Парфюмни размисли и страсти - 244

• 40 271
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря, Денс 🌷До сега каквото си ми казвала, че не за мен, винаги е било “не-моето”.Отказвам се и този път 😊

# 661
Благодаря, Денс 🌷До сега каквото си ми казвала, че не за мен, винаги е било “не-моето”.Отказвам се и този път 😊
Всичките парфюми на Тициана ги има в бутик в София. Пробвай, може пък да ти хареса, никога не се знае.
Аз сега очаквам с нетърпение парфюмите и с морска звезда отгоре. Сънувам ги, но предвид ужасяваща цена няма как да се сдобия с някой.

# 662
Що се мъчите с тоз гюл Stuck Out Tongue Winking Eye

Цяла седмица съм с La Petite Robe Noire Velours Guerlain. Щях да подновявам Блек перфето, но този ми хареса за това време. Перфето-то е по-стойностния от серията за мен де. Ще го взема наесен.

Делина е много добре скроена и едва ли ще се намери  заместител при бюджетните. Не бих и платила цената засега, но съм я запомнила. От този сорт локумени ненакъртващи рози е приказна.

# 663
А ненакъртваща? Мен Делината ме души, та до лудост ме докарва.

# 664
  • Бургас
Шоколадче, и аз съм фен на Блек перфето/флоралната версия обаче/ и се чудя за още едно Рокле. La Petite Robe Noire Velours Guerlain бях пробвала, но нямам спомен сега след твоето включване ще си го припомня.А Делина наистина е неустоима, щом си я запомнила пък още повече.Bowtie

# 665
  • Sofia
Пробвай Demeter Fragrances - the Library of Fragrance. Ето го кокосът: https://www.notino.bg/the-library-of-fragrance/coconut-odekolon-za-zheni/
Имат и портокал с мандарина. Може да се наслагват.
Бюджетни са и имат добри попадения. Аз си взех Salt Air, сега се точа на Pistachio Ice Cream и Fresh Brewed Coffee.

Врабчи, аз има сладоледа.😁 Мирише хубаво.😁

# 666
Денси, напълно е възможно. Спомням си, че имах сериозна проба, разнасях я и навън, не ме е душала. Може тогава да ми се е носело такова. Спомням си ,че после избрах да купя Роз руж и не съжалявам. То за такива пари като Делина си трябва яко тестване знаем.

Кристал, имах после на Перфето флорала. Кожа обаче лека усещам в чисто черното и ми допадна повече. Велурса прилича повече на едп. Усещам вишните повече. Най-не ми хареса плисето идва ми сапунена. Тази която имаш е добра.

# 667
  • Sofia
Значи ако някой реши да ползва Боди тендър като заместител на Делина ще е дълбоко разочарован, освен ако от Делина има само бегъл спомен. При паралелен тест са от земята до небето. Имат някои общи съставки,  но бодито не прилича дори на рефанска имитация, съвсем различен  парфюм е. Сам по себе си е много хубав и бюджетен.

# 668
......... the Library of Fragrance. . Аз си взех Salt Air, сега се точа на Pistachio Ice Cream и Fresh Brewed Coffee.
Как са като трайност? Видях,че имат много интересни моно аромати,сега съм на такава вълна,смесвам по няколко ,за да си направя мои си аромат Bowtie

# 669
  • Бургас
Karen, на мен Тендър ми върши чудесна работа като заместител на Делина, имам проба от Делина.Изпръскала съм 1 бутилче от Тендър, в някой момент бих си купила и Делина, но не сега.Явно моята кожа дава тази прилика между двата перфектно и съм щастлива предвид цената на Тендър.Bowtie

# 670
За моя нос и на  моята кожа  Боди Тендър и Делина също нямат общо.  Боди Тендър не го и харесвам , защото при мен вади потна нотка . Делина за мен не е локумена роза. Локума го свързвам с много сладост и много захар , а Делина съвсем не ми е такъв. За мен е   много свежа роза с много муск,  много личи и много рубарб-  с три думи свеж ,  плодов и киселичък. Харесва ми , но цената чисто субективно не ми е оправдана(ексклузива е друга работа). И аз не съм от розоманите.

# 671
Дами, моята бутилчица е такава , а гледам на снимки, че краката са отгоре!

# 672
......... the Library of Fragrance. . Аз си взех Salt Air, сега се точа на Pistachio Ice Cream и Fresh Brewed Coffee.
Как са като трайност? Видях,че имат много интересни моно аромати,сега съм на такава вълна,смесвам по няколко ,за да си направя мои си аромат Bowtie
Не са много трайни при мен, но за толкова пари, това е положението. Поливам се доволно.

# 673
Трийсетицата на Скандалите е по-различна от 50 и 100

# 674
...Не са много трайни при мен, но за толкова пари, това е положението. Поливам се доволно.
Значи ще пробвам нещо. Те са толкова много,че ставаш разноглед, имат сапун,кафе, тютюн с ром...и още много Scream

Общи условия

Активация на акаунт