Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 253
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък нещо все искам Кибрит, но докато разкрият продукт е свършил.Иначе много го харесват познатите ми, поне септемврийския им е уау .Мислех да поръчам лимитката с удън спуун, ама нещо ме отказа.
.Сега поръчах Гуд бокс - поне 1 продукт знам. Ще видим....

Като получиш снимай да видим 🤭

# 586
  • София
Честно казано и на мен Кибрит не ми е много по вкуса. Некозметичните неща ще ги подаря. Другото ще пробвам, но като цяло продуктите на Икаров не харесвам. Другите ще видим.  Чакам и good box този месец и темата ми допада там. Да видим обаче какво ще стане накрая.

# 587
Кибрит разкриха марка за Октомври - JorgObe Skin Care

# 588
  • София
И аз не съм очарована от този месец, но пък нещо все ме гложди да поръчвам пак. Simple Smile Да не изпусна нещо, хаха

# 589
  • София
Някой има ли мнение за тази козметика?

Кибрит разкриха марка за Октомври - JorgObe Skin Care

# 590
  • София
А някой мнение за новите мини кутии на MFB?
Не са ми познати марките. С изключение на Rituals.

# 591
MFB редовното издание. Всичко ще използвам, с изключение на сенките на Кико- розов нюанс са.
П.С и спреят отпада от употреба. Косата ми е кэдрава и няма нужда от обем. Sad

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 13:45 от МамаНаПринцеси

# 592
Mного е хубава кутията. Blush
Използвай си сенките като руж, ако не носиш розови. Аз така правя. Имам ги от адвент календара им.
Чудя се тази година дали ще има адвент календар, миналогодишния на мен много ми хареса...въпреки, че беше само с 12 дни.

# 593
Кутията е много хубава.Имах гела на Balance me, изгаря пъпките от раз.Percy and Reed често ги въртят в англ.Бърчбокс,но на мен марката не ми допада особено. Продуктите на Origins са хубави.

# 594
Здравейте, чудя се коя кутия да поръчам да пробвам - на Full box или Bellebox? Някой вече получил ли ги е?

# 595
Здравейте, чудя се коя кутия да поръчам да пробвам - на Full box или Bellebox? Някой вече получил ли ги е?
2-3 коментара по- нагоре съм качила Full box.

# 596
МамаНаПринцеси, благодаря! Не се усетих, че съкращението означавало това. А ако си избера аз да си направя кутия, как и колко продукта мога да сменя? Например лакове и шампоани не ми вършат работа на този етап.

# 597
Продукти от 2 категории може да смениш, пишеш ги в коментар към поръчката. Може да им пишеш и във facebook. Simple Smile

# 598
  • Варна
https://instagram.com/ladybox.bg?igshid=sbaygl2ulqj7 Някой да е поръчвал от тези кутии?

# 599
  • Wonderland
Чаках Марви, но нещо в последния момент се отказах, не съм сигурна, че ще ми допадне типа продукти и вместо това поръчах първата Good Box. Досега само Кибрит съм поръчвала и ми е интересно, харесва ми и че не се чака толкова за доставки! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт