Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 247
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Само обявените продукти са на Mitomo серум за цяло лице+маска струват 80лв. и са хубави. Ще питам дали предлагат преглед и ако да, ще поръчам, но искам да се уверя, че продуктите са оригинални, а не ментета някакви Simple Smile

# 616

От стори-то на Bellebox
Какво ли не съм поръчала вече... косур да не изтърва нещо Grinning ще опитам да не поръчам ако е някоя специална кутия

# 617
  • Варна
Само обявените продукти са на Mitomo серум за цяло лице+маска струват 80лв. и са хубави. Ще питам дали предлагат преглед и ако да, ще поръчам, но искам да се уверя, че продуктите са оригинални, а не ментета някакви Simple Smile
Това не е ли същата кутия за която питаш https://www.youtube.com/watch?v=3KZqKtqIunQ

# 618
Пладнешки обир са кибрит , ролер за лице 37 лв 🧐 Аз си го купих за 4 лева с марокански яспис , жади . Момичета , проучвайте реалната себестойност на продуктите които , Ви пробутват . Няма няма начин нещото , да струва 230 лв. и да го продават за 70 лв. Всъщност има, ако са крадени Wink)
П.с
Юрист съм !

# 619
На път за работа срещнах куриера на Спиди и си взех Марвито по-рано.

На пръв поглед само шампоана против косопад няма да ползвам,  тъй като  нямам такива проблеми с  моята гъста коса. Ако някоя от Вас е получила подхранващия шампоан, а желае против косопад може да си ги разменим.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 09:23 от Pink Dress

# 620
Тъкмо щях да кача кутията на Марви!
Божееее, надминали са себе си! Уникална е! 😍

# 621
Преди изобщо не бях фен на Марви, но забелязах, че последните кутии са им добри, затова реших да поръчам последната им, днес я получих и определено съм доволна, всичко ще ми влезе в употреба.  Много добра кутия

# 622
  • София
И моята Марви кутия пристигна, но са забравили да сложат маската за сън.

# 623
  • София

От стори-то на Bellebox
Какво ли не съм поръчала вече... косур да не изтърва нещо Grinning ще опитам да не поръчам ако е някоя специална кутия

Ох, ще ме разорят тези кутии. Simple Smile

Тъкмо поръчах още една от My Full Box и слизам да си взема Марви-то Simple Smile

# 624
  • Варна
Това не е ли същата кутия за която питаш https://www.youtube.com/watch?v=3KZqKtqIunQ
Получавали сме и по- скъпи неща в подобни кутии това, което ме озадачава тук е, какво прави една от най-известните и продавани на българския, а и не само пазар азиатски марки като MITOMO в подобна кутия??? Дори си имат напълно легален бг сайт на марката, в магазините на Дъглас, kocos и др. подобни бг сайтове, се нареждат на челните места по продажба и сега...  ?

# 625
  • София
Получавали сме и по- скъпи неща в подобни кутии това, което ме озадачава тук е, какво прави една от най-известните и продавани на българския, а и не само пазар азиатски марки като MITOMO в подобна кутия??? Дори си имат напълно легален бг сайт на марката, в магазините на Дъглас, kocos и др. подобни бг сайтове, се нареждат на челните места по продажба и сега...  ?

Изгледах видеото с двете отворени кутии. Ами... изкушавам се. Наистина стойностни продукти, но пък както Бистра повдигна въпроса, дали не са ментета?!

# 626
Интересно, първата кутия ще има азиатска козметика. Но не бих се абонирала за дълъг период. Първо трябва да ми спечели доверието, че няма да предлага поредни месеци едни същи продукти от даден вид козметика или грим, трябва да си изгради добро име в средата на бюти кутиите. Или пък най - добре ще е да изчакаме видео на Светла!

Това не е първата им кутия. Предлагат кутии от месец май. Просто до сега имаха само сайт и инстаграм. Поръчвам си кутии от тях от първото им издание и до сега не съм попадала на лош продукт.

# 627
Разбрах и се вдъхнових от вас за кутията на аптека Марви. Дори сега се регистрирам за да дам моето мнение. Не карам никой да се съгласява. Просто мен не ме уцелиха и съм леко разочарована. И двата продукта за коса не са моето нещо - според мен косопад е доста специфичен и относителен проблем, че да сложат този шомпоан, макар и марката да е хубава. Бях се подготвила да има много мостри- ок, но нито един от трите големи продукта не ми хареса, включително и кремът на  krauterhof. Марката по принцип е супер, но не очаквах точно от аптека да праща на хората крем с октокрилен в челни позиции. За тези, които не знаят- това е филтър за слънчеви лъчи, който през последните години е определен като недобър, по-точно канцерогенен... Почти всички други продукти на Krauterhof го нямат, но от Марви са избрали точно този, сигурно заради SPF 15, който и без това е много нисък фактор.. В първия момент се зарадвах на мострите на Cerave - докато не видях, че дневното кремче, отвово заради SPF, има в състава си октокрилен. И двете са страхотни марки, но са избрани най-неподходящите продукти. Мицеларната вода на La roche е ок, макар да я подаряваха по аптеките при покупка на друг продукт, но кремчето уж за чувствителна кожа, отново не е от добрите на марката.Гривната и маската за сън са ми  50/50 /мой проблем е че очаквах книга примерно/, а пробиотика е също мостра със супер малко бройки. Засега най-слабата им кутия, поне за мен. Някой ако иска да ме опровергае.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 14:11 от Petyaaaa

# 628
  • София
Шампоанът също не е кой знае какво, поне при мен ефект не видях.

# 629
Ох, как ме е яд, че този път не успях да се добера до Марвитал кутията. Всичко много ми харесва и бих ползвала с кеф Relaxed Дано я пуснат пак...Пробвала съм крема с хиалурон на Krauterhof от тестер и имах много добри впечатления, но така и не се наканих да си купя пълноразмерен.
Иначе, последно получих Кибрит, който също харесах много, но все още не съм ползвала нищо от кутията, защото не са ми приоритетни продуктите им към момента. А някой знае ли Фламбокс-а дали ще имат нова кутия - виждам, че последната им е от юли месец.
п.с. Сега се връщам назад да прочета и определено се чувствам благодарна, че бях спряла да ви чета, че иначе не бих взела никоя кутия:) На мен Кибритът напр. много ми хареса, но гледам, че тук по-скоро не.
Никога не съм вярвала на подобни неща от рода на "това е вредно и това е полезно", защото безкрайно много си противоречат и никой не знае къде точно е истината. И докато един ден кажат, че нещо е вредно, на другия излизат, че всъщност е полезно. Октокриленът е разрешен за употреба в ЕС и се счита, че в концентрация до 10% не е вреден. Фактът, че се влага в медицинска козметика е достатъчен. Ами, че то в почти всички кутии на пазара в продуктите им присъстват "вредни" съставки - да не ги купуваме ли?

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 18:52 от sugar_baby

Общи условия

Активация на акаунт