Парфюмни размисли и страсти - 244

• 40 302
  • 749
  •   2
Отговори
# 585
  • в Кошера
В този студ навън, бррр, днес смело разхождам любим Мускус. Broken HeartYellow Heart

Идолът и на мен ми е твърде обикновен, незапомнящ се.

# 586
Малика, щом така селективно усещаш парфюмите, в такъв случай е добре да правиш проби и да установиш кои, какви типове аромати усещаш и да се насочиш към тях. Иначе, лично аз, не виждам смисъл да си купувам парфюми, ако не мога да им се насладя обонятелно.

# 587
Здравейте, новичка съм тук, но ви чета доста редовно.
Като ви чета ми се иска да тествам някои аромати на Guerlain, от тях съм тествала само Mon Guerlain и серията с роклите, но толкова аромати напръсках, че нищо не си спомням, освен сладката бомба, която се получи.
Доста харесвам EDT Omnia Crystalline.
Сега съм и с нов любимец No.5 Eau Premiere. Първо си взех 5 L'Eau, но останах леко разочарована от аромата, силния цитрус и трайността, затова го смених с Eau Premiere и сега съм много доволна, чак ми се свиди да го пръскам.
Доста хубави неща виждам пишете за L'instant Magic Guerlain, но не го намирам за тест.
Също много се чудя на Burberry body. Тествах преди време, но не си спомням как ухае вече.
LVEB не е лош също, но тествах пак с много парфюми и ми се стори доста сладък, но пък ще тествам отново.

# 588
  • Sofia
Tuali, благодаря. Надявам се и ти така да го почувстваш така. По-прибран е наистина, но мисля, че въпреки това, пак ще бъде усещан от хората. Красив аромат, няма да си кривя душата.

Понякога ми иде да се набия по главата, че отлагам много парфюмни съкровища. Grinning

# 589
На мен Идол ми харесва  - да, свеж е и младежки. Аз усещам много рози в него. Много жизнерадостен и цветен и определено си има своята публика. Колкото и да обичам гурметата, е много добро разтоварване от разните сладости.

Аз сега разносвам Tresor nude, и ми иде да се изям. Нотката на бергамот дава някаква острота в началото, но после е сладък и пухкав карамел. Не го обаче усещам след час и почнах да се съмнявам в истинността на ароматите на нотино.

# 590
Lancome Idole и аз го тествах преди около два месеца.
Много е хубав, но ми е доста спиртен в началото, а и ми ухае почти изцяло само на рози.
Много е красиво шишенцето...

# 591
Sun attraction, аз нямам проблем ароматът да е по-прибран, ако ми харесва истински.  Не държа винаги да се знае откъде съм минала 😊
Кои други от серията харесваш? Чакам също и Precious Oud...

Bloomingflower, Body за мен е много хубав парфюм и от години го нося и обичам, вкл intense версията. Може да е остър на моменти и лятото не му е силния сезон, но ако обичаш праскова, малко роза и много осезаема дървесна нотка, би ти харесал. Страшно е траен и с течение на времето става като skin scent, едно кашмирено топличко такова

# 592
Lancôme Idôle наистина сякаш е по-младежки, показателно е, че дъщеря ми (14 г.) моментално заяви, че го иска само за себе си още като го купих преди време и сега основно него си разнася. На мен също ми харесва и го слагам понякога, но и аз съм от тези, които редуват парфюми и много, много рядко съм с един и същ няколко последователни дни и в този смисъл ми е много приятен за разнообразяване! Не съжалявам за покупката, тогава го взех и изключително изгодно, но наистина е любопитно, че държи цена, та явно е много харесван и купуван. Вероятно и заради дизайна, допълнителното калъфче също е като аксесоар..

# 593
Е, значи ми е много странно обонянието. Само три парфюма усещам и това е. Ясно е, че ще продължа с екпериментите, питах околните-"да, усеща се..нещо", това е.
Благодаря на всички,които се включиха, ще се ослушвам за нещо секси, опияняващо и трайно.
Това, последното Боа Даманд..ее, че цена!

Не е " странно обонянието" ти, при мен е същото. Вчера на едната ръка ми пръснаха So Scandal на другата CHLOÉ NOMADE, ами So Scandal изветря след два часа, а NOMADE издържа 6 часа. BOUCHERON QUATRE EN ROUGE си купих преди месец, ами.........водичка.

# 594
Купувайте Мансера и Монтал.

# 595
От моите две мансери и от още няколко,които пробвах на кожа не съм супер очарована откъм трайност.Може би по-сладките и по-тежки са трайни... Имам къде къде по -трайни парфюми. Монталите са ми по-трайни при мен май.

# 596
А на Монтал предложение за мускус, но за жени? Гледам, че доста унисекс имат, искам да си е дамски.

# 597
  • Бургас
И за Монтал и Мансера е до кожа, доста хора и за тях се оплакват, че не са им трайни.Аз от Муски Гардън съм си много доволна, зверска  трайност вади.Малика, по- добре не питай тук нас, а сама си избирай и пробвай парфюмите.Ето казваш, че Со Скандал не ти е траен, при мен си е траен.Идола на Ланком за мен е обида към феновете на марката, много слабо изпълнение, усещат се доста рози, за мен е и силно шампоанен аромат.Невпечатляващ!

# 598
  • Sofia
Sun attraction, аз нямам проблем ароматът да е по-прибран, ако ми харесва истински.  Не държа винаги да се знае откъде съм минала 😊
Кои други от серията харесваш? Чакам също и Precious Oud...

Имам Роз Руж, Сантал Блан и Бой Дор. Много си обичам вторите два, а Роз Руж една идея по-малко, защото нещо ми бяга от кожата.
Хвърлила съм око на почти цялата серия, с изключение ня някои и на Мунлайт Пачули - много добър аромат, но при мен бие повече към мъжката част от унисекса.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 16:26 от sunattraction

# 599
  • Велико Търново
При мен Скандалите на Готие траят с дни, чак ми пречат...
Sunattraction, аз неслучайно все хваля Колекцията на Ван Клийф Wink- с почти всички съм се обзавела, много са ми шик, и не намирам аналог на повечето им аромати, с Пачулито много не се разбирам, на мъжко по- ми бие..
Последната ти придобивка откъде я взе?

Общи условия

Активация на акаунт