МАРТЕНСКАТА ни дружина скоро ще е на по половин година!!!

• 9 152
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
~Галя~ , почти вече непредлагам водичка на Стела , защото тя така и не я заобича .По принцип я пречиствам през кана Брита и после я преварявам.
Питам, защото Ивка е на АМ и се чудех с каква вода ще го приготвям  newsm78 Аз нямам такава кана и като гледам ще се наложи да използвам ДЕВИН - изворна.  Hug

# 106
  • София
Привет! Hug

Кьм мамите които дават каша- слагате ли в нея някаккьв плод и какьв?

Аз съм слагала пюре от ябълка в кашата.Можеш да добавиш всякакво плодово пюре.

За гърнето и аз мисля да започнем да се учим отрано,като се научи да седи стабилно.Много са се изкалпазанили родителите с тия памперси.Аз съм започнала да казвам,че има 'пиш' или 'ако' още на 10 месеца,ама преди с пелените,са гледали да ни научат колкото може по-рано,че да се оттърват от прането всеки ден. Mr. Green

# 107
Здравейте,
Вчера станахме на половин година и по този повод Михаил спа 10 часа през нощта  Joy просто не повярвах и мислех, че пак не съм го чула кога е ял, защото преди няколко нощи баща му правил мляко, хранили се той ревал 5 мин до главата ми, а аз не съм помръдвала  Shocked та мъжа ми ме проверявал дали дишам  Joy
Имаме вече 6 зъбчета  Laughing скоро ще яде кюфтета  Joy
Да ви попитам по повод сядането и пълзенето, вашите малчовци седят ли стабилно на дупетата си без опора в смисъл без да са облегнати и без да ги придържате за ръчички, защото Мишо се люлее 10 секунди и се килва на някъде след което започва да се хили и какво разбирате точно под пълзене стабилно вдигане на ръце и крака като целия торс е отлепен от земята и движенията на ръцете и краката се синхронизирани (абе с две думи както ние можем да пълзим  Joy ), защото това определено не го можем  Wink повечето опити завърщват с някакво претъркулване на ляво или дясно или забиване на главта в дивана  Joy
Ние със захранването сме най-назад след тези разстройства и вируси и към момента давам сокчета и по 1/2 мъничко бурканче плодови пюрета, нямам заместено хранене. Кашите ги избягвам по лекарски съвет, защото само килограми се трупали от тях, само оризова съм давала няколко пъти.
Креми, това със скубането от 2 месеца е хит при нас  Wink явно не ми се кефи на прическата, а косата ми не стига че си пада, но той като ме дръпне кичури сваля  Simple Smile вчера си смених и обиците с едни мънички, защото просто ги хваща и ги сваля от раз  Joy

# 108
И Алекс скубе яко ама и щипе и хапе направо е като хванат от гората  Joy аз вече само с вързана коса ходя ама и това не го затруднява особено.
А косата как ми пада направо зле ми става ooooh!
А по повод сядането Алекс все още не сяда стабилно защото почти не го слагам тъй като няма 6 месеца.

# 109
Имам въпрос към мамите от Пловдив

Другата седмица ще ходим към Велинград за някой и друг ден и мисля да с отбием и до Пловдив. Къде има хубави магазини за бебешки дрешки? Много искам да мина и през Вис Виталис и Хиполенд

Ами за Вис Виталис( аз живея точно зад него) - какво да ви кажа. Сега нали се сменят сезоните и едно такова обрано,нищо няма.Явно изчакват да заредят с есенна стока. ИНаче там са най-ефтини храните-пюрета каши и т.н. И дрешките не са лоши-има си и тяхне производство има и вносни-аз лично сьм много доволна. Хубави-имам предвид качествени и ефтини са на Стеда -магазина се намира на гьрба на Халите.ХУбаво магазинче за дрешки( но са и по-скьпи) е Баба Яга-намира се в Капана-който и да попитате там ще ви покажат кьде е . За Хиполенд-и той ми е до вкьщи и почти всяка седмица сьм там-ми на мен там нещо дрешките не ми харесват,аз лично само играчки сьм копувала от там.

# 110
Ние със захранването сме най-назад след тези разстройства и вируси и към момента давам сокчета и по 1/2 мъничко бурканче плодови пюрета, нямам заместено хранене.
Не си най-назад. Аз и сокче не съм дала още

# 111
И у нас е едно скубане,като ме хванат двете за косата и newsm45 и една друга се бутат,дърпат си ушите,бият се (все още несъзнателно),но скоро ще се усетят и ще стане нарочно bash smile3511

# 112
Жане, няма страшно. И ние със сестра ми се биехме много, като малки, но всичко отминава с времето. Сега сме неразделни и тя, заедно с мъжа ми, е най-близкия ми човек Grinning Само, като се сетя как си скубахме косите, като малки  newsm62 box

# 113
На мен започва да ми се струва, че си отглеждам зверече  #Crazy Хапе, дращи, скубе и ръмжи, когато захапе някоя играчка или недай-си боже пръст  Shocked!!!!

# 114
 Мисля, че относно хапането и скубането всички бебета минават през този период. Откакто е започнала да ни хапе, добре че няма зъби още, имам чувството, че ще ми счупи пръста. Така силно стиска с тези венци. За скубането или "пооправянето" на прическите ни от тяхна страна и ние сме така. И връзването не помага, защото тя посяга и отзад да ми хване опашката

# 115
Абе нас ни изядоха комарите тука,Тунджа се е заблатила и имаме развъдник под прозореца,целите главички на децата са наядени.Сега поръчах спрея на Чико против комари,някой от вас ползвал ли го е?Дайте отзиви newsm78

# 116
Абе нас ни изядоха комарите тука,Тунджа се е заблатила и имаме развъдник под прозореца,целите главички на децата са наядени.Сега поръчах спрея на Чико против комари,някой от вас ползвал ли го е?Дайте отзиви newsm78
Една позната го има и каза, че има ефект. Лично ние сме с мрежи на вратите и прозорците

# 117
Извинявай, за грешката  Embarassed . Тя има устройството и от него има ефект, но предполагам , че и спрея ще ти свърши работа

# 118
Здравейте,

ние днес се завърнахме от нашата "почивка" JoyГолямо приключение беше, в понеделник тръгнахме за Вършец с резервация и пр, помъкнали Али, баба ми за помощник и един тон дрехи и памперси. Не ни хареса там, помотахме се в района, но нищо не намерихме свободно или без строеж наблизо, та вечерта ядосани се прибрахме в София. Във вторник рано-рано се паркирахме на Говедарци, та там си изкарахме псевдопочивката, казвам псевдо, щото може всички деца да се чувстват прекрасно на планина, но не и моето, то не беше рев, не беше чудо, само аз можех да я приспя, та помощничката ми не свърши никаква работа, поне се разведрихме малко, ще пусна и снимков материал като сваря.

Хубавото е, че от Гведарци си накупихме местни чисти от нитрати картофи и моркови, та с тях ще правя пюрета Wink

Ми това е, иначе Алито е голям мечо турист и й дай да кисне в колата.

# 119
Зоуи, разгледах ти снимките /което рядко ми се случва да си призная честно/ и сина ти е страхотен! Да не говорим, че съм на вълна ремонти още и надникнах и в албумчето с апартамента ти - впечатлена съм!
Мерси Герчо Hug
Тася изпробвах го твоя метод много по лесно е,за което благодаря smile3525
А в Португалия е обичайна гледка детенце на 3-4 години с памперс,в количката и с биберона в устата,а сега забелязах,че и във Франция е така.
 Crazy

Общи условия

Активация на акаунт