Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 266
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Това е специалното издание на MFB:

# 556
Nailbox за маникюристи - СПА ПРОДУКТИ
Бях поръчала кутията за домашна грижа - красиви ръце, но ми се обадиха, че е с изчерпана наличност и ми предложиха тази, като разликата беше 7 лв, продуктите били по-голяма разфасовка от тази за дом. грижа. Доволна съм.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 21:17 от bubanka

# 557
Преди два месеца, когато поръчвах за първи път и аз поръчах кутията за домашна грижа - красиви ръце, но и на мен ми се обадиха и казаха, че е станала грешка на сайта и не е налична. И ми предложиха точно тази за маникюристи -СПА продукти. И аз съм доволна, но явно им е практика ...
Две седмици по късно си поръчах друга кутия за домашна грижа ( сега не мога да кажа коя точно, че не съм вкъщи) и си ми я доставиха, но пък не ми хареса особено, нямаше нищо интересно в нея.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 20:42 от nadito0o

# 558
Kibrit имат съвместна кутия с Wooden Spoon. 35 лева. Масло за тяло, душ гел, серум за лице, серум за коса, крем за крака и антицелулитно олио.

# 559
Има ли код за good Box?

# 560
Здравейте! 😊
Марви са обявили кутията за септември на сайта си и изглежда, че кутийте им вече ще са сезонни, а не както до сега ежемесечни , тъй като са обявили следващата кутия за през декември. Цената също е различна - 29.90 лв.

Идеята за сезонна кутия от тях ми харесва, даже си мисля, че ще имат още по-добри попадения така. Simple Smile

# 561
Здравейте! 😊
Марви са обявили кутията за септември на сайта си и изглежда, че кутийте им вече ще са сезонни, а не както до сега ежемесечни , тъй като са обявили следващата кутия за през декември. Цената също е различна - 29.90 лв.

Идеята за сезонна кутия от тях ми харесва, даже си мисля, че ще имат още по-добри попадения така. Simple Smile

На 10-ти ли е достъпна за поръчка? Simple Smile

# 562
На 17ти от 10 часа.
Жалко, че са ги направили сезонни. Марви ми е любимата кутия и я очаквах с нетърпение.

# 563
Утре кибрит ще са в офисите 💕

# 564
  • София
Някой би ли снимал кутията на Кибрит. Получих смс че е в офиса на Спиди, но не съм в града до неделя и нямам търпение да видя какво има в нея Wink

# 565
  • София
Еее, жалко за Марви. И аз бих искала да си е месечна.

# 566
# 567

[/quote]  За първи път поръчвам Кибрит и съм очарована!

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 22:03 от bubanka

# 568
На мен не ми допада

# 569
За първи път поръчвам Кибрит и съм очарована!

Аз също съм очарована. Всичко ще ми влезе в употреба.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 22:04 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт