя - нямаше; днес имаше, но нейде 4-5лв/бр..

# 1 934
  • на Мелмак
И аз днес като една голяма бяла птица ходих да гледам кухненските килимчета Joy Та взех стопер за врата и малко сиренца.

Общи условия

Активация на акаунт