Къде в Пловдив??? - 86

• 37 418
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
Поръчано ми е да взема няколко парфюма на james bond да знаете къде в Пловдив ги има , даже не е задължително да са оригинални .

# 121
  • Майничка
В Lilly дрогерии ги предлагат, във Венера козметикс със сигурност имаше мъжки през седмицата, за дамски не съм сигурна. Може да провериш и в La fleur на главната.

# 122
Поръчано ми е да взема няколко парфюма на james bond да знаете къде в Пловдив ги има , даже не е задължително да са оригинални .
Във Венера козметикс на бул. Марица, но са без опаковка. Това е от интернет магазина им.
https://fragrances.bg/james-bond-007

# 123
Виждала съм го в Лили и DM, но в кои магазини точно ще го има като наличност ... това вече не мога да твърдя със сигурност.
Ако не бързаш и би поръчала онлайн - в Parfimo е на много добра цена.

# 124
Виждала съм го в Лили и DM, но в кои магазини точно ще го има като наличност ... това вече не мога да твърдя със сигурност.
Ако не бързаш и би поръчала онлайн - в Parfimo е на много добра цена.

В парфимо ги видях , има ги на 10 лв , ако имаха физически магазин в Пловдив направо го взимах . Във венерата ги имаха без опаковка , което не ми върши работа за подарък , а в лили цените бяха няколко пъти по скъпи от парфимо ...

# 125
Виждала съм в Лекси в Гранда от тези парфюми, но не скоро. Незная обаче дали към днешна дата ги има.

# 126
Къде да потърся  изгодно мъжка хубава пижама?

# 127
Редактирам се. Трябва ми спешно добра фирма за превоз и хамалски услуги. По възможност на по-нормални цени. Може ли да препоръчате някоя? В нета излизат доста, но не знам кои са коректни и кои не.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 13:05 от Анонимен

# 128
  • Пловдив
Отговорих в темата за намаленията,  но щом се касае за Пловдив,  магазинът е в Плаза мол Wink

# 129
  • Пловдив
Редактирам се. Трябва ми спешно добра фирма за превоз и хамалски услуги. По възможност на по-нормални цени. Може ли да препоръчате някоя? В нета излизат доста, но не знам кои са коректни и кои не.

Преди няколко години използвай Атлант. Много коректни и експедитивни.

# 130
Отговорих в темата за намаленията,  но щом се касае за Пловдив,  магазинът е в Плаза мол Wink
Благодаря! Simple Smile

# 131

Преди няколко години използвай Атлант. Много коректни и експедитивни.
С 2 ръце за Атлант Simple Smile

# 132
  • гр.Пловдив
Знаете ли Джъмбо до кога работи вечер. Проверих, излиза до 21, но дали е така?

# 133
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли др Анета Христова /очен лекар/, къде преглежда? Не е вече на Пещерско. Свързах се с ния уж на личен и ми продиктува стационарен за запазване на час, но втори ден никой не вдига като набирам.

# 134
Здравейте!
Трябва да цепнат малкия (има къса юздичка) и се колебая между Пълмед/Криворов и Тримонциум/Петров.

Къде ще препоръчате?

Общи условия

Активация на акаунт