Лидл 140 - Здравей лято!

• 117 895
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 950
Божкеее.....взех го това колсло. Мацките се пулеха като ги питах къде е...на третото зяпане пред хлад.витрини го видОх. Ми то нюню много бе. Само името му модерно - виж как интернационално звучи ..колсло 😆😄
Ама на касовата излиза с просташко / бедняшко име - пише зеУе с майонеза 🙈🙉🙊

Взех и спортен клин. Сиво- Зозов. Сигурно ще ме прави дебела...после ще се впъна да видя.

# 1 951
  • София
Може да е американска версия 😂 на мен лично тази с праз и чушка повече ми харесва. Другото си е нашата зеле, моркови и майонеза. Не, че е лоша ама от студентските години ми е втръснала 🤪

# 1 952
Тази бира Deep хубава ли е? Пърженият лук след отваряне в хладилник ли го държите (пише "на сухо място")?

# 1 953
  • в кукувиче гнездо
https://www.osata.eu/recepti/salati/salata-kolslo-cole-slaw/html/
Това е една от най-сполучливите салати колсло, която съм правила. Обожавам я, има същия вкус, като в KFC. Не бих си купила готова, слагат толкова стабилизатори и консерванти, които за салата поне бих си ги спестила. Единствено се изкушавам да взимам, като ходя до KFC.

# 1 954
  • СОФИЯ
Тази бира Deep хубава ли е? Пърженият лук след отваряне в хладилник ли го държите (пише "на сухо място")?
По мое мнение бирата не става. Блудкава и изобщо няма вкус на бира.

# 1 955
Абе хора, това е зеле с майонеза....

Не съм се интересувала какво включва, взех я че я слагат на едни сандвичи които детето яде..само за това.

Сега цъкнах в нета...просто зеле с майонеза Joy
Научих нещо ново.
Да им имам и имената с които прекръстват нещата.
Ама Лидл ...браво, като мен мислят и не признават чуждици...правилно си написали че е зелце това. ☺

4 бинокъла видях при вас...някой питаше.

# 1 956
  • Пловдив
При нас вчера имаше машина за пуканки и разни неща на Кока кола, които не видях в брошурата.

И при нас имаше бинокли...някой взе ли?
Кладница взех, хареса ми с масълце и чесън Simple Smile

# 1 957
Цоп -троп и аз . Вчера не изневерих на стила си и в 8 се чучнах на магазина - щото нещо се излагам в последно време и да се отсрамя. Взех едно клинче и поредната 120-та тениска , едни гумени сини чехли - много са ми удобни ...само като се понадуят краката , трябва да се поодпускат малко Simple Smile Набарах и една тъмносиня рокля с якичка мой размер ...в коша с намалените на -30 % ....при такъв късмет , как да не я взема Simple Smile  Изтривалката с бухалчето също - много е свежа и ще си я сложа на терасата , а в саксиийте на балкона ще забия и още няколко соларни лампички ( сега съм си малко при мама на "село" и може и да нямам повече китки , като се прибера ...та за това викам си - поне лампи да имам Simple Smile Та така - взех и бирички на татко и нещо сладичко за почерпка- но от американската седмица нищо не можа да ме изкуши ...там като бях най -обичах палачинките им и french toast с кленов сироп , но тук си бухам пържените филийки с мед и квото -такова:) А зелевата салата с майонеза, каквото и име да и измислят - все си е зеле Simple Smile Simple Smile

# 1 958
Не е ли малко жега за салати с майонеза? Изненадвам се, че се купуват масово, още повече пък и със зеле, при положение, че вече има традиционно летни зеленчуци.

# 1 959
  • в кукувиче гнездо
Абе хора, това е зеле с майонеза....

Не съм се интересувала какво включва, взех я че я слагат на едни сандвичи които детето яде..само за това.

Сега цъкнах в нета...просто зеле с майонеза Joy
Научих нещо ново.
Да им имам и имената с които прекръстват нещата.
Ама Лидл ...браво, като мен мислят и не признават чуждици...правилно си написали че е зелце това. ☺

4 бинокъла видях при вас...някой питаше.

Не, Тета, това не е зеле с майноза, вкусът на салатата няма общо с вкуса на българската салата зеле с майонеза. Това, че не знаеш какво е колсло, типична американска салата, вече е друго. Има много разновидности, лукът й придава различен вкус, има горчица, каперси, сметана. Та, далеч не е зеле с майноеза Simple Smile

# 1 960
  • София
+1 и аз най- харесвам на КФС салата.
За мен също няма нищо общо с нашата зеле с майонеза.
Далеч по- лека и приятна е колсло.

# 1 961
Пърженият лук след отваряне в хладилник ли го държите (пише "на сухо място")?
Не го слагай в хладилник. Държа го в шкаф, нищо му няма, запазва се за дълго време хрупкав, не се овлажнява.
Сега да не вземете да го изкупите и него, докато се докарам до магазина 😂.
(Добре, че научих от Ути как да правя домашен пържен чук, че да не страдам особено, ако зачезне).

# 1 962
  • Варна
Колкото и разновидности да има, все си е зеле с майонеза..... Даже понякога нашата разновидност просто зеле с майонеза е по-добре овкусена от полувтасалите колсло, които в KFC са ми предлагали.

Тези бодита и клинове за тренировка като слушам как ги грабите чак ме досрамя, че не проявявам интерес.... Ама калпазанка съм си... Добре, че са свършили вече при нас....
Търсих W2 против котлен камък на две места, но нещо не го откривам...... Мислех, че е в постоянния асортимент.

# 1 963
  • В полите на Витоша :)
Ако някой иска от по-ниските стопери за врата, да каже. Купих един, но ММ като го видя каза, че е огромен и иска да го връщам, а аз изхвърлих бележката.

Пържен лук взех миналия път, когато имаше американска седмица, и изобщо не ми хареса - препържен е и е прекалено твърд.

# 1 964
За мен си е зеле с майонеза. Ако ще и извънземно име да й сложат за украса.

Типично американска - друг път. Спори  се по въпроса.

Не е по-лека от простото зеле с майонеза и моркови...на тази чаша захар са й сложили..сладни та се не трае.

Взех за проба. Пробвах. Изказвам мнение.

Пържения лук не се одобри от детето.

Захар..захар   това е с две думи мнението ми за всьо от амер.седмица.

Общи условия

Активация на акаунт