Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 249
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
В YouTube съм виждала ревюта на тази кутия,ако е разрешено ще напиша профилите в които мисля,че гледах клипове-mybeautyworld и svetlana yovcheva

# 601
  • Варна, Пловдив
И двете със сестра ми поръчахме Марви, дано да си струва.

# 602
И аз я поръчах

# 603
И аз поръчах Марви.
Нямам търпение!

# 604
И аз я поръчах Марви. Още има налични.

# 605
Има налични, сложих я в кошницата и се отказах 😅

# 606
Този път отне цели 45 минути, докато свършат кутиите на Марви. Явно повечко са били подготвили.

# 607
  • София
Този път отне цели 45 минути, докато свършат кутиите на Марви. Явно повечко са били подготвили.

И мен ме очуди това. Simple Smile
Поръчах. Сигурна съм, че ще ми хареса.

# 608
И аз поръчах Марви-то . Ние сме 3 жени на различна възраст и всичко влиза в употреба.

# 609
Точно за това  ще бъдат сезонни кутиите, но пък за сметка по-голям тираж. И аз се радвам, че успях да се вредя.

# 610
myfull box-9,както винаги супер

# 611
Имам известие, че утре ще получа кутията на Марви (обикновено след 14ч). Ако някой я получи по-рано нека качи снимка.

# 612
  • Варна
а тези кутии да сте поръчвали?
https://m.facebook.com/YouAreWorthItBG/

# 613
Имам известие, че утре ще получа кутията на Марви (обикновено след 14ч). Ако някой я получи по-рано нека качи снимка.
Скрит текст:
Не е ли това съдържанието?

На нея пише "Септември (2019г)

# 614
Интересно, първата кутия ще има азиатска козметика. Но не бих се абонирала за дълъг период. Първо трябва да ми спечели доверието, че няма да предлага поредни месеци едни същи продукти от даден вид козметика или грим, трябва да си изгради добро име в средата на бюти кутиите. Или пък най - добре ще е да изчакаме видео на Светла!

Общи условия

Активация на акаунт