Къде в Пловдив??? - 86

• 37 940
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
Магазин само за плюшени играчки има на ул.Гладстон /почти срещу Синдикалния дом/

# 586
Doroty, ако ще ходиш до Метро и Хиполенд, отиди и в Плаза Мол. Има магазин за плюшени играчки. В Пепко също има,но бебешко, в новия магазин също..... забравих му името С......нещо си. Там има детски магазини,които също предлагат плюшени играчки.

# 587
Бихте ли споделили от къде мога да купя боровинки Simple Smile В Lidl гледах онзи ден, но бяха скъпи и не ми харесаха изобщо как изглеждат.

# 588
Бихте ли споделили от къде мога да купя боровинки Simple Smile В Lidl гледах онзи ден, но бяха скъпи и не ми харесаха изобщо как изглеждат.
По пазарите има и в зеленчуковите магазини също Simple Smile  Миналата седмица от Събота пазара купих на 7.50 лв/кг.

# 589
  • Пловдив
По пазарите вече трябва да има.

# 590
Момичета, дайте идеи за работеща шивачка утре. Ако е в района на Каменица, ще е още по-добре. Трябва ми за поправка на дънки и две рокли.

# 591
Писах ти на лични.

# 592
  • до най-прекрасния мъж
Къде в Пловдив продават прозрачни шлемове против коронавирус
Ако си в Тракия, в новото Билдо на околовръстното имаше преди няколко месеца, предполагам още предлагат. ММ го ползва, като коси тревата да не му отива в лицето. Така че и за друго може да се ползва Simple Smile

# 593
Магазин Хиполенд дали работи в неделя?
В Метро има ли плюшени играчки?
И в Лекси горе има МНОГО ... с дребното редвно им минаваме на ревю, че са й супер интересни Simple Smile ... на мен не са  ми вече да й ги купувам обаче хаха Simple Smile

# 594
Въздушна Тиландсия откъде мога да си закупя?
В цвет.магазини на Тракия няма Sad

# 595
Една разходка до цветарските сергии на Четвъртък пазара? Не знам дали в момента ще има. Май месец, когато си купих от там разсада за петуниите, предлагаха. Като се замисля, в Кауфланд също имаше в онзи период.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 19:07 от Camille Clo ♥

# 596
  • Пловдив
В Мосю Бриколаж видях, че има Таванен простор, но да ми кажете там ли да ходим или някъде другаде, където ще са най-качествени и ще предлагат и поставяне

# 597
Една разходка до цветарските сергии на Четвъртък пазара? Не знам дали в момента ще има. Май месец, когато си купих от там разсада за петуниите, предлагаха. Като се замисля, в Кауфланд също имаше в онзи период.
имаше по спомен наземна.... Аз все се каня да си купя атмосферна Тиландсия, защото за нея трябва само камъчета,  вода и светлина 😊 Нейните листа са сивкаво-белезникави.... Ще мина и ще проверя по-нататък на Четвъртък пазара. Благодаря!

# 598
Къде има избор на детски ролери и зимни кънки? Конкретно 2 в 1 търся.

# 599
В Мосю Бриколаж видях, че има Таванен простор, но да ми кажете там ли да ходим или някъде другаде, където ще са най-качествени и ще предлагат и поставяне

Аз имам от там, доволна съм.
Поставяне не знам дали е имало, но питай за такава опция.

Общи условия

Активация на акаунт