КАУФЛАНД - тема 43

• 57 633
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Днес без да са в промоция яйцата брей бяха по 15 стотинки.Причината е пукнато яйце в опаковка .Но яйцата  са разкошни.Много вкусни.

# 631
Тази седмица се докопах до ариел за бяло...алелуя.
Ако не бях успяла, от понеделник щяхме да атакуваме Персила Stuck Out Tongue Winking Eye

Трета седмица Ариел или Персил е на промо. Яко.

# 632
  • Пловдив
И аз взех туба за цветно....малко да сменя прах с течен Simple Smile

# 633
Нямаше цена, да...питах на касата и жената каза 0,29. Аз очаквах 1ст. понеже нали някой спомена тук Simple Smile

Явно са се разпродавали само в конкретния магазин.

Къде са тези торби по 1 ст? И на мен ми я таксуваха 29 ст

# 634
Здравейте!
За кои хартиени торби коментирате? Във филиала, където пазарувам все са на редовна си цена.

# 635
Днес без да са в промоция яйцата брей бяха по 15 стотинки.Причината е пукнато яйце в опаковка .Но яйцата  са разкошни.Много вкусни.

Благодаря, че каза! Туко що отидох да си взема - 6 бр. яйца за 0,94 лв (даже аз нямам и едно пукнато, пък си взех 2 кутиийки по 6 бр.). И аз много ги харесвам. Имаше и много други работи на промоция. Също си взех топинг карамел на 1,60 лв от щанда за промоциите(отделно от тия на брошурата), беше долу горе на 60% надолу. Останалите неща, които си взех бяха от брошурата.

# 636
  • Пловдив
Някой тук преди време спомена, че цената на харт.торби е 1ст Simple Smile
И онзи ден като бях реших да взема. Бяха само обикновени, без щампи и шарки и без цена.

# 637
Ще отида за праскови, грозде, манго, дискове за тоалетната и спрей за коса и сигурно ще си тръгна натоварена като магаре с всевъзможни глупости.

Някой може ли да даде отзиви за преносимия охладител, как се ползва, струва ли си парите.

# 638
  • На изток от Ада
Зехтина от другата седмица как е ? Днес има Costa D oro кой от двата е по - добър, май от понеделник..

# 639
Сиренето в кутиите,ако не е отворено може ли да се съхранява извън хладилник?

# 640
  • оттам, откъдето започва България
На кутията пише, че трябва да се съхранява на температура 2 до 4 градуса.

# 641
И аз питам за зехтина другата седмица - Коста Д'оро ми нагарча на мен. Харесвам зехтин с по-мек вкус.

# 642
Cirio е по-горчив

# 643
Нямаше цена, да...питах на касата и жената каза 0,29. Аз очаквах 1ст. понеже нали някой спомена тук Simple Smile

Явно са се разпродавали само в конкретния магазин.

Къде са тези торби по 1 ст? И на мен ми я таксуваха 29 ст
На мол Варна, преди 2 седмици бяха по стотинка.

Коста Д'оро не ми е горчал никога. Чирио е малко по силен/ароматен, но и той в салата не горчи.

# 644
Сиренето в кутиите,ако не е отворено може ли да се съхранява извън хладилник?
Ние точно ядем едно такова сирене, което е съхранявано извън хладилник. Предното беше в хладилник, неотворено. Няма разлика във вкуса. Еднакво гадно е.
Става дума за сирене Елена в кутии. Не е нещо уау.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт