Къде в Пловдив??? - 86

• 37 390
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Моля, да ми препоръчате някой, който рисува карикатури. Интересува ме конкретно за животинче.

# 91
Здравейте! Моля, да ми препоръчате някой, който рисува карикатури. Интересува ме конкретно за животинче.
Ако е за куче, както искаше плюшка - издири си от гугъл, разпечатай на канава и си готова Simple Smile

# 92
Британско коте е, но трябва да има и един надпис като допълнение. Иска ми се котето да е легнало върху надписа.

# 93
  • Пловдив
Здравейте.Знаете ли дали в Пловдив има занималня която лятото да не набляга на учене ,а  на свободни занимания ?

# 94
  • Пловдив
Здравейте.Знаете ли дали в Пловдив има занималня която лятото да не набляга на учене ,а  на свободни занимания ?
Те като цяло са с облекчен режим.

# 95
  • Пловдив
Спортните занимални на Гребната.

# 96
  • Пловдив
Ей супер, утре ще мина на път за танци. То там и разни левчета имаше.. Ще издиря, че трябва на една приятелка да пращам за антистрес употреба 😁😁😁

Духи, имаше ли? Днес видях в Билата до автогара Родопи. Малко грозни бяха, ама ги има. Имаше и от тези силиконови нещица в мрежичка, които се стискат и изскачат, идея си нямам как се казват.

# 97
Нямашеее. И в левчетата наоколо тц.
Днеска ще ходя до тракийския Jysk та ще ровя в Хиполенда Simple Smile

# 98
  • Пловдив
Щом ще е за голям човек, а не за дете, защо не вземеш антистрес ринг или топка от Декатлон? Има много модели - гладки и релефни.

# 99
Къде мога да намеря кола маска която е като перли?

# 100
  • Бг
Писах в здравния, но и тук да питам. Трябва ми добър доктор /стоматолог, който да работи с лазер. Става въпрос за корекция на къса подезична юздичка. Беше ми препоръчан доц. Томов, но той ми отказа.
От логопедичния център, където водя сина ми ми дадоха координати на д-р Николов, но моята стоматоложка категорично каза не.
Благодаря на отзовалите се.

# 101
Доц. Ани Белчева. В стоматологичния факултет го прави. Потърсете координати там.

# 102
  • Бг
Доц. Ани Белчева. В стоматологичния факултет го прави. Потърсете координати там.

От кога Ви е инфото, т. к. моята стоматоложка ми каза, че доц. Белчева поради натовареност също не прави тази процедура.

# 103
Възможно е. Моето инфо е от миналата година. Не пречи да се обадите - студентите ги няма и може все някъде да успее да ви вмъкне.

# 104
Относно корекцията с лазер на къса юздичка - синът ми е на година и половина и също е с къса юздичка. След консултация с двамата УНГ и двамата казаха че лазера не е добър вариант.

Общи условия

Активация на акаунт