Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 51 147
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
Много са добри!
Имам спомен, че преди години ги бяха тествали и се доказа, че са ок

# 526
Момичета, можете ли да ми препоръчате добри матиращи единични сенки от дрогериите?
Използвах тези, но не ги намирам ( поне не в светъл цвят ), а ми трябва, за да матирам и изравня тена на клепача. Имам палитри, но тези мога да ги нося с мен..

# 527
Tual, Римел имат една серия единични сенки и са страхотни, аз ги използвам и съм доволна. Имала съм и на Есенс единички, но са по-ронливи от Римелските.
Скрит текст:

# 528
Ще ги погледна тези мъници на Римел, благодаря Hug

# 529
Около 6лв. са , но стигат за много време. Аз моите ги използвам почти ежедневно вече повече от година и още не съм "ударила дъното".

# 530
Аз на тези от Дм започнах да им виждам дъното, но и ги изпуснах и сега не ми се занимава да ги лепя, при положение, че свършват.
Даже си открих цвета в Римел, ако не ги намеря ще ги добавя към някоя онлайн поръчка освен Simple Smile

# 531
Есенс и Катрис също имат единични сенки. Освен това можеш да ползваш пудра за изравняване на тена на клепача.

# 532
На есенс не ми допадат, на Катрис не съм пробвала. Иначе и с база за сенки и пудра съм пробвала, но както казах искам нещо малко, компактно и матиращо, което да се разнася лесно Simple Smile

# 533
Шийт маската на Балеа - Кактус е страхотна. Досега съм взимала само хидратиращата и нея също я харесвам, но тази е по-добра. Не са жалили материал, доста е напоена. Аз лятото ги слагам за малко в хладилника и ефекта е отличен.

# 534
Влизам в инстаграм и какво да видя, ДМ с палава “колекция”. Слагам линк към инстаграм с поста им, тъй като ако кача снимки има шанс да ме изтрият. https://www.instagram.com/p/CCA516ajrWn/?igshid=wqgvwhv4gt2d . От тях съвсем не съм го очаквала, макар че
За Св. Валентин бяха пуснали една такава играчка в брошурата си. 😳

# 535
Хаха, интересна колекция наистина. Любопитно ми е за цените. Grinning

# 536
Не са ли от някоко месеца по магазините?

# 537
Не са ли от някоко месеца по магазините?
И аз съм ги видала отдавна. Цените май бяха между 40 - 80 лв

# 538
Представям си на касата подредени артикулите: паста за зъби, боя за коса, веро, пакет памперси и вибратор Stuck Out Tongue Winking Eye Ма този втория... е обидно малък!

# 539
Азалия, баш милионерът ли е малък Joy
Скрит текст:
Снимка 1 smile makers Огнеборецът /външен/
Снимка 2 smile makers Милионерът /вътрешен/
Снимка 3 smile makers Сърфистът /външен/
Снимка 4 smile makers Тенис треньорът /вътрешен/

Общи условия

Активация на акаунт