Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 51 182
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
Аз много се чудех дали да не си я купя защото много хора я хвалят, но в крайна сметка си купих тази на L'Oréal Unlimited Grinning
И как е?
Тя беше една черна с "тумбеста" опаковка, нали?

# 436
Момичета, в нашия ДМ видях, че има от Копакабана блестящите лосиони за тяло. Ако някоя от Вас желае, може да ми пише. За дамите от Пловдив - става въпрос за ДМ на Капитан Райчо.

# 437
Заредили са доста бройки този път от тези лосиони и във варненските филиали, доста ми харесва, замислям се да взема още един поне. Hands V

# 438
  • София
Като заговорихте за спирали - много си купувах Panoramic на ГР като излезе, и така още няколко пъти, но в последните 1-2 смея да кажа, че е някакъв ужас - рони се, изглежда ужасно, приличам на панда преждевременно. Дали е застояла или са я развалили? Ще трябва да търся нова.

# 439
Аз много се чудех дали да не си я купя защото много хора я хвалят, но в крайна сметка си купих тази на L'Oréal Unlimited Grinning
И как е?
Тя беше една черна с "тумбеста" опаковка, нали?
Да, тази е. Придава обем и дължина на миглите, но не е водоустойчива. Аз реших да я пробвам дали не е водоустойчива и напръсках лицето с малко вода, та станах картина ала Салвадор Дали като се разтече Joy Не се рони и не люти на очите като я махнах,  след махането под очите станах като панда, но минах с едно тампонче и всичко се оправи Grinning

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 20:16 от Анонимен

# 440
  • Пеликания
От тая хвалената на GR Panoramic и аз не съм доволна. Беше суха и се ронеше, а беше опакована. Може да е лоша партида ама ве бих взела пак.

# 441
Да, струва ми се, че спиралите са на партиди , няма причина да съм била доволна от една и на следващо взимане след месеци или година вече да няма нищо общо ! Няма как миглите ми да " свикнат " . Явно няма как една и съща спирала да си я ползвам " до живот "... Панорамик съм взимала два пъти, втория беше трагедия, както и с други спирали от марката, които са винаги фолирани и гаранция, че ги отваряш за пръв път ти . Не ми се мисли какво ще се случи с лаша...

# 442
Ехх, тъкмо се канех скоро пак да си взема Панорамик. И опаковката, която е доста семпла и самата формула много ми харесваха.....

# 443
Ехх, тъкмо се канех скоро пак да си взема Панорамик. И опаковката, която е доста семпла и самата формула много ми харесваха.....
Вярно, че е 4 лева и нищо не губиш, ама пък знаеш ли къв яд ще те хване после  , по-добре недей Smiley

# 444
Заредили са доста бройки този път от тези лосиони и във варненските филиали, доста ми харесва, замислям се да взема още един поне. Hands V
Днес пратих приятеля ми за ядково мляко и милия ми взел лосион. Със много ниско кръвно съм и не излизам вече седмица почти, та вече ще си блестя вкъщи. Като започна, ще си взема още поне 1-2 лосиончета, да си имам. Харесват ми.

# 445
От тази спирала съм употребила много, много бройки. От желание за експерименти спрях да я купувам, а сега не знам има ли я още по магазините или само по сайтовете. Просто не съм обръщала внимание. Виждал ли я е някой? Нямам оплаквания от смяна на формула от партиди, от нищо когато я ползвах
https://makeup.bg/product/24535/

# 446
Обичам да взимам безизвестни не масови продукти Grinning Попаднах на това случайно и го взех. Не е лак, не е пяна, суха пяна спрей е.. Нещо подобно. Как се ползва, знаете ли? Не е и като тези тип сух шампоан за омазняване.. Thinking

За естествено стилизиране. Нанасяш и оставяш косата да изсъхне естествено, вероятно се очаква да изсъхнеш в натурална, но стилизирана визия без фриз ефект Simple Smile Това по етикет, не съм използвала продукта.

Ако е така както казва Туал, ми звучи супер. Ще чакам мнение като го изпробваш.

# 447
От тази спирала съм употребила много, много бройки. От желание за експерименти спрях да я купувам, а сега не знам има ли я още по магазините или само по сайтовете. Просто не съм обръщала внимание. Виждал ли я е някой? Нямам оплаквания от смяна на формула от партиди, от нищо когато я ползвах
https://makeup.bg/product/24535/
Отдавна я няма по магазините, последно от нотино я поръчвах. Любима ми е, дано нея не пипат, че съм бясна за мейбълина...

Оставям по една празна опаковка от спиралите, от които съм доволна и бих повторила. Повечето съм използвала минимум по два пъти и за мен са едни от най-добрите сред дрогерийните. Всички с изключение на 2 се махат лесно, не се размазват и не се ронят. От 2000 калории не помня колко съм изхабила, винаги имам налична от нея.Тези, които не са за мен подарявам или изхвърлям, та това са моите препоръки.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 15:12 от AnMary

# 448
Панорамик при мен беше кошмар, най-отвратителната спирала!!! Отиде си в коша, а й дадох шанс  No Mouth

# 449
  • Стара Загора
И аз не бих повторила Панорамик на Голдън роуз. Взех си я, когато беше на промоция (около 4лв., иначе е 6 и нещо) заради положителни мнения, прочетени във форума. Може би преди е била по-добра, но са я развалили.

Общи условия

Активация на акаунт