Къде в Пловдив??? - 86

• 37 936
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Лили кога е имало в пощата? Или става въпрос за Елитис? Ако е за него - още от миналата година е на втория етаж в сградата срещу Хепи,  в улицата срещу Макдоналдс.

# 556
  • Пловдив
Благодаря.Наистина имах в предвид Елитис.

# 557
Здравейте, къде мога да намеря капсула за многократна употреба DOLCE GUSTO на място, не с доставка?

# 558
На продължението на Димитър Талев, след малкото колело към Остромила, (след Хаджията Груев), има магазин за професионални кафемашини и консумативи, от страната на Овощарския институт, мисля, че там трябва всичко да има.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 06:13 от Camille Clo ♥

# 559
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате уред против комари за открита голяма тераса.Около 30 кв.м. е площта и комарите са повече от кръвожадни.Пробвах със спиралите на Райд, но действат ако стоя на едно място и димят в краката ми. Имам нужда от нещо по-мощно.Някоя от ултразвуковите машинки например да препоръчате?
Хората с големи зелени тераси, как се спасявате от тези кръвопийци?

# 560
Трябва ми нотариус за изповядване на сделка за купуване на кола.
За да ни удобно и на двамата ( на мен и на купувача), моля да е в Тракия. Simple Smile За първи път ми се случва и не знам към кого да се обърна.
Имам познат нотариус, но се оказа, че не изповядвал сделки...

# 561
Здравейте! Някой има ли информация, къде може да гравират една златна гривничка? Днес моя близка е обиколила всички ателиета и златарски магазини по ул.Отец Паисий, но не предлагали тази услуга.Ще съм благодарна, ако помогнете!🤗

# 562
  • Пловдив
Здравейте! Някой има ли информация, къде може да гравират една златна гривничка? Днес моя близка е обиколила всички ателиета и златарски магазини по ул.Отец Паисий, но не предлагали тази услуга.Ще съм благодарна, ако помогнете!🤗
В Тракия на пазара. Златаря ми е гравирал 🍀

# 563
  • Пловдив
Трябва ми нотариус за изповядване на сделка за купуване на кола.
За да ни удобно и на двамата ( на мен и на купувача), моля да е в Тракия. Simple Smile За първи път ми се случва и не знам към кого да се обърна.
Имам познат нотариус, но се оказа, че не изповядвал сделки...

Все си мислих, че всеки нотариус може да продаде кола.
Ние сме ходили при Михаела Здравкова, но е на ул. Иван Вазов. Има няколко помощник - нотариуси и става бързо.

# 564
  • Тра-ла-ла
Къде мога да намеря прясна мента/джоджен?  Трябва ми за домашна лимонада, а не да я гледам в саксия.

На Четв.пазара търсих и нямаше.

# 565
Къде мога да намеря прясна мента/джоджен?  Трябва ми за домашна лимонада, а не да я гледам в саксия.

На Четв.пазара търсих и нямаше.
Фермерския пазар и в Кауфланд често има пакетчета мента.

# 566
Джулая, прясна мента има на Четвъртък пазар до Съединение със сигурност. Днес бях там и понеже от тази сергия си купувам домати, розмарин и мащерка, та видях, че имаше. Пресна в пакетчета от целофан 1лв мисля, че беше. Ако искаш ще се опитам да ти обясня на коя точно сергия е.

За нотариус в Тракия ми се струва трудна работа, имам чувството, че всички са се събрали в центъра. Тази може да е малко по-удобна. Може по телефона да проверите дали изповядва такива сделки.

228 Мария Димитрова Петкова
Телефон: 032/62 12 15

# 567
  • до най-прекрасния мъж
vox, благодаря за препоръката за Пълмед.  Повече в св. Георги за такива неща няма да стъпя. Срещу 30 лв и 0 чакащи за 30 минути бяхме готови. Крачето ще живее, не е счупено. Ходихме в понеделник, беше много спокойно. Вярно не е безплатно, но 4 часа не бих си причинила, особено с болки.

# 568
  • Пловдив
Нотариуси около пешеходния мост бол, днес точно бях, за същото нещо. Без записан час, за 15-20 минути бяхме готови. В Тракия, а и така по квартали не съм чувала, май наистина са концентрирани в този район на града.

# 569
Благодаря за предложенията за нотариус.
 Десислава, колко беше таксата ориентировачно?

Общи условия

Активация на акаунт