Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 239
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Аз го отказах , защото също нямам възможност да я взема. Но и нещата нямаше да ми влязат в употреба.

# 631
  • Варна
Писах си в страницата на You are worth it box, разбира се бяха много мили и ме увериха, че продуктите са оригинални, качествени, в срок на годност и съхранявани правилно. Подхвърлих им идеята за безсрочен абонамент и казаха, че го обмислят. Реших да поръчам кутията и я очаквам в края на другата седмица, нямаше как да не се изкуша при наличието на азиатска козметика, към която съм пристрастена. Непременно ще проверя дали всичко е наред и ще пиша пак.

# 632
На път за работа срещнах куриера на Спиди и си взех Марвито по-рано.
Скрит текст:

На пръв поглед само шампоана против косопад няма да ползвам,  тъй като  нямам такива проблеми с  моята гъста коса. Ако някоя от Вас е получила подхранващия шампоан, а желае против косопад може да си ги разменим.

Toзи път има хубави неща

Единствено не бих си я взела, защото доживот няма да използвам толкова крем за лице...зашо има 4 продукта само за лице Grinning

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 08:19 от bubanka

# 633
  • София

От стори-то на Bellebox
Какво ли не съм поръчала вече... косур да не изтърва нещо Grinning ще опитам да не поръчам ако е някоя специална кутия

Нещо няма инфо за тази специална кутия.

My full box обявиха 2 нови специални издания.

# 634
  • Варна
Няма специално издание на Белбокс. Обявена е игра с награда от 2 кутии, едната е септемврийската, а другата луксори бокс с 4 продукта в нея

# 635
  • София
Да похваля Marvi, изпратиха ми липсващата маска от кутията, както и още тестери. .

# 636
Аз пък бих пратила моя Кибрит за 30 лева (вместо 35), ако има някой желаещ....

# 637
Кибрит първи разкрит продукт за Октомври
💚 SNEAK PEEK 💚 Този месец ще имаш възможността да се насладиш на балансиращия #крем за лице с #бял #чай от датската марка Jorgobé Skin Care. 💆♀

# 638
Някой поръчвал ли е Ladybox? Shady е, че нямат сайт, а само инста и фб, но за октомври ще има гелът с алое вера на Холика Холика. В Лили е 15лв, а цялата кутия е 19лв, като гледам, че ще има и шийт маска и някакви руски продукти. Тааа заради това гелче и цената много се замислих, но нямам никакво мнение дали са сигурни :д

# 639
  • Варна
SNEAK PEEK 💚 Този месец ще имаш възможността да се насладиш на балансиращия #крем за лице с #бял #чай от датската марка Jorgobé Skin Care. 💆‍♀
🔬 Тенденцията в козметичния свят е да се създават продукти с повече от една функция и Jorgobé Skin Care са направили точно това:
💠 Кремът е подходящ за всички типове кожа
💮 Можеш да го използваш като лек дневен крем, подхранващ нощен или маска за лице
🌿 Белият чай в комбинация с розмарин се справят чудесно срещу преждевременно стареене
🌱 Жожоба, арган и сусамово масло подхранват в дълбочина
⚗️ Патентованата формула Regu®-Seb регулира производството на себум
🦋 Вече ти разказахме малко повече за  философията на бранда и се радваме, че ще можеш да опиташ този крем в компанията на останалите 5️⃣ продукта от #октомврийската кутия… 🦊
🙃 А ти поръча ли новото издание на нашия сайт... 🍂
➡️  https://kibrit.bg/october
🙀Остават съвсем малко кутийки... съставът на крема никак не е лош, но аз имам още един цял на Авант от мартенската  им кутия
Aqua, Diethylhexyl Carbonate, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Squalane, Betaine, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Camellia Sinensis Leaf Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Beta-Sitosterol, Dipotassium Glycyrrhizate, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Sesamum Indicum Seed Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Citric Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Maltodextrin, Sodium Stearoyl Glutamate, Polysorbate 80, Parfum, Sodium Chloride, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.

# 640
И мен ме изкушава този крем,но вече имам няколко неотварени и е разумно да пропусна. Другите продукти не ме блазнят на пръв поглед.

# 641
  • софия
Гледах сега стори на Фулбокс за кутията Makeup favourites и много се чудя дали да я поръчам. Нещата на Кiko и Bellapierre ги харесвам обикновено,та май ще я поръчам накрая. Знаете ли кога я разпращат?

# 642
Пише в началото на октомври, предполагам че към края на другата седмица. Аз пък я поръчах заради Pixi - много харесвам марката.

# 643
  • Варна
Утре ми пристига гуд бокс-а нямам търпение вече 😀😀😀
Сърбят ме ръцете за още 1 кутия , но ще се въздържа от непредвидени харчове 🤭

# 644
Моля, някой да снима Good Box-a като си го вземе днес. Предния ден получих e-mail известяване, вчера бях първа пушка в Еконт и ме порязаха 😁 Нямало пратка, били ги пуснали на 22-ри в работещ офис, но пратки така или иначе не пътували, а аз ще мога вече най-рано Събота.

Общи условия

Активация на акаунт