Къде в Пловдив??? - 86

• 37 440
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
Някой виждал ли е някъде да продават конкретно такива маркери на Tombow?

Проверих в Джулия77 и Дедал на Главната, както и магазинчето за художествени материали зад Джумаята - и в трите нямат.

# 151
В Азия не сме ходили откак беше до тунела Simple Smile до Панаира веднъж преди доста време и не ни допадна, ама ако са нови собствениците може да пробваме.
На Герджика бяхме последно преди седмица с приятели, всичко се омете (ама спагети специално не сме поръчвали почти хич по принцип де).
На Джумаята също има един, горе до градинката, и все му се каня, там как е?

# 152
За Шанхай, изразих мнение за доставка, по скоро ние поръчваме и си го взимаме за вкъщи. Китайски ресторант е, нищо особено не е вътре, но храната е вкусна. По моите критерии.

# 153
На Джумаята е China Panda. На мен ми допада. Сядала съм два пъти и съм поръчвала за вкъщи немалко. Вътре е чисто, приятно. Сега как е в кухнята, няма как да знам. За мен са си ок.

# 154
  • Пловдив
Не бях яла китайско от години,но в последния месец два пъти поръчвам (през фудпанда и тейкъуей) от Шанхай. Доволна съм, вкусна е храната. Порциите както винаги са огромни, така че за мен цените на китайските ресторанти все още си остават доста ниски... Просто вече всичко много поскъпна като цяло...

# 155
  • No Line On The Horizon
Аз само от Шанхай поръчвам.

# 156
  • Пловдив
China Panda на Джумаята вече го няма, Вчера минах оттам с надеждата да хапна и е сменено с нещо друго, а и аз го харесвах.

# 157
Биляна, много ти благодаря, тъкмо днес ще ходя до Метро и ще си купя, но се чудя дали тестото не изтича. Имаш ли наблюдения?

# 158
  • под тепетата
Моят е купува преди време и помня, че много трудно го намерих. Беше в кутия. Не изтича тестото, като го затваря колкото ми трябва, за по-сигурно го залепва тук-там и с хартиен тиксо. Попитай и момичетата в тортената тема. Пиша от таблета, извинете ме.

# 159
На коя фирма и магазин да се доверя за качествени мебели? Може и на ЛС.

# 160
Благодаря ви за отзивите, ще пробваме Шанхай Simple Smile

# 161
Здравейте, не намерихте по-подхидяшщща тема да питам, миля да ми извините, ако питането не е за тук.
Някоя от вас знае ли в кой ден е зареждането на стока в магазин Мания в централни хали?

# 162
  • Пловдив
Преди години беше вторник или сряда зареждането.

# 163
Здравейте, не намерихте по-подхидяшщща тема да питам, миля да ми извините, ако питането не е за тук.
Някоя от вас знае ли в кой ден е зареждането на стока в магазин Мания в централни хали?
https://maniastores.bg/shops?c=10&l=0&lt=0&q=c

# 164
къде в Пловдив мога да си купя стоманен тиган от среден клас? Търся около 26 см. Харесах един в Икеа, но го има само в софийския магазин и не може да се поръча от Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт