Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 193
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Марви мен ме устройват идеално. Да, не са напълно козметична кутия, но като цена/качество на продуктите си избиват парите напълно. Само термалната вода този месец струва колкото кутията. Освен това не знам за вас, но аз друга възможност да се поглезя с Нукс надали ще имам - повече от 5 лв за душ гел сама никога не бих дала при положение, че заминава в канала за няма и минута...

# 61
Марви мен ме устройват идеално. Да, не са напълно козметична кутия, но като цена/качество на продуктите си избиват парите напълно. Само термалната вода този месец струва колкото кутията. Освен това не знам за вас, но аз друга възможност да се поглезя с Нукс надали ще имам - повече от 5 лв за душ гел сама никога не бих дала при положение, че заминава в канала за няма и минута...

Аз пък изобщо не купувам душ гелове. С един натурален/био сапун мия всичко наред, тяло, лице, каквото дойде, дори и косата съм пробвала. И детето понякога, ако има търпение. Поне знам, че няма да навреди, пък и с един продукт си спестявам отваряне и затваряне на 5 различни шишенца и тубички. За 7 минути откраднато време в банята, толкоз... Затова още ми стои наполовина пълен портокаловия душ-гел от ГБ миналото лято Sweat Smile

# 62
Кутията е летен разкош! И в унисон с лятната почивка. Отлично, МАРВИ! Който не иска да си я поръчва, чудесно! Така ще има за останалите, които не са успели!

# 63
Goodbox най-сетне разкриха марката AforAvocado

# 64
Някой има ли информация, дали Белбокс са изчерпали вече наличния им #INc.redible асортимент,  за да си размразя абонамента Trollface

# 65
  • Бургас
Яд ме е , че изтървах Марвитала, всичко щях да ползвам, много хубава кутия, някой знае ли дали всеки месец на една и съща дата и в един и същи час пускат кутията в продажба? Иска ми се да се вредя другия месец.

# 66
Следи им сайтът; там обявяват

# 67
някой знае ли дали всеки месец на една и съща дата и в един и същи час пускат кутията в продажба?
На различни дати са, но все в 10 часа. Тази беше на 10 юни, миналата беше на 13 май. Долу-горе между 10 и 20 число на месеца ги пускат.

# 68
  • София
Докато се чудя, изтървах юнската на My Full Box. Но сега видях, че са пуснали второ лятно издание. Wink Поръчах го, както и една мини кутия.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 14:16 от bebsun

# 69
И аз си взех от мини кутиите, много харесвам еластисайзъра на Филип Кингсли. В златна рибка е 57.90 лв. А този с кокос ухае страхотно.

# 70
Месечните кутии на MFB понякога ги пускат отново. Майската така беше изчерпана и два дни след доставката пак я пуснаха в наличност.

# 71
  • София
Момичета, къде се пейства кодът FREESPEEDY в процеса на поръчване от MFB?

# 72
Момичета, къде се пейства кодът FREESPEEDY в процеса на поръчване от MFB?

# 73
  • София
Reddish Brown, благодаря ти!

Скрит текст:
Като кликна върху кошницата горе в дясно и ми излизат 2 опции: "Кошница" и "Плащане". Отидох директно на "Плащане" и там поле за код с отстъпка няма. Добре, че ме упъти. Не е като да съм начинаеща в онлайн шопинга - от години предимно така пазарувам, ама забих този път. И то в бг сайт.. Simple Smile

# 74
Четящото Фламинго ще имат кутия за м.юли и са започнали записванията на сайта. За мен ще е първа поръчка на кутията 🙈

Общи условия

Активация на акаунт