Аз нямам такава кана и като гледам ще се наложи да използвам ДЕВИН - изворна.
Аз нямам такава кана и като гледам ще се наложи да използвам ДЕВИН - изворна.

просто не повярвах и мислех, че пак не съм го чула кога е ял, защото преди няколко нощи баща му правил мляко, хранили се той ревал 5 мин до главата ми, а аз не съм помръдвала
), защото това определено не го можем
повечето опити завърщват с някакво претъркулване на ляво или дясно или забиване на главта в дивана 
явно не ми се кефи на прическата, а косата ми не стига че си пада, но той като ме дръпне кичури сваля
вчера си смених и обиците с едни мънички, защото просто ги хваща и ги сваля от раз
аз вече само с вързана коса ходя ама и това не го затруднява особено.

Голямо приключение беше, в понеделник тръгнахме за Вършец с резервация и пр, помъкнали Али, баба ми за помощник и един тон дрехи и памперси. Не ни хареса там, помотахме се в района, но нищо не намерихме свободно или без строеж наблизо, та вечерта ядосани се прибрахме в София. Във вторник рано-рано се паркирахме на Говедарци, та там си изкарахме псевдопочивката, казвам псевдо, щото може всички деца да се чувстват прекрасно на планина, но не и моето, то не беше рев, не беше чудо, само аз можех да я приспя, та помощничката ми не свърши никаква работа, поне се разведрихме малко, ще пусна и снимков материал като сваря.

Препоръчани теми