Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 256
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • Перник

Аз не си представям как се ползва восъчната кърпа.  Някой има ли опит с подобна?

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 22:04 от bubanka

# 571
  • Варна
Аз не си представям как се ползва восъчната кърпа.  Някой има ли опит с подобна?

На заем от друг сайт където на скоро попаднах на тях.Не съм ползвала само копирам:
Восъчна кърпа за свежо съхранение на плодове, зеленчуци, ядки, сандвичи и др. Кърпите са с оптимални размери, за да задоволят нуждите на всяко домакинство:

- подходящи за съхранение на отрязани плодове и зеленчуци, ядки, както и вместо капак на малки купи;
- подходяща за увиване на сандвичи, както и вместо капак на средни по големина съдове;
 - подходяща за съхранение на по-обемни плодове (напр. половин пъпеш), както и вместо капак на тенджери и големи купи за салата.
Нашите восъчни кърпи за свежо съхранение са направени от 100% памук, обработен с комбинация от пчелен восък, масло от жожоба и борова смола. По този начин кърпите са пластични и меки, имат антибактериални свойства и са покрити със специфичен "лепкав" филм, който им позволява лесно да променят формата си според конкретните ви нужди. За да ги използвате, просто ги увийте около желания обект и пристиснете леко с пръсти - топлината на кожата ви ще отпусне материята и тя ще заеме необходимата форма. След употреба изплакнете с хладка/студена вода.

Восъчните кърпи (wax wraps) са естествена алтернатива на кухненското фолио. Можете да ги използвате за плодове, зеленчуци, ядки, сандвичи, както и за покриване на пълни съдове (напр. купа със салата). По този начин ще запазите увитата храна свежа за по-дълго време.

Можете да използвате восъчните кърпи ефективно 6-12 месеца, след което да ги рециклирате или да удължите живота им, като ги обработите според рецептата, която ще получите заедно с поръчката си.

Внимание: Восъчните кърпи не са подходящи за съхранение на месо и месни продукти

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 22:04 от bubanka

# 572
Наличието на тази кърпа ми допада, нещо ново и интересно е. Друго ме ядосва. Поръчах кибрита до автомат, като не съобразих, че по това време съм на море. Писах им да ми я изпратят по-към края, изпратили ми я на 9-ти... как да я взема сега, уф.

# 573
Щом кутиите на Марви ще са сезонни, поне да са в повечко бройки!

# 574
Наличието на тази кърпа ми допада, нещо ново и интересно е. Друго ме ядосва. Поръчах кибрита до автомат, като не съобразих, че по това време съм на море. Писах им да ми я изпратят по-към края, изпратили ми я на 9-ти... как да я взема сега, уф.
В автомата пратката стои 3 дни и ако не се вземе я препращат в най-близкия офис на куриерската фирма.

# 575
От втората страница на Кибрит не откривам нито един интересен продукт, а от първата само един - маслото с лимон... Въпреки, че бих го използвала само като крем за ръце. Крема за коса го взех скоро от амазон за 3-4 паунда и ефекта беше ужасен върху моята коса.

# 576
  • София
Ееее, така чаках ексфолианта на Rituals от My Full Box - Fragrances & Makeup Classics, а то пък на мен се паднал лосион за тяло. Neutral Face

# 577
Някой получи ли месечна кутия fuul box?
Може ли снимка?🤣

# 578
Доставката ще е на 15-ти.

# 579
Здравейте, за първи път пиша в темата,но ви чета редовно.За първи път поръчах Кибрит и съм ужасно разочарована, освен крема нищо друго не ми допада.

# 580
И за мен Кибрит е голямо разочарование за пръв път от 2 години. Кърпа за махане на грим, восъчна кърпа за съхранение, тефтерче, скраб за устни - интересни продукти сами по себе си, но не особено практични и използвани от много хора. Със сигурност си имат своите потребители, но едва ли са мнозинство.

# 581
И за мен Кибрит е голямо разочарование за пръв път от 2 години. Кърпа за махане на грим, восъчна кърпа за съхранение, тефтерче, скраб за устни - интересни продукти сами по себе си, но не особено практични и използвани от много хора. Със сигурност си имат своите потребители, но едва ли са мнозинство.

Нямам нужда от маслото за нокти и планера, восъчните кърпи си ги правя сама, не се и гримирам. Половината продукти няма да ми влязат в употреба.

# 582
Аз също съм разочарована от Кибрит този месец. Много се замислям дали да си взема следващия. А го чаках с голямо нетърпение...

# 583
Аз съм със смесени чувства за Кибрит. Другият месец последно ще взема кутия (изтича ми абонамента,напрвих за 3 месеца)
И ще си напрвя абонамент за Good box или Full box, още го обмислям.

# 584
  • Варна
Аз пък нещо все искам Кибрит, но докато разкрият продукт е свършил.Иначе много го харесват познатите ми, поне септемврийския им е уау .Мислех да поръчам лимитката с удън спуун, ама нещо ме отказа.
.Сега поръчах Гуд бокс - поне 1 продукт знам. Ще видим....

Общи условия

Активация на акаунт