Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 57 186
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Не се отмива, точно тип крем е. Зимната е на същия принцип и е върховна! Май ще поръчвам, а не искам хахах

Едит: Уф, тя е в белбокс... ще пропусна, не искам да подновявам абонамент.

# 406
Не се отмива, точно тип крем е. Зимната е на същия принцип и е върховна! Май ще поръчвам, а не искам хахах

Едит: Уф, тя е в белбокс... ще пропусна, не искам да подновявам абонамент.
Защо? Аз мисля да ги пробвам септември.. 🤔

# 407
Еластисайзера на Филип Кингсли излиза на много добра цена с намалението на Фулбокс. Simple Smile

# 408
Еластисайзера на Филип Кингсли излиза на много добра цена с намалението на Фулбокс. Simple Smile

Какво се прави с този еластисайзер? Извинявам се за невежеството 😁 не съм ползвала, а ми направи впечатление, че често се коментира.

# 409
# 410
На мен също ми бяха писали на лично съобщение да променя името да е с голямо N вместо с малко тук в темата на първата страница. Laughing
Имаше и други неща след това, но няма да навлизам в подробности. Много разочароващо отношение, наистина, а ги харесвах!
Защо не качиш нова анкета+ клипчето на Светлана и не само в тази тема, а във всяка е добре да има актуална анкета. Това ще показва масовата ни нагласа към всяка от кутиите в реално време 🤗

# 411
Здравейте,

Някой поръчвал ли е от бюти кутиите на Моята козметика? От тях съм поръчвала само конкретни продукти и ми е любопитно какво ли са сложили. Има неща, които никога не поръчвам - крем за ръце например и затова  все пак ми се иска да знам какво ме очаква!
Благодаря предварително!

# 412
Ммм Четящото фламинго изпфащат утре. Много се вълнувам, защото за първи път поръчвам кутия с книга 😍

# 413
  • Варна
Някакви отзиви за продуктите на Gatineau от миналите кутии на Фул Бокс, че съм харесала комплекта с 4 продукта за майка ми. Мен ме грабна серума от: https://myfullbox.com/my-mini-full-box-new?product_id=135 та ако някой го е ползвал нека сподели, но така или иначе съм му хвърлила око и ще го пробвам

# 414
  • София
Аз пък се чудя на комплекта със спиралата Too Faced Better Than Sex. Имам много неотваряни спирали, но пък цената сега е изгодна. Вие какво мислите? Simple Smile

Кибрит много ми харесва напоследък. Заслужава си поскъпването.

# 415
Това е любимата ми спирала, много е хубава - заслужава си - с гланца е 40 лв, аз най-евтино само спиралата съм я купувала за 50 лв.
Комплекта със спрея на Шоу Бюти и Талго е страхотен, серума го ползвам за около очите, много добре хидратира.

# 416
  • София
Значииии, ще се купува. Simple Smile

И аз си взех текстуриращия спрей на Шоу Бюти, но не съм го тествала още. Simple Smile

# 417
Ммм Четящото фламинго изпфащат утре. Много се вълнувам, защото за първи път поръчвам кутия с книга 😍

А до офис ли пращат или до адрес? Не помня какво как съм поръчвала, беше отдавна 😁 и аз ги чакам 📖

# 418
Някой има ли отзиви за топ лака от последната кутия на MFB?

# 419

А до офис ли пращат или до адрес? Не помня какво как съм поръчвала, беше отдавна 😁 и аз ги чакам 📖

И двете опции предлагат, зависи какво си си избрала.

Общи условия

Активация на акаунт