Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 328
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря ви момичета за бързите отговори. Аз съм от нетърпеливите :д и си поръчах The best skin care на МФБ иии ще чакам новата кутия на кибрит септември ... дълго чакане ще е..

# 451
  • Варна
Белбокс са страхотни този месец! Най-после има грим, който с радост ще си ползвам и то цели 3 продукта един, от които е СС крем за лице в фактор 30, черен молив-много мек и свежо лятно червило под формата на молив. Има и някакъв гел, който може да измива грим или да се ползва като хидратираща маска 1-2 пъти седмично, не запушвала пори  Cupid

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 10:03 от Bistra Kostadinova

# 452
При мен моливът е бял, т. е. прозрачен, за устни.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 12:04 от Marsia_K

# 453
  • София
Аааа, как бял за устни? Би трябвало да е безцветен.
Моята кутия е в Спиди още. Да видим...

# 454
Да, коригирах се. Просто очаквах черен, а открих бял в кутията. Не са зле продуктите. Само червилото не съм сигурна, че е подходящ нюанс за мен. И този безцветен молив не би ми влязъл в употреба.

# 455
  • Варна
Моя молив е черен, а червилото е корал. Ще ми е интересно да видя какви други цветове са сложили в кутиите явно е, че не са еднакви

# 456
  • София
И моят молив е корал, но май прекалено силно ще ми седи.

# 457
  • Варна
И моят молив е корал, но май прекалено силно ще ми седи.

Като моето е и изглеждам като циганка с него, а зъбите ми с поне 3 тона по-жълти отколкото реално са Laughing

# 458
Моят е същия разочароващ цвят. Доста силно и плътно оранжавеещ, цвят лютеница. Не е ли безсмислено да се слагат подобен тип продукти, защото остават разочароващо усещане за цялата кутия. Това е второ червило, което абсурд да се носи, плюс всички блещукащи инкредибъл продукти, както и белият молив ... просто ненужни за мен Smirk

Скрит текст:

# 459
Здравейте. Като стана въпрос за инкредибъл продукти, в Рокабокс този месец ще има пигментите, може ли да ми кажете дали въпросните могат да се използват вместо сенки, благодаря.

# 460
От full box кога пращат? Когато поръчах make up пишеше, че се доставят началото на месеца. 🤔

# 461
Във фейсбук написаха, че в петък започват всички доставки за месеца. Simple Smile

# 462
Във фейсбук написаха, че в петък започват всички доставки за месеца. Simple Smile
Божее, хем съм все със фейса, как пропуснах там да видя...
Мерси много ❤️

# 463
  • София
Бих искала да пробвам някоя кутия. Като цяло предпочитам бяла козметика, грижа за лице, тяло, коса. Напоследък съм на вълна натурална козметика  изцяло на базата на масла. Бихте ли ми препоръчали на къде да се насоча.

# 464
Бих искала да пробвам някоя кутия. Като цяло предпочитам бяла козметика, грижа за лице, тяло, коса. Напоследък съм на вълна натурална козметика  изцяло на базата на масла. Бихте ли ми препоръчали на къде да се насоча.
My full box направи сам, My full box the best of skincare, My Mini Full Box и Кибрит. Тези като че ли съдържат най-много от това, което те интересува.

Общи условия

Активация на акаунт