Парфюмни размисли и страсти - 244

• 40 268
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Някой познава ли https://www.notino.bg/armaf/legesi-parfjumna-voda-za-zheni/?fbcl … 6hGx3eUqXpuHCkYC4 този аромат? Ще се радвам на кратко описание, как е откъм трайност?

# 616
Аз харесвам много Idôle. Нито ми е нетраен, нито съм разчарвана от Lancome. Днес заложих точно на него и тъна в блаженство, страхотна роза  има в този парфюм.
Препоръчвам хубаво разносване, а не пръскане на блотерче или китка за проба.

Честит Ден на розата!

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 02:15 от Не се сърди, човече

# 617
  • в Кошера
За мен е много мъжки ветиверът на Guerlain.

Подкрепям. Peace Въпреки залитането ми по унисекс аромати...

tuali, освен красивите снимки, адмирации и за красивия маникюр! Така обичам аз ръцете - с къси, чисти и поддържани нокти. Yellow Heart Безумно и скучно в очите на повечето, знам.

# 618
  • Sofia
Аз харесвам много Idôle, но сигурно съм скучна личност, та за това. Нито ми е нетраен, нито съм разчарвана от Lancome. Днес заложих точно на него и тъна в блаженство, страхотна роза  има в този парфюм.
Препоръчвам хубаво разносване, а не пръскане на блотерче или китка за проба.

От друга страна ми писна да чета хвалебствени оди за Mon Guerlain, които за някой сигурно също е скучен.

Честит Ден на розата!

Една интересна жена може да си позволи да носи скучен парфюм. Flowers Hibiscus

# 619
Няма нищо лошо в скучните парфюми, имам и нося такива и аз. Даже за някои поводи са за предпочитане. Само не ми харесва да са много скъпи 😊

# 620
На Трезор Нюд бутилчето е много красиво, аз си взех 30 мл и сега съжалявам. Но пак си купих и А ла фоли, и сега съм двойно по-доволна.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 02:07 от Не се сърди, човече

# 621
Аз май се отказах от сляпата покупка на Ветивера. Ще го потърся да го пробвам.
Сега точа лиги по Reminiscence Patchouli EDT. Тук какво ще кажете?😀

# 622
...Аз май се отказах от сляпата покупка на Ветивера. Ще го потърся да го пробвам.
Пробвай ,ако можеш! Аз ти казах- силен и дори горчив.Но аз си го нося. Труден аромат е .Сетих се за друг много хубав Ветивер,ако можеш да тестваш- Terre D'Hermes Eau Intense Vetiver

# 623
  • Sofia
Малко късно се включвам за парфюм с роза и малина, но новият на Issey Miyake -L'Eau d'Issey Rose and Rose е страхотно лятно попадение с чудна малина. Дебна някъде да се появи на добра цена, че сегашната хич не ми харесва Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/L-Eau-d-Issey-R … e-Rose-55796.html

# 624
Трайни ли са Туилитата?

# 625
Трайни ли са Туилитата?
При мен - да. Днес, без да искам си отложих доставката на Twilly d'Hermes Eau Poivree чак за 17.06. ..... обадих се на куриера, но не могат да го променят Frowning1 Издразних се на на себе си, после ми стана смешно за какви глупости се тръшкам. Като че ли съм опряла до него и от едни два дни ми зависи живота .... и нямам какво да сложа до сряда Satisfied

Парфюм за деня Jimmy Choo EDP - харесвам го - женствен и елегантен, мек и леко сладък без да е захаросан, .... само дето спирам да го усещам на 30-та минута .... ще оставя за проби в други сезони.

# 626
Трайни ли са Туилитата?
Трайни са,но не супер трайни,както обичам:)

# 627
Следващото ми парфюмно желание се очертава да бъде So Scandal. Четох мнения и се заинтригувах.

# 628
  • Sofia
Пък и, представете си нежна блондинка, от която се носи аромат на "огнено чудовище" или огнена брюнетка с нежен едва уловим флорал ... ми, тезатова парфюмите са толкова безбройни Wink

Такива случаи не са рядкост.
Моя приятелка,  ефирна блондинка, носи опушени дървесни аромати, стоят и страхотно и носи аура на фатална жена.

Имам два нови парфюма днес и още стоят запечатани. Такова нещо не е било никога.

# 629
Имам два нови парфюма днес и още стоят запечатани. Такова нещо не е било никога.
Ужас! И аз имам два, и не са от вчера, от седмица стои запечатан втория. Чакам трети и не знам него дали ще го отворя. Това ли ще е посоката на отклонение при пренасищане? Да си ги купуваме и да стоят запечатани? Нямам думи... Не ми се говори за това! 🤐🥺

Общи условия

Активация на акаунт