Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 236
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна

Етоооо го Good box 📦 септември Simple Smile и аз нямах търпение. Доволна съм!
Кремчето е много интересно Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 11:21 от princess_des

# 646
  • Варна
Някой поръчвал ли е Ladybox? Shady е, че нямат сайт, а само инста и фб, но за октомври ще има гелът с алое вера на Холика Холика. В Лили е 15лв, а цялата кутия е 19лв, като гледам, че ще има и шийт маска и някакви руски продукти. Тааа заради това гелче и цената много се замислих, но нямам никакво мнение дали са сигурни :д
освен корейския гел, ще има продукти на беларуска марка, която аз не бих сложила на лицето нито на тялото. На сайта им няма пълен състав на продуктите, писала съм си тях във ФБ и също отказаха да ми кажат какво съдържат точно лосионите им за тяло, които исках да купя, но ми обясняваха колко са натурални продуктите им и колко много доволни клиенти имали. Не бих взела такава кутия, дори да ми я подарят.

Кутията ми от you are worth it box е в спиди. По-късно ще я взема и до края на деня ще ви дам пълна информация за съдържание и качество и оригиналност на продуктите. Стискайте палци всичко да е наред и просто да набират клиенти залагайки на познати и харесвани марки, с които да привлекат абонати.

# 647
Хубава е кутията,за жалост няма да поръчвам, защото няма скоро да се прибирам в България, за да си я взема

# 648
  • Wonderland

Етоооо го Good box 📦 септември Simple Smile и аз нямах търпение. Доволна съм!
Кремчето е много интересно Simple Smile

Исках сама да си я видя, ама пусто любопитство Grinning изглежда супер! Аз още нямам SMS, дано утре стигне до мен, че съм нетърпелива само с 1 кутия този месец Grinning

# 649
Отдавна не си бях поръчвала Гудбокс, но се радвам, че този месец си я поръчах. На крема си му личи, че е хендмейд, а бисквитките с лимец са просто брутални! Виждали ли сте ги по магазините, искам да си купя още?

# 650
  • София
Не е зле, ама не съм очарована чак. Simple Smile Много продукти ми се събраха за нокти. И в Кибрит пак имаше.

# 651
Аз съм със смесени чувства, за първи път поръчвам  Гуд бокс, може би единствено озаряващия крем за лице ми допада, всичко друго е...пълнеж за мен.

# 652
  • Варна
Може ли един продукт да има 2 различни баркода-един на кутията и един върху продукта? Според you are worth it box може, японския серум се оказа фалшив, другите според, които може са филоргите от май мини фул бокс, където всяко едно от минитата си е със собствен и неоткриваем баркод, този на кутията също не се намира  от Гугъл. Тези от you are worth it box, поне са се сдобили с оригинални кутии и бългаския сайт на Mitomo Simple Smile По късно ще добавя снимки, че досега се рових из кутиите си с оригинална козметика да търся съвпадение, но уви. Продуктите са флорална вода, крем за лице за мазна кожа и гел с алое за лице и тяло-поне него ще ползвам спокойни, маската на Mitomo е оригинална, а като успокоителна награда получих талон за 20% отстъпка сайта на японците

# 653
Защо според теб не може да има различни баркодове на продуктите и опаковките? Това е решение на производителите, защо не... Нещо не те разбирам, пишеш много дълги изречения и се губи връзката.
Въобще не мисля, че баркодовете са доказателство за автентичност, защото баркод най-лесно се фалшифицира... не мисля, че и някой ще тръгне да фалшифицива японски серум...
Аз бих попитала производителя в мейл как стоят нещата info@mitomos.com

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 16:52 от jazzzzy

# 654
И аз за първи път поръчах кутията, главно заради крема че така или иначе ми свършваше кремът за лице. Някак си очаквах повече честно казано Grinning

# 655
  • Варна
jazzzzy аз вярвам на очите си, не на мислите на някой, който дори не знае какво е баркод и за какво служи.

# 656
Аз бих подала сигнал в РЗИ Astonished

# 657
Виждала съм стока с два кода, единия за продажба на едро, а другия на дребно.

# 658
Какъв е проблема да попитате производителя?! Ако искаш прати ми кода на лично съобщение - аз ще ги питам. В какво ще се изразява жалбата в този случай - "подавам жалба, защото получих продукт с два бар кода" звучи смешно и несериозно.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт