Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 51 150
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,трябва ми нещо,което да охлажда,спрей за лице или тяло,че е голяма жега.Благодаря

Термалната вода на Avene ви препоръчвам има и промо комплекти 2 на цената на 1 в аптеките

# 481
Аз ползвам този спрей от миналата година и съм доволна. Допреди това ползвах термалната вода на Uriage и не намирам разлика.
Скрит текст:

# 482
Благодаря за идеите,ще видя какво мога да намеря тук в Англия,няма DM,но ще проверя нещо с дрогериите,идеята за минерална и розова вода,също е идея.Мисля,че може да има вода на Явно някъде.

# 483
Тази гъбичка на Мейбълин може ли да се маха и пере? Искам да го пробвам, но винаги ме е спирала точно гъбичката.
Много нехигиенично ми се струва да я ползвам всеки ден, без да се изпере,
аз както ползвам един коректор 5-6 месеца.

Може да се маха, разбира се. Още като е нов я дърпаш по-силно и се маха. Аз ползвам вече трети коректор така именно по хигиенни причини, много покривен е, когато не се нанася през гъбичката, и се харчи 2 пъти по-бавно.

# 484
Една от любимите ми спирали 🙂

# 485
И моята любима спирала, скоро трябва да я подновя

# 486
Момичета, някой има ли наблюдения върху този гел за лице на Гарние? Дали е подходящ за чувствителна кожа, склонна към пъпки?

# 487
Момичета, някой има ли наблюдения върху този гел за лице на Гарние? Дали е подходящ за чувствителна кожа, склонна към пъпки?
Аз си го купих наскоро. Не съм с чувствителна кожа и не мога да кажа, но го чувствам много странно на лицето си. Някак сякаш не попива, а изсъхва на лицето и го опъва като лепило Grinning Ще си го изразходя де, но си го слагам само вечер и не бих повторила.

# 488
  • Lost in a fairytale ...
Пробвай да нанасяш на влажна кожа. Хиалуроновата киселина така се усеща на суха кожа - сякаш я изсушава, но на влажна е различно.

# 489
Аз съм споделяла за крема на гарниер. Доволна съм от него. Даже ако го нанеса вечер, на сутринта при миене на лицето се усеща хлъзгаво още. Така че си хидратира, нищо, че се усеща обратното. Не ми лъсва кожата като другите кремове, които са си консистенция крем. Ползвам го от 2 месеца някъде. Смисъл от жегата лъсвам и от тия маски сега, заради положението, но съм доволна от него като цяло. Икономичен е.

# 490
Здравейте,трябва ми нещо,което да охлажда,спрей за лице или тяло,че е голяма жега.Благодаря
Виждала съм едни малки спрейчета на стелажите в ДМ. Сини са, около 3 лв.

# 491
Някой скоро да е ходил в Лили и да знае дали има тестери на червилата и дали могат да се използват върху ръката. Никога не съм ги ползвала върху устните, защото съм гнусливо, а сега пък съвсем има основателна причина.
Но много искам да си взема червило от любината ми серия на Мейбълин с кремообразната формула (color sensational). Heart

# 492
Вчера ходих, всичко си е както преди.

# 493
Момичета, кремове на Neutrogena предлагат ли се в DM или Лили?

# 494
Момичета, кремове на Neutrogena предлагат ли се в DM или Лили?
Да. В Лили, но не всички серии май.

Общи условия

Активация на акаунт