Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 225
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Все ги забравям :Д
Ами сигурно не им е приоритет кутията, те са си аптека и това им е нещо странично, което е готино, но как да съсредоточат големи бройки продукти натам. Дали изобщо им е изгодно, не знам.

# 31
Хем ме е яд, че изпуснах Марви (а дебнех от 9:30 и после в последните минути ми звънна телефона, колкото да се изчерпи кутията), хем се успокоявам, че съм спестила 30 лева от разни козметики, които така или иначе щяха да отидат в кашона при складираните още 50 други маски, кремове, шампоани и т.н. Ще взема днес да отида до любимото ми магазинче за авторски бижута и да си купя едни сребърни обеци, поне ще ми остане спомен и ще си ги нося с кеф Simple Smile

Ами сигурно не им е приоритет кутията, те са си аптека и това им е нещо странично, което е готино, но как да съсредоточат големи бройки продукти натам. Дали изобщо им е изгодно, не знам.

Със сигурност не им е финансово изгодна кутията. По-скоро я ползват като маркетингов продукт, зареклама и привеличане на интереса. Аз миналия път покрай кутията си купих и доста други неща, от намалените им продукти. Иначе кой ще чуе за някаква верига старозагорски аптеки....

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 13:00 от bubanka

# 32
  • Бургас
За добро или за лошо и аз не се вредих, поне този месец ще спестя от кутии, минах само с Белбокс , макар че можех и без нея, не си заслужаваше според мен.

# 33

Със сигурност не им е финансово изгодна кутията. По-скоро я ползват като маркетингов продукт, зареклама и привеличане на интереса. Аз миналия път покрай кутията си купих и доста други неща, от намалените им продукти. Иначе кой ще чуе за някаква верига старозагорски аптеки....

Малко извън темата, но специално тази аптека онлайн имат доста хубави цени. Жалко, че в София нямаме физическа такава аптека, защото има доста разнообразен асортимент, който не се предлага в Ремедиум, Софармаси и т.н.

# 34
И аз се вредих. Между другото, FB имат нови предложения в мини кутиите им.

# 35

Малко извън темата, но специално тази аптека онлайн имат доста хубави цени. Жалко, че в София нямаме физическа такава аптека, защото има доста разнообразен асортимент, който не се предлага в Ремедиум, Софармаси и т.н.

Абсолютно е така. Аз поръчах комплект слънцезащитни на Авен с 6шв по-евтин отколкото най-ниската цена, която съм виждала и още няколко други работи, които си ми трябват и без това, а са по-изгодни

# 36
Не знам дали в Марви  е по-евтино или просто цените в аптеките в столицата са по-завишени. Но ми дадохте идея от та да си взема бебшка козметика Grinning - че си е сума.

Аз от гуд бокс се дразня - като комуникация. Но кутиите им откъм тип продукти са най мой тип, следвани от Кибрит. В Белбокс и МФБ пък намирах хубава бяла козметика. Но напоследък определено нещата се промениха, ще видим как ще продължат.

# 37
Марви тотално ме разочароваха.Комуникация нулева,отписвам  ги.Поръчах заради  чантата  този  изпратили ми друг,който имам от миналата година,едно ,че и по-евтин.Звъннах да кажа,че съм получила друг продукт,отговора че моя го нямало наличен. Попитах не бе ли трябвало да ме уведомят ,отговора -по принцип да.И последва затваряне на телефона от тяхна страна.Та 70 лева на вятъра.p.s звъннах пак,попаднах на друга разбрана колежка,ще върна чантата.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 14:03 от qeq

# 38
Потресаващо 🤐🤐🤐

# 39
  • там някъде...
Успях да се вредя за Марви днес, голям къмет...Миналия месец ги дебнах и не успях да поръчам, а кутията им беше супер.
Good Box ми харесаха - поръчах си вариант 1. Всичко ще ми влезе в употреба, а антицелулитния скраб е с аромат на ананас и ми хареса - пробвах го вчера.Сега ще чакам кутията им за Юни.
Bellebox ме разочароваха, нищо от тяхната кутия, освен серума евентуално, не е мой тип. Много еднотипни неща , особено бляскавите...

# 40
Аз от няколко години поръчвам редовно от Марви и никога не съм имала проблеми. Винаги са много бързи с доставките и освен това почти винаги имам и подаръчета към пратките. Случвало се е да е изчерпан конкретен продукт, но ми се обаждат и ми казват, за което. Но то това ми се е случвало и от други сайтове, когато поръчвам.
На мен ми хареса Белебокс този месец:)

# 41
Сега виждам, че кутията вече дори е изпратена

# 42
  • Русе
И при мен

# 43
  • София
И аз съм доволна от Марви. Винаги ми звънят, ако нещо е изчерпано, дали да го заменят, с какво. Но аз плащам винаги с карта. Та няма как да си затраят. Simple Smile

# 44
На мен ми отговориха от Марви, че кутията не била с цел печалба и бла-бла един куп още празни приказки. Дори ми предложиха, ако им останела някоя бройка да ми я запазели, но ще пропусна. Unamused

Общи условия

Активация на акаунт