Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 228
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
jazzzzy аз вярвам на очите си, не на мислите на някой, който дори не знае какво е баркод и за какво служи.
Забравих да кача списъка с продуктите и с това приключвам темата и дебата! Всичко е пълноразмерно, имаше мостри някакви на кремчета за лице. Simple Smile

# 661
  • София
Супер са продуктите, ама ме разколебаваш с тези разсъждения. Simple Smile

Но само заради 2-та баркода ли реши, че е фалшив серумът?

# 662
  • Варна
Супер са продуктите, ама ме разколебаваш с тези разсъждения. Simple Smile

Но само заради 2-та баркода ли реши, че е фалшив серумът?
Мисля, че всичко освен може би маските в сайта на https://mitomo.bg/ е фалшиво или нелегално внесено. Това е проблема, а не кутията- всички други продукти са си със срок на годност, редовен баркод, сериен номер, партида и т.н. Simple Smile
През ръцете ми са минали десетки серуми, ампули и концентрати на различни азиатски марки, всички са стъклени, но на този шишенцето е от пластмаса

# 663
  • Wonderland
Аз съм много доволна от първата ми goodbox! Много обичам тия веган шоколадови барчета, лимецовите сладки също ми харесаха, така че съвсем не съм толкова разочарована, колкото очаквах. Витамините ми трябваха, както и маслото за кожички, което се каня да си взема от страшно много време - и двете ще ползвам. Кремчето за лице е причината да поръчам и е много свежо и приятно, ще видим как ще ми се отрази. Направо в 10-ката като за първа поръчка, хаха!

# 664
От крема, който е в Goodbox бях получила обрив и силно зачервяване на лицето миналата година. Явно някоя от съставките не ми понесе...Никога преди това не ми се беше случвало кожата ми да реагира така на крем. Така че ви съветвам първо да го тествате върху малка част от ръката, преди да го използвате.

# 665
  • Варна
Снощи пробвах маслото за нокти, много е хубаво страшен аромат има, мисля да го ползвам сега по- интензивно, че махнах гел лака и имам нужда от заздравяване.
Крема още вчера го пробвах, днес пак съм с него. За сега нямам проблеми , но ще наблюдавам!
Боря обриви от маските, под брадичката ми има 1 куп пъпки 😒. В този ред на мисли ако има нещо изпробвано и наистина ефикасно моля споделете. В момента мажа с тоник със смрадлика и салицилов спирт.
Иначе писах на Кибрит- нога ли да си взема кутия от офиса им за да избегна доставка и казаха , че мога!
Та най - вероятно така ще процедирам с тях, обмислям септемврийската, пак имат бройки и октомврийската - нямам много време за размисъл.....

# 666
Къде е офиса на Кибпит?

# 667
Знаете ли още колко време може да се поръчва кутият за октомври на Кибрит. Има ли опция да се поръча след като стане ясно пълното й съдържание?

# 668
От сайта на Кибрит:
гр. Варна, ул. Иван Троянски 5

Не, няма такава възможност. Понякога само пускат останали бройки от отминали месеци и тогава може да купиш кутия, на която знаеш съдържанието.

# 669
Във Възраждане е адреса, точно над пицария Селена. И имат опция да се закупи отделен продукт от кутия на добра цена ако са им останали бройки, скоро го научих това.

# 670
  • Варна
Знаете ли още колко време може да се поръчва кутият за октомври на Кибрит. Има ли опция да се поръча след като стане ясно пълното й съдържание?
може да поръчате ако имат останали кутии и да нямат, пишете им ако решите. Все някоя кутия ще се върне при тях и ще ви я изпратят

# 671
Здравейте,
кога излизат кутиите на Марви? Нещо много бързо свършват и не мога да се доредя...явно не оцелвам момента , а ми е мерак и от тях да поръчам Grinning

# 672
Здравейте,
кога излизат кутиите на Марви? Нещо много бързо свършват и не мога да се доредя...явно не оцелвам момента , а ми е мерак и от тях да поръчам Grinning
Следващата кутия на Марви ще е декември месец.

# 673
  • София
Аз както не бях очарована от Кибрит септември, така се оказа че трите козметични продукта ми допадат, не са нещо уау, но поне ще ти ползвам. Балсама/ скраба ми е супер. По принцип имам много сухи на моменти напукващи се устни, особено зимния период и много малко продукти се разбират така добре с тях. Кремчето с масло от лимон матира добре лицето ми. А продукта за косата - амиии при него нямам проблем, ползвам го, но не виждам нещо са прави повече. Така  както не ми допадна тази кутия така поръчах и октомври. Да видим как ще е.
 А за Good box септември - и там същата работа както при кибрита - маслото на Икаров няма да го сложа на лице, но на ръцете действа добре. Витамините няма да ги ползвам. Кремчето го пробвах- нямам проблем с него, но не ми е уау. Маслото за нокти обаче ми е много добро. Балсама за коса става, шампоана ми харесва, хвърлила съм око и на други продукти на Brave New Hair.
Сега за  октомври ще чакам да покажат продукт и тогава ще реша дали да поръчам.
Малко дълго стана, имам време, пиша Wink който иска да чете Wink

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 10:26 от nuschinka

# 674
  • Варна
SNEAK PEEK 💛 През Октомври в BelleBox ще откриеш палитра Vanilla Mocha в супер есенни нюанси на @mayycosmetics на стойност 33 лв 💥 ИИИ най-новата дневна маска на @mudmasky Leave-Me-On Autumn на стойност 77 лв, която е специално създадена за нуждите на кожата през есента.

🌱 Ултра успокояващото действие на маската се дължи на факта, че Mudmasky използва прясно изцеден сок от листа на Алое Вера (вместо вода, която е 1782 пъти по-евтина) като основа за продукта.

💦 Комбинацията от екстракти от различни цветя, включително Римска лайка, поддържа кожата хидратирана.

✨ Добит от растението Черен оман, алантоинът омекотява кожата и ѝ помага по-лесно да задържа вода, а освен това има способността да успокоява при зачервяване и сърбеж.

🌾 Жълтият кантарион осигурява антивъзпалително действие и успокоява подпухналата кожа.

🍊 И сега за палитрата на MAYY Cosmetics - тя е е сред най-новите продукти на компанията и съдържа 5 прекрасни есенни нюанса сенки за очи, с матов и блестящ завършек. Те са силно пигментирани, с високо съдържание на Витамин Е и добавена хиалуронова киселина.

🐰 И двата продукта са cruelty-free, което означава, че дори и домашните ни любимци ще се влюбят в тях.

🎁 В кутията те очакват изненади на обща стойност над 140 лв.

Общи условия

Активация на акаунт