Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 51 152
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
Гъбичката не се маха.

# 466
А с какво нанасяте коректор попринцип? Не е ли пак с апликатора, който си е в тубичката? Аз така правя.

# 467
Благодаря момичета, явно ще го пропусна. Оставам си c Loreal true match. За мен е страхотен. Simple Smile

# 468
А с какво нанасяте коректор попринцип? Не е ли пак с апликатора, който си е в тубичката? Аз така правя.

Аз си нанасям с апликатор и после разнасям с гъбичка или четка.С този на Мейбълин процедирам по същия начин.

# 469
Да, с него. Но него го ползваш и го пъхаш в тубичката, не може да се завъди нищо в него. Тази гъбичка стои омазана под една прозрачна капачка и е с досег до въздух, съответно в нея могат да се завъдят всякакви бактерии...
Няколко влогърки, които говорят за този коректор, махат гъбичката и го ползват, нанасяйки го с пръст.

# 470
Те и апликатотите не са хигиенични и всеки път бъркаш директно вътре в продукта. А глосовете и червилата съвсем са бъкани с бактерии , в устата има най- много , да не ги ползваме ли? Аз лично си купих , даже почти са свършили имаше 1-2 броя останали докато се начудя...

# 471
Да изпереш гъбичката на този коректор е като да переш всеки апликатор в тубичка Wink принципът е един, ако само един човек го ползва няма проблем.
Някой пере ли YSL touche eclat ? Аз разнасям с четка, гъбката докосва под окото колкото да остави продукт. На мен Loreal true match ми е по-течен, непокривен и се набива във фините линии.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 15:47 от Tual 🤍

# 472
Аз имам чувствителни очи и клепачи, затова не нанасям с апликатора на коректора, а взимам от него с чиста четка и разнасям с нея или блендерче. Затова и питах дали се маха гъбката на Мейбълин. Ако не се сваля, блогърите как я махат? Режат ли я?

Червилата вече си ги нанасям с техния апликатор. 

# 473
Доколкото съм виждала във видеа се изважда някак, не се реже.

# 474
Откъсва се просто. Тя след време и сама ще се разкъса.

# 475
Здравейте,трябва ми нещо,което да охлажда,спрей за лице или тяло,че е голяма жега.Благодаря

Ето тези от ДМ мисля, че ще свършат работа. Има ги при нас.

https://www.dm.de/balea-wasserspray-aqua-p4058172107498.html
https://www.dm.de/balea-wasserspray-aloe-vera-p4058172320866.html

# 476
За тези се сетих и аз и щях да препоръчам. Синият го има и в малък размер, мисля че 50мл при мини продуктите до касата. По-удобен е за в чантата.

# 477
Използвали ли сте продуктите за устни на Лумене? В моятакозметика имат -25% намаление и се чудя дали да не пробвам нещо. За сега в количката имам поредна бройка от СС крема им.
Пише, че има подарък към всяка поръчка. Някой да е поръчвал и да издаде тайната? 🙄😄

# 478
Имам около 5-6 поръчки от сайта до сега и всеки път са ми изпращали тестери на Doori и Lumene. Аз също си направих поръчка сега покрай намалението, не знам дали са предвидили да има по-специална изненада поради годишнината на Lumene. Дано да е така Simple Smile

# 479
Коректора с гъбичката на Мейбълин е страхотен!
Гъбичката се маха. Аз самата я премахнах още като го закупих. Просто я издърпвате и тя пада.
Имайте предвид, че тази гъбка няма да блендне кой знае колко добре коректора ви, нито пък ще ви е удобна за ползване в областта на очите. Да не говорим за бактериите, които задържа.
Още един плюс на премахването на гъбичката е, че продукта е по-икономичен така, тъй като иначе половината коректор ще остава/попива в гъбата.

Покривността е много добра, не се набива в линиите около очите, издържа цял ден.
Всичко, което може да искаш от един коректор. С изключение на това, че не озарява, тъй като не съдържа блестящи частички.

Попадение си е определено и на този етап не го заменям за друг.

Общи условия

Активация на акаунт