Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 291
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
И аз гледах тази нова идея с чанто-кутият,но ми се струва висока цена за показаните продукти.

# 526
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Купувача(този,който стои зад кутиите) купува на едро и заплащат дребни суми,нищо общо с тези написани на картончета и из сайтовете.
И аз се чудих Fabfitfun откъде правят приходи при все,че продуктите в кутиите им са винаги около 200 долара,а аз плащам 50.
Всъщност предполагам,  че FFF работят като Cohorted и други,  които предлагат непознати марки.

Въобще не работят с непознати марки,а с Korres,Dr Jart,Sunday Riley,Aveda,Murad,Coola,Sol de Janeyro,Living proof,Klorane,Foreo,Drybar..Има и по-непознати марки,особено за бижута,слънчеви очила,дреболии за дома и тн, но са да речем, 2 продукта от общо 6-7,които са пратени в кутията.Е,не слагат Диор и Шанел,но и гореспоменатите марки не са случайни.

# 527
  • там някъде...
Good box обявиха кутия за месец Септември Simple Smile

# 528
Здравейте Simple Smile Някой поръчвал ли си е https://www.instagram.com/you_are_worth_it_box/?

# 529
  • Варна
Има 2 клипчета в Ю туб с отваряне на точно тази кутия мисля. Едното беше на Антоанет Попова, а другото, което е по-новото и с интересни лично за мен продукти е на Златена Енчева. Изгледай ги и си прецени.

На мен ми изглежда измама това: https://bag-a-month.com/
Ще питам дали предлагат преглед преди заплащане и тогава бих поръчала евентуално, защото изглежда любопитно и нещо много различно от стандартните бюти кутии

# 530
Здравейте, някой има ли информация кога ще можем да поръчаме септемврийската Марви Бокс. Не съм поръчвала до сега,а искам да се вредя.

# 531
Това има в youworthitbox- шампоан, душ гел, олио със златни частици, крем, маска за лице и две мостри.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 07:47 от slavina713

# 532
  • Варна
Това има в youworthitbox- шампоан, душ гел, олио със златни частици, крем, маска за лице и две мостри.
Това в пукащата опаковка какво е? И може ли описанието на продуктите да снимаш, че така не се виждат нито марки, нито кое какво е?

# 533
  • София
Кибрит

⭐ SNEAK PEEK ⭐В кутията за #септември те срещаме с британската марка Dr.PAWPAW
🤸‍♀️ Очаква те иновативна терапия за #коса и малко съкровище, което съчетава #скраб и #балсам в една опаковка. 😲
🏆 Защо избрахме тази терапия за коса:
🥭 съдържа страхотни съставки като пау пау, алое вера, кокосово масло и пшеница
💇‍♀️ можеш да я използваш като термозащита, стилизиращ продукт, подхранваща терапия
⁉️ Какво означава скраб и балсам в едно:
🐰 веган формула с пау пау плод, алое вера и маслиново масло
⁠👄можеш да използваш скраба ➕ балсама за всички зони, които имат нужда от  озаряване
😍 Харесваме Dr.PAWPAW и подкрепяме идеята им да създават качествени продукти с множество приложения… 👋🏻
🥥 А нека си признаем, не можахме да устоим на примамливия им аромат и искаме да ги носим винаги със себе си…💃

# 534
My full box,9 продукта по избор,както винаги перфектни.

# 535
Има и бонус продукт, нали? 😀

# 536
  • София
Миналият уикенд имаше промоция "+1 допълнителен продукт по избор" в Направи си сам, MFB.

Ето и моята кутия. С бонус.. Heart

Скрит текст:

# 537
  • Бургас
Ах,този сивия бонус най ми хареса Heart Eyes Heart Eyes

# 538
Да,с бонус продукт.Сивака е N-1

# 539
Това в пукащата опаковка какво е? И може ли описанието на продуктите да снимаш, че така не се виждат нито марки, нито кое какво е?

На приятелка е. Помолих я да снима листчето или по-детайлно продуктите, но май ме забрави и не ми е удобно да настоявам.

Общи условия

Активация на акаунт