Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 51 154
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
И аз не бих повторила Панорамик на Голдън роуз. Взех си я, когато беше на промоция (около 4лв., иначе е 6 и нещо) заради положителни мнения, прочетени във форума. Може би преди е била по-добра, но са я развалили.
На мен ми я подариха, много обичам спирали, но буквално нищо не се случва... преди сестра ми я ползваше (3-4г) и и правеше миглите чудни. Сега аз колкото нямам мигли, с нея сякаш и спирала нямам.

# 451
Аз вчера от любопитство си взех крема за ръце от серията Копакабана и като очаквах нещо УАУ какво се оказа...този аромат го е имал в тяхните лосиони и преди. Само не се сещам как се казваше и изглеждаше, но съм 100000000% убедена, че съм използвала крем/лосион с точно този аромат и преди. Опаковката продава обаче.

# 452
Обичам да взимам безизвестни не масови продукти Grinning Попаднах на това случайно и го взех. Не е лак, не е пяна, суха пяна спрей е.. Нещо подобно. Как се ползва, знаете ли? Не е и като тези тип сух шампоан за омазняване.. Thinking

Кристъл,а ти това от къде го купи ? Аз съм с чуплива коса но всеки ден се изправям (по се харесвам с права коса)но лятото ми е много трудно защото е много топло и не мога да изтърпя да я изправя ...търся си продукт който да ми подреди косата нещо от сорта на beach waves...ползвала съм продукти за такъв ефект но косата ми седи твърда и на  клечки...

# 453
Този коректор с гъбичка на Мейбълин , който е намален в ДМ в момента струва ли си ? Видях, че го купуват и имаше малко бройки и се зачудих дали да не го пробвам и аз. Взех си от двуфазната мицеларна вода Гарние  , много добре почиства грим и не люти .

# 454
Гъбичката не е практична, коректорът е лек и не особено покривен, но стои прилично.

# 455
На мен пък точно ми е много удобен заради гъбичката, доволна съм и от покритието - ще подновя задължително Nerd

# 456
  • София
Видях в Лили нови спрейове за коса, предполагам лак се водят, с блестящи частички. Някой дали пробва вече?

Аз взех 2 маски на Syoss, които се ползват преди измиване на косата, но няма скоро да ги отварям. Наред ми е глинената на Лореал. Simple Smile

Скрит текст:

# 457
Има томбола от днес в ДМ

# 458
Този коректор с гъбичка на Мейбълин , който е намален в ДМ в момента струва ли си ? Видях, че го купуват и имаше малко бройки и се зачудих дали да не го пробвам и аз. Взех си от двуфазната мицеларна вода Гарние  , много добре почиства грим и не люти .
С тази гъбичка не знам колко е хигиенично. Не е много покривен. Аз го ползвах само за кръговете под очите и не се справяше особено добре, но си е и до типа кожа. Накрая гъбичката ми де накъса и беше кофти за ползване. Хвърлих го.

# 459
Simple Smile Heart 
Скрит текст:

# 460
  • Чукарландия
Аха, той бил на Балеа, а аз търся марка Копакабана. И в Гугъл ми излизат като резултати някакви афтършейв лосиони... 😂😂😂

# 461
Здравейте,трябва ми нещо,което да охлажда,спрей за лице или тяло,че е голяма жега.Благодаря

# 462
Здравейте,трябва ми нещо,което да охлажда,спрей за лице или тяло,че е голяма жега.Благодаря
Има в аптеките термална вода на Avene или вода на Vichy за целта, но пък за вода не е евтина. Можеш спокойно да смесиш минерална с розова вода, да си сипеш течността в шише с пулверизатор и да я ползваш за разхлаждане.

# 463
Тази гъбичка на Мейбълин може ли да се маха и пере? Искам да го пробвам, но винаги ме е спирала точно гъбичката.
Много нехигиенично ми се струва да я ползвам всеки ден, без да се изпере,
аз както ползвам един коректор 5-6 месеца.

# 464
Тази гъбичка на Мейбълин може ли да се маха и пере? Искам да го пробвам, но винаги ме е спирала точно гъбичката.
Много нехигиенично ми се струва да я ползвам всеки ден, без да се изпере,
аз както ползвам един коректор 5-6 месеца.
Аз лично не успях да я сваля. Намокрих с наклон  под чешмата, то стана мазало. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт