Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 57 180
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Коментар под видео, в което ще възхваляват продуктите от пекинезите Simple Smile #PickNDazzle #Некоректно_Отношение https://www.youtube.com/watch?v=erAlj96V4yA&t=2s
Ето го и видеото, но няма да го гледам https://www.youtube.com/watch?v=nRDVXpEqiJ4

# 436
  • Русе
Някой ще качи ли снимка на кутията ,на Фламинго?

# 437
Помолили са до 4 август да не се качват снимки и разкрива съдържанието.

# 438
Да споделя и аз болката си - от Фулбокс са качили много хубави продукти в кутиите по избор... маска Glamglow и други. Вървя към фалит!

# 439
  • Варна
Видеото на Златена с новата мистериозна кутия отново е качено
https://www.youtube.com/watch?v=5Mo4ETAz6MM

# 440
  • Русе
Аааа ясно .... Благодаря ❤️📖

# 441
  • Пловдив
Да споделя и аз болката си - от Фулбокс са качили много хубави продукти в кутиите по избор... маска Glamglow и други. Вървя към фалит!
Ползвала ли си маската, че и аз се чудя?

# 442
Аааа ясно .... Благодаря ❤️📖

Принципно не се интересувам от тази кутия, но според мен да крият целенасочено съдържанието и да "молят" да не се споделя е доста shady (не се сетих за по-подходяща дума)
Да не вземат хората да разберат, че съдържанието е разочароващо и да не поръчват.Нека ги подведем пък да си приберем парите докато още не знаят

# 443
Жени, кутията е изчерпана. Дано поне книгата е хубава.

# 444
  • Варна
Пишете си на лични, ако ви е толкова любопитно каква е книгата. Явно четат форума и не искат да се развали нечия изненада, като се сподели публично Simple Smile

# 445
И аз да се отбележа за Фламингото - със смесени чувства съм... Става, но не е "УАААУ!", архивирам я в гардероба за...някога, когато и дойде времето. Обожавам такива джунджурийки иначе, явно просто не уцелих подходящата тема. Simple Smile

# 446
За първи път искам да пробвам тези кутийки Simple Smile)
Дайте ми съвет какво да взема сега... всичко е изчерпано за Август и Кибрит и my full box ... 🙁
Загледах се в My Full Box The Best Skincare, може ли да споделите какво има Simple Smile)
Главното търся продукти за грижа на кожата на лицето, но съм любопитна и за гримове и за тяло.. ох помагайте 😻

# 447
Дайте ми съвет какво да взема сега... всичко е изчерпано за Август и Кибрит и my full box ... 🙁
Загледах се в My Full Box The Best Skincare, може ли да споделите какво има Simple Smile)
Главното търся продукти за грижа на кожата на лицето, но съм любопитна и за гримове и за тяло.. ох помагайте 😻
И яз бях като теб и изчаках Кибрит. Абонирах се за него. Поръчах и make up на Full box.
 Мен ако питаш - изчакай Simple Smile

# 448
Кутията The best на MFB още не е пращана. Никой не знае какво има, освен споменатите марки.

# 449
  • Варна
BelleBox залагат главно на бяла козметика в последно време и не е късно да се абонираш, този месец кутията ще повече от добра, ако се съди по обявения продукт, ако искаш разгледай ги https://www.facebook.com/belleboxbg/
Имат и сайт, през който можеш да се абонираш и да разгледаш миналите издания

Общи условия

Активация на акаунт