Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 207
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Същото масло Кибрит го пуснаха преди 2-3 м, още не съм го пробвала.

# 691
  • Варна
Good box 📦 разкриха продукт от октомврийската кутия

https://www.balevbiomarket.com/maslo-za-tialo-shokolad.html
И аз съм пас за Гуд бокс тоя месец. Имам доста боди лосиони....
Чакам кибрит за септември и октомври ....

# 692
Този лосион, който ще е в Good box го имам от кутията на Кибрит. На мен многоо ми хареса и като аромат, и като консистенция, но да питам някоя от вас, ако го е получила тогава - само моя ли беше с полу празна кутийка? Сега гледам на сайта, че едва ли не съдржанието трябва да е до горе, а моят си дойде с окло 50% празна опаковка Sad

# 693
Ето го и моя такъв какъвто съм го получила. Наистина в сравнение с "картинката" на Good Box изглежда наполовина празен 😁 Поръчала съм октомврийската Good, да видим какво ще дойде...

# 694
  • София
Гледах в магазин пълноразмерния продукт е 100гр. Можете да го измерите и да видите.

Поправка! 100мл е пълноразмерния продукт.
Този лосион, който ще е в Good box го имам от кутията на Кибрит. На мен многоо ми хареса и като аромат, и като консистенция, но да питам някоя от вас, ако го е получила тогава - само моя ли беше с полу празна кутийка? Сега гледам на сайта, че едва ли не съдржанието трябва да е до горе, а моят си дойде с окло 50% празна опаковка Sad

# 695
Пълноразмерния продукт е 100мл, а този, който беше в кутията е 60мл, тоест си е половината Simple Smile Друг е въпросът, че няма никакво предпазно  фолио върху крема или поне стикер на опаковката, който да гарантира, че не е пипан/ползван. Аз по тази причина моя го метнах директно в коша. Много мразя козметика тип "нещо забъркано в гаража"...

# 696
На мен също не ме кефят такива, без опаковка, които може всеки да е пипал.
Пробвах го 1,2 пъти иначе, той е за толкова...
Чакам последната кибрит и ще мина на Good box, не са по-различни от Кибрит, имат и нещо за хапване и пийване, а и цената е наполовина!

# 697
Казано честно това за хапване и пийване не ми допада, каквото искам мога да си купя по мой вкус. Предпочитам някаква козметика, която трудно се намира по нашите географски ширини.

# 698
Казано честно това за хапване и пийване не ми допада, каквото искам мога да си купя по мой вкус. Предпочитам някаква козметика, която трудно се намира по нашите географски ширини.
На мен пък ми допада. Винаги искам да си хапна и пийна, а и козметиката е колкото тази в Кибрит, даже пускат еднакви неща понякога, само сето едната кухия е 20лв, другата 35 Wink

# 699
Дъщеря ми много се кефи на Good Box. Винаги разопакова пратките с мен да види какво има и за нея, ошушква ми всички курабии, лимонади и солети и тъй... И тя доволна и аз 😁

# 700
  • София
И моето масло от Кибрит беше наполовина, но нямам против. И без това съм се заринала и искам да се измазват по-бързо. Simple Smile)) Това не пречи да съм поръчала и Гуд Бокс, и Кибрит за октомври.

# 701
  • Варна
На 5-ти Октомври (понеделник) изпращаме кутиите, Belle 🎁 Очаквай 6 страхотни изненади. Искаш ли още един малък SNEAK PEEK
Май ще има минита от mudmasky

# 702
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На 5-ти Октомври (понеделник) изпращаме кутиите, Belle 🎁 Очаквай 6 страхотни изненади. Искаш ли още един малък SNEAK PEEK
Май ще има минита от mudmasky

Не позна.В сторита пуснаха още една марка без да разкриват самия продукт - Brave New Hair...Според мен ще е някоя от маските за коса.

Поръчах тоя път и ще видим.Изкуших се
Relaxed

# 703
И мен много ме изкушава продукта на New Brave Hair(мисля, че ще е маска), но пък нито издадената маска за лице ,нито палитрата ще използвам. Ако някоя от вас няма нужда от този продукт моля пишете миии Simple Smile)))
Сега чакам двете кутии на Кибрит (Wooden spoon и Октомврийската) Yellow Heart

# 704
  • София
И аз искам Brave new hair, но само заради нея не бих взела тази кутия. По скоро ще взема директно продукта от производителя.
И мен много ме изкушава продукта на New Brave Hair(мисля, че ще е маска), но пък нито издадената маска за лице ,нито палитрата ще използвам. Ако някоя от вас няма нужда от този продукт моля пишете миии Simple Smile)))
Сега чакам двете кутии на Кибрит (Wooden spoon и Октомврийската) Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт