Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 51 144
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
За хората, които търсят прословутия лосион Копакабана - имаше дооста бройки в ДМ в мол Парадайз.

П.с. аз ли съм единствената, която не харесва как мирише? Супер химична миризма ми е..  😂

# 511
Препоръчате ми някакво олио слънцезащитно за плаж. От тези които не попиват в кожата. Омръзна ми все да имам бели следи а около мен едни лъскави тела

# 512
Спреят с частици Копакабана ползвам редовно, което много ме изненадва. Принципно купувам и рядко посягам. Единственото неприятно е, че ако прекаля с пръскането усещам миризмата на алкохол, която за щастие бързо отминава. Лосионът също ми допада много, но сякаш към спрея по-често посягам.

# 513
За хората, които търсят прословутия лосион Копакабана - имаше дооста бройки в ДМ в мол Парадайз.

П.с. аз ли съм единствената, която не харесва как мирише? Супер химична миризма ми е..  😂

И на мен не ми харесва.Значи сме 2 за сега...

# 514
И аз бях много навита да пробвам Копакабаната. Добре, че реших да го помириша- отвратителен е Grinning

# 515
  • Пеликания
Мен даже не ме и съблазни Grinning Имам един на Cien, който е за крака. Оказа, че има блестящи частици и е доста приятен.
Скрит текст:

# 516
И аз не харесвам Копакабана , даже е пълно в нашия ДМ с лосиони, кремове, спрейове...

# 517
И на мен не ми харесва, а от маската за лице ми излязоха пъпки, които боря вече втора седмица.

# 518
Маската за лице ми дойде доста лепнеща. Едно голямо НЕ от мен за нея.

# 519
Тази 3 стъпкова маска е чудна! Взех една за проба, ще си купя пак. Не помня колко струваше.
Скрит текст:

# 520
  • Варна
И аз много се зачудих на блестящия спрей и rose gold частиците в него(не ми харесва как мирише) ,  но имам още неизползвани лосион на velnea i на lilly блестящи и няма смисъл. Взех си вода за лице на Белнеа.
И

# 521
  • Пловдив
Тази 3 стъпкова маска е чудна! Взех една за проба, ще си купя пак. Не помня колко струваше.
Скрит текст:

3 лв. е цената. Два вида са - синя и зелена. Преди време пак беше много похвалена тристъпкова система в темата и аз си взех и от двата вида, но още не съм стигнала до тях. Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 17:37 от marzeliva

# 522
Предложете ми тоник за лице с изчистен и хубав състав, който за закупя от дм или лили. Имам био лавандулова вода 7 литра..но миризмата не ми се понася, същото е и с розовата вода. От това по-хубаво и чисто няма, но като ми мирише 1-2 часа на лицето не ми е много ок. Благодаря.

# 523
Предложете ми тоник за лице с изчистен и хубав състав, който за закупя от дм или лили. Имам био лавандулова вода 7 литра..но миризмата не ми се понася, същото е и с розовата вода. От това по-хубаво и чисто няма, но като ми мирише 1-2 часа на лицето не ми е много ок. Благодаря.

Използвам на bilka или на Balea и от двата съм доволна. На Balea  имат различни видове - за суха/мазна кожа.

# 524
Момичета, предварително се извинявам, че въпросът ми не е за козметика, но имате ли впечатления от слънчевите очила на ДМ? Дали са с добра защита?

Общи условия

Активация на акаунт