Лидл 140 - Здравей лято!

• 117 895
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 935
Joy

Брошурата трябва да ти е в Жоба. За сверка. Бърза. 😆

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 21:55 от teta75

# 1 936
  • Mediterraneo
При нас в Карфур има 70% на втората бройка, като могат да се комбинират продукти, не е задължително да са еднакви. Пазарувам много препрати за почистване така, шампоани, пасти за зъби и пр. Изгодно е. А бирата си е бира,един кен за къде😀

# 1 937
Втората бройка да е безплатна..по-добре ми звучи 😄

# 1 938
  • на Мелмак
Тете, тИлИфона ми беше в джоба, та направих сверка Joy
Трябва ми един за ваканционен имот, дано да е хубав.

# 1 939
  • Мадрид / София
Зеле с моркови и майонеза Simple Smile
П.с. и лук

Тук тази се води американска салата и я има като постоянен асортимент, но в Лидл не съм обръщала внимание дали я има.

# 1 940
Намалените дини бяха огромни, и мнооого хубави! Моята беше една от "малките" - 8,450кг

# 1 941
Боже, че то кой ще изяде 8 кг диня???

# 1 942
Аз пък малки дини не купувам - гледам да е поне 6-7 килограма. Още от детските ми години е останало така, при баба и дядо дините бяха огромни и невероятно вкусни. И днешната, която купих беше почти 9 кг.

# 1 943
  • Стара Загора
Уфф, при предните спортни бюстиета М ми беше леко широко, но вече обличах и нямаше как да върна. Днес защо взех пак същия размер от едната разцветка, ходих да проверя за S преди да затворят, но разбира се нямаше. Само още една М-ка останала. От късите панталонки и клиновете имаше доста бройки, но естествено бюстиетата почти са свършили. Дали има шанс утре сутрин да извадят нови или да не ходя напразно? Ако пък някоя дама от Стара Загора е взела и няма да носи, ще се радвам да ми пише. За това говоря:

Иначе ето сивосиния клин, бордото и другото бюстие.
Скрит текст:

# 1 944
  • София
И при нас бюстиетата бяха бързо ушушкани. Може евентуално някой да върне нещо, не вярвам да изкарат нови. Салатата иначе е здле, моркови, чушка, майонеза и праз лук. Не е от здравословните, ама пък на мен ми е много вкусна. Взеимала съм от разни бързи заведения и топли точки ама не ми харесва, за това като видях тук веднага взех.
Явно нямате отзиви за този мултишлайф в събота, ама ще ходя да го взема все пак. После ще давам аз мнение.

# 1 945
  • София
Що да не е здравословна салата?
И каква е тая чушка,в салата колсло ?
Има рецептата в нета, става мн.хубава и не е така скъпа ,ако си я направиш сам.

# 1 946
Аз даже попрегледах тук-там рецепти в нета. Основно е че се добавя сметана, някой слагат майонеза или по равни количества сметана и майонеза.

# 1 947
  • Mediterraneo
То и праз няма в оригиналната рецепта на салатата, иначе вариации много.

# 1 948
Здравейте!
Аз няма и да се надявам май за дрехите. Вчера пред магазина се усетих, че нямам маска и съответно не влязох.
И за какво по дяволите им трябваше да слагат бариери. Поне да бяха преценили правилно мястото на автомата за билетчета. Влизането добре, обаче на излизане е адски неудобно.
Ще търся новите гофрети за детето - обича.

# 1 949
  • Пловдив
Здравейте!
Аз няма и да се надявам май за дрехите. Вчера пред магазина се усетих, че нямам маска и съответно не влязох.
И за какво по дяволите им трябваше да слагат бариери. Поне да бяха преценили правилно мястото на автомата за билетчета. Влизането добре, обаче на излизане е адски неудобно.
Ще търся новите гофрети за детето - обича.
стоят до другите, които са в асортимента.

Общи условия

Активация на акаунт