Лидл 140 - Здравей лято!

• 117 911
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
Ето и аз се омотах като бабичките, разправях се за гевреците със сирене, а те били намалени от сряда.😂 Заредих се доволно със сладолед.

# 1 876
Вчера оставих робота да чисти. Но не беше минал в една от стаите, бях натрошила сухар във всяка една стая, само една не беше почистил. Сега се чудя дали да го задържа в такъв случай.

# 1 877
Не ми е минавало през ум да оставям робота да чисти в целия апартамент.😨
Пускам го в отделна стая и затварям вратата. Ако искам в друга, го местя.
Не знам...може и в мен да е грешката, но ми се струва странно това описаното...

# 1 878
Минал е през стаята и не е почистил или не му е стигнала батерията и стаята е останала непочистена? Ако е първото - имало ли е достатъчно място в контейнера.

Ако е имало място в контейнера и е минал през стаята, но не е почистил - може би наистина има някакъв проблем.

# 1 879
Не ми е минавало през ум да оставям робота да чисти в целия апартамент.😨
Пускам го в отделна стая и затварям вратата. Ако искам в друга, го местя.
Не знам...може и в мен да е грешката, но ми се струва странно това описаното...
Това е моето изискване - излизам, отварям вратите и да се вихри. Няма как да чисти докато съм вкъщи, с бебе съм, което го преследва. Моята приятелка е така, но със шаоми, излиза и го пуска от телефона. Гледа си картата, къде е минал, къде му остава. Тааа, ще се разделяме Joy
На мен пък не ми е минавало и през ум да го разнасям през стаите Fearful

# 1 880
Не ми е за основно почистване робота. Чистя с прахосмукачка с воден филтър уикенда.
Роботът ми е за коридор-кухня-детска.../не е този/.

# 1 881
  • Буркина Фасо
Вчера оставих робота да чисти. Но не беше минал в една от стаите, бях натрошила сухар във всяка една стая, само една не беше почистил. Сега се чудя дали да го задържа в такъв случай.
сигурно е преял. Smiley
пробвай го с мръвка rotfImbo

# 1 882
Взех си полички, много са симпатични и удобни. Айсбергът не беше намален, а в брошурата го дават от понеделеник.. Явно целят объркване..

# 1 883
  • In transit
Има ли още коридор или няма?

# 1 884
Има ли още коридор или няма?
Няма.

# 1 885
Момичета, някой спомена фъстъчено масло, от американската седмица ли е, че не го виждам в брошурата?

# 1 886
В Lidl приемат ли ваучери edenred, знаете ли? В Кауфланд ми ги отказаха.

# 1 887
  • София
В Lidl приемат ли ваучери edenred, знаете ли? В Кауфланд ми ги отказаха.
В Лидл може да се използват.

# 1 888
Момичета, някой спомена фъстъчено масло, от американската седмица ли е, че не го виждам в брошурата?

Не. Има в редовен асортимент..нейде до течните шоколади беше. Не се наемам да кажа как е обаче то.
Преди години пускаха в американската  седмица две - с червена и синя капачка-едро и фино, те бяха ок. Особено финото.

# 1 889
Взех си полички, много са симпатични и удобни. Айсбергът не беше намален, а в брошурата го дават от понеделеник.. Явно целят объркване..

Не  знам какво целят, но ние сутринта си поискахме парите няколко човека. Добре, че бяхя едни по-възрастни дами. Аз си проверявах бележката през това време и нямаше да забележа, защото не бяха ми чукнали едни намаления. Абе ако не бях си гледала бележката щях да съм едни 5 лв. назад.

Ааа, и любимите ми сърмички вече са 3,79 лв. Ами да си ги ядат.

Общи условия

Активация на акаунт