Парфюмни размисли и страсти - 244

• 41 224
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • Виена
Аз обичам дървесни парфюми и с удоволствие ползвам. Споделям една картинка. И един въпрос извън протокола - как се поръчват отливки? Предполагам само определени сайтове предлагат.

# 121
2 от 4 са и в моя лист любими дървесни! ❤️ Трябва да пробвам и другите два! ☺️

# 122
Дами, по какъв начин изтегляте количество от капсулован парфюм?
Искам да спра да мъкна стотици в чанта и да си ги прехвърлям в патрончета от по 5-10 мл.

# 123
Дами, по какъв начин изтегляте количество от капсулован парфюм?
Искам да спра да мъкна стотици в чанта и да си ги прехвърлям в патрончета от по 5-10 мл.

Не изтеглям. Пръскам директно в празен Юли флакон на Рефан.
В последно време намразих отливките. Неестетични са ми.

# 124

От алиекспрес съм купувала, но и тук ги продават онлайн за 3-4 лв. Маха се пулверизатора на шишето, поставя се върху тръбичката и с всяко натискане се пълни малкото контейнерче вътре. Супер удобни са, а ги намирам и за много сладки. Simple Smile С директно пръскане в празно шишенце се губи материал от мъглата парфюм и ми се свиди. Joy Тези малките са ми идеални за целта и става бързо.
А аз имам едно Бърбъри от Елинор, на което му се счупи пулверизатора. Освен да счупя гърлото и да прелея в празно шише, не се сещам за друг вариант. Ако някой има опит и може да сподели не толкова варварски подход, ще съм му благодарна! Flowers Bouquet

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 15:34 от ina-mina

# 125
И аз имам като показаните от Aliexpress - в два размера и най-различни цветове. Много са удобни и дъщеря ми си ги разнася също..

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 15:44 от Сиси ♥♥

# 126
  • España
Cielo , честита ти Тубероза! Мисля, че ми най-харесва от градината на Амуаж ! Преди време си бях купила сет с миниатюри, за да имам време за проби и избор . БутилчЕтата са много кукленски :
Тези флакончета ( или , както там се казват) от AliExpress са много идейни !

# 127
Такива флакончета има и в Нотино, дава ги като опция при някоя от стъпките на поръчка, уж на по-добра цена. Мисля обаче, че цената им беше доста по-висока отколкото излизат в Али.

# 128
Взех, та приютих един Angel Muse edp, вдъхновена от скорошни коментари за него. Раздвоена съм и не съм сигурна дали беше удачен избор. Само при мен ли от него се прокрадва една пикливост...? Сигурно от грейпфрута, предполагам, в комбинация със зелениите вътре?? Когато го пръснах за пръв път, ми се стори свеж, искрящ и после... дойде пикливото. Като същевременно си викам, абе познато ми е това нещо... И се сетих на кое ми прилича: на Milano Liu Jo!
Ама много! Само дето Миланото няма споменатия вече недостатък (който излиза при мен) и ми е някак по-плътен и вкусен, лешниците и какаото са много по-приятно развитие на нещата при него, а вместо грейпфрут, тука са мандаринки/портокалчета. Също и трайността му е по-добра. Страшно си приличат, все едно Liu Jo са си казали, "ще вземем тоя парфюм като идея, но ще го направим по-хубав и по-модерен" . Наистна има по-съвременно ърбън звучене.

# 129
  • Deutschland
Cielo , честита ти Тубероза! Мисля, че ми най-харесва от градината на Амуаж ! Преди време си бях купила сет с миниатюри, за да имам време за проби и избор . БутилчЕтата са много кукленски :
Тези флакончета ( или , както там се казват) от AliExpress са много идейни !
Благодаря ти, dyvaromi!🤗🌹
Флакончета са големи бонбончета.🤩 Да, има ги в Нотино. Късно ми е вече за тях, каквото имаше в листата ми е придобито  и на вълна Amouage съм се кротнала.
tuali, жалко наистина. Не знаех, че в Muse може да се прояви. Втори флакон от него ползвам и много ми харесва.

# 130
Тъй като не знам какво значи така цитираната тубероза, може ли да назовете известен парфюм с тубероза, да се сетя какво е и харесва ли ми Laughing

# 131
Cielo, ще го понося повечко, да видим... Ще разпитам и околните дали усещат това, което и аз. За лятото ми се струва подходящ...

# 132
  • Deutschland
Дай му шанс! Angel Muse е с огромна трайност, като че ли не само при мен. Лешници, шоколад- вкусен, топъл и зелении не усещам много. Въпреки че е интензивен, няма оплакали се, напротив, все питат с какво съм.
Адмирации за страхотната снимка!🌹

# 133
Тъй като не знам какво значи така цитираната тубероза, може ли да назовете известен парфюм с тубероза, да се сетя какво е и харесва ли ми Laughing
Примерно
https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Poison-218.html

# 134
  • София
А аз имам едно Бърбъри от Елинор, на което му се счупи пулверизатора. Освен да счупя гърлото и да прелея в празно шише, не се сещам за друг вариант. Ако някой има опит и може да сподели не толкова варварски подход, ще съм му благодарна! Flowers Bouquet
Пак е варварско, но поне не рискуваш да счупиш цялото шише - с помощта на мъж и/или отверка да се опиташ да отвориш металния пръстен на пулверизатора и да го махнеш.

Супер снимка с бонбонестите Амуажчета!

Общи условия

Активация на акаунт