Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 51 149
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, кремове на Neutrogena предлагат ли се в DM или Лили?
Да,новата синя серия е налична и в двата магазина.

# 496
А серията с куркума на Neutrogena дали я има? Кремчето им мисля да го пробвам.

# 497
  • Варна
Момичета, кремове на Neutrogena предлагат ли се в DM или Лили?
Да,новата синя серия е налична и в двата магазина.

Тази серия не е нова, просто скоро я заредиха в България. Аз съм със суха кожа и я ползвам от две години, доволна съм. Скоро си купих и крема с spf 25, хубав е.

# 498
  • Пловдив
Някой знае ли дали тези два крема за ръце на Балеа имат еднакъв състав? Искам да си купя от първия, но го няма /мисля, че е лимитка/и взимам от втория. По описание на опаковката изглеждат като еднакви, но не можах да намеря състава на двата и да сравня. Някой дали е наясно? Благодаря!

# 499
Според мен това е един и същи крем но в Нова и Стара опаковка

# 500
Използвали ли сте продуктите за устни на Лумене? В моятакозметика имат -25% намаление и се чудя дали да не пробвам нещо. За сега в количката имам поредна бройка от СС крема им.
Пише, че има подарък към всяка поръчка. Някой да е поръчвал и да издаде тайната? 🙄😄
Ако все още някой се интересува, в моята кутия подаръците бяха 5 тестера от различни продукти на Лумене. Simple Smile

# 501
  • София
едно към едно мирише на Alien на Thierry Mugler.

# 502
  • Deutschland
И е много силен и траен като за дезодорант

# 503
Благодаря за инфото, значи да не посягам към него! 😃

# 504

Някой ползвал ли е? Отзиви?

# 505
Имало и маска за лице !😊

# 506
Катерина, аз го ползвах миналата година. Трябва няколко дни подред да го нанасяш за да има ефект. Не става оранжево в никакъв случай или пък на петна. Аз си мажех крачката, че са ми много бели. Стоеше много естествено, защото кожата ми е светла с жълт подтон. Сега взех новия с Q10, че при нас този изчезна. Но формулата е една и съща, само са променили миризмата.

# 507
  • Бургас
Някой скоро да е ходил в Лили и да знае дали има тестери на червилата и дали могат да се използват върху ръката. Никога не съм ги ползвала върху устните, защото съм гнусливо, а сега пък съвсем има основателна причина.
Но много искам да си взема червило от любината ми серия на Мейбълин с кремообразната формула (color sensational). Heart
Преди два дни ходих,всички червила си имаха тестери,доволно се клепах по ръцете,никой не ми направи забележка.

# 508
Преслава, благодаря! Подарък ми е и ще го използвам. Hug

# 509
  • Чукарландия
Взех си Копакабана лосиона, освен него имаше и shimmering спрей. Но него го пропуснах. От мен да мине, въздържах се! 😂
За сметка на това забърсах един парфюмен део-спрей, ухае супер!

Общи условия

Активация на акаунт